Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dynaudio

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Test av høyttalere for alle hjem

Skal du kjøpe høyttalere finnes det utallige varianter på markedet. Om du skal ha trådløse, til hjemmekinoanlegg, store eller små kommer an på personlige preferanser så vel som lommeboken. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50.000 kroner.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins #gulvhøyttaler #focal #dali #system #dynaudio #mission #monitoraudio #qacoustics #tannoy #elac #martinlogan #klipsch #psb

Dynaudio Emit M20

Dynaudio Emit M20 er toveis kompakthøyttalere med meget god lyd- og byggekvalitet. De har fin dynamikk og kan spille nær all type musikk med presisjon og stil. Følsomheten er 86 dB og frekvensen er 50-23.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dynaudio

Dynaudio Emit M10

Dynaudio Emit M10 er de minste toveis kompakthøyttalerne i Emit-serien. De leverer en utrolig tilfredsstillende lydopplevelse uansett musikksjanger, spesielt med tanke på hvilken prisklasse de tilhører. De har detaljert, balansert og underholdende lydbilde med god bassdynamikk. Kildene skryter også av byggekvaliteten. Du må ha en kraftfull forsterker for å utnytte disse høyttalerne best mulig. Følsomheten er 86 dB og frekvensen 50-23.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dynaudio

Dynaudio Contour 20

Dynaudio Contour 20 er toveis kompakthøyttalere fra den populære danske produsenten, og Contour-serien har nå fått ny diskant og nytt basselement. Disse høyttalerne hylles for fantastisk lydkvalitet med fin diskant og balanse i bass. De takler så godt som alle musikksjangre med glans, og byggekvalitet og design faller også i smak blant anmelderne. Høy pris er det eneste som trekkes frem som negativt. Følsomheten er 86 dB og frekvensen 39-23.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dynaudio