Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #gulvhøyttaler

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

13 treff

Test av høyttalere for alle hjem

Skal du kjøpe høyttalere finnes det utallige varianter på markedet. Om du skal ha trådløse, til hjemmekinoanlegg, store eller små kommer an på personlige preferanser så vel som lommeboken. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50.000 kroner.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins #gulvhøyttaler #focal #dali #system #dynaudio #mission #monitoraudio #qacoustics #tannoy #elac #martinlogan #klipsch #psb

Tannoy Revolution XT8F

Tannoy Revolution XT8F er 3-veis gulvhøyttalere som får skryt for svært god og engasjerende lyd. De fungerer godt for de fleste musikksjangre, og bassen er fyldig. Prislappen kan oppleves som stiv, men gir valuta for pengene, skal vi tro Lyd&Bilde. Anbefalt forsterker-watt er mellom 25 og 100, og sensitiviteten er på 91 dB.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #tannoy

System Audio Saxo 70

System Audio Saxo 70 er 2,5-veis gulvhøyttalere som har et fint lydbilde og god gjengivelse, men bassen er ikke blant de fyldigste. De har følsomhet på 89 dB og frekvensen er 40-25.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er min. 50W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #system

Q Acoustics 3050

Q Acoustics 3050 er ett par 2-veis gulvhøyttalere som får skryt for flott og engasjerende lydbilde, god bass og driv. Designet er fint, og byggekvaliteten er god. Anmelderne mener de er vel verdt pengene. Frekvensen er mellom 44Hz og 22kHz, følsomheten er 92dB og anbefalt forsterkerstyrke er 25 - 100W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #qacoustics

PSB Imagine X2T

PSB Imagine X2T er 3-veis gulvhøyttalere som får skryt for stort og flott lydbilde, solid bass og god dynamikk. Designet er av en slankere variant enn forgjengeren, men anmelderne ønsker seg flere farger. Følsomheten er 90 dB, freksvensen er mellom 30 og 23,000 Hz og forsterkerstyrke er 20 - 200 W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #psb

Monitor Audio Silver 8

Monitor Audio Silver 8 er treveis gulvhøyttalere som har detaljert og engasjerende kvalitetslyd. Bassen er rik og tilfredstillende, selv om Lyd & Bilde legger merke til at noen basstoner til tider kommer bedre frem enn andre. Byggekvaliteten er upåklagelig. Følsomhet er 90dB og frekvens er 32-35.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 80-200W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #monitoraudio

Monitor Audio Silver 6

Monitor Audio Silver 6 er 2,5-veis gulvhøyttalere med flott byggekvalitet, fin størrelse og godt, skarpt lydbilde. De kan spille de fleste musikkstiler og gir god valuta for pengene. What Hi-Fi? savner imidlertid et mer detaljrikt lydbilde, og mener det kan bli litt kjedelig i lengden. Følsomhet er 90dB og frekvens er 35-35.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 60-150W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #monitoraudio

Klipsch Reference RP-28F

Klipsch Reference RP-28F er 2-veis gulvhøyttaler med mye futt og krutt. De er svært engasjerende å lytte til, har flott dynamikk og solid bass. Designet er det delte meninger om, og det savnes blant annet flere farger å velge i. Frekvensområdet er mellom 32 Hz og 25 kHz og følsomheten er 98 dB.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #klipsch

Focal Aria 926

Focal Aria 926 er treveis gulvhøyttalere som får skryt for svært god lyd- og byggekvalitet, spesielt med tanke på forholdsvis lav pris. De gjengir så og si all type musikk på en god måte. Følsomheten er 91.5 dB og frekvensen på 45-28.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 40-250W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #focal

Elac Debut F5

Elac Debut F5 er 3-veis gulvhøyttalere som er den større utgaven av B5 varianten fra samme produsent. Bassen er kraftfull og lyden er lyttervennlig, og sammen med god byggekvalitet og en rimelig prislapp gir dette en god score hos flere anmeldere. Frekvensen er 42-20.000 hz pg følsomheten er på 85,5 dB og anbefalt høyttalerstyrke er 40 til 140 W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #elac

Dali Zensor 5 AX

DALI ZENSOR 5 AX er rimelige, toveis gulvhøyttalere som er aktive med innebygde Klasse D-forsterkere (2 x 50W). Lyden er god og balansert, spesielt med tanke på hvilken prisklasse de tilhører. Høyttalerne er forholdsvis følsomme når det gjelder plasseringen i rommet. Kan tilkobles via Bluetooth (AptX), analoge eller optiske innganger. De har en medfølgende fjernkontroll som mangler litt på brukervennlighet. Følsomheten er 106 dB og frekvens på 43-26.500 Hz.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #dali

Dali Rubicon 6

Dali Rubicon 6 er en 2,5-veis gulvhøyttaler som får skryt for klart og fint lydbilde og kraftfull bass. Byggekvaliteten er god og designet er pent. De fungerer godt med de fleste sjangre, men kunne hatt noe mer trykk i bassen. Frekvensen er 38 - 34.000, følsomheten er 88,5 dB og anbefalt forsterkerstyrke er 40 - 200.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #dali

Bowers & Wilkins 684 S2

Bowers & Wilkins 684 S2 er en 2,5-veis gulvhøyttaler som får ros for stort og åpent lydbilde, pent design og bra byggekvalitet. Diskanten og mellomtonene er fine, men bassen mangler kraft og dynamikken er tam. Følsomheten er 87 dB, anbefalt forsterkerstyrke er 25W - 150W og frekvensen er 72Hz - 22kHz.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #bowerswilkins