Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #matepad

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

2 treff

Huawei Matepad Pro

Huawei Matepad Pro er inspirert av Huaweis Mate mobilserie, deisgnet for å friste brukere vekk fra iPad Pro og Samsung Galaxy Tab. Designet på nettbrettet er veldig fint – den er lett og smidig, med en matt finish på ramma. Ifølge Huawei tåler den mye selv om den er lett, og med de runde hjørnene sitter den bra i hendene. Skjermen er 10,8 tommer, med svært smal ramme. Dette er vel og bra, men fører til at brettets ansiktsgjenkjenning går via det mindre sikre selfiekameraet, framfor at teknologien ligger i selve ramma, som den gjør på for eksempel Apples produkter. Tech Advisor trekker fram at dette er rart, i og med at Huawei har gått for den sikrere måten å gjenkjenne ansikter på på andre av deres produkter. Selfiekameraet er satt inn i selve skjermen, uten at det tar noe oppmerksomhet fra det som foregår på skjermen. Den sitter også på nøyaktig samme sted som baksidekameraet, som gir en fin symmetrisk følelse, ifølge Tech Advisor.

Ellers er skjermen lys, skarp og detaljert. Tech Advisor trekker noe for 16:10-formatet, som ikke egner seg så godt når man bruker tastaturet og skjermen vannrett. Det blir litt for smalt. Av tilbehør som kan kjøpes er det tidligere nevnte tastaturet, Smart Magnetic Keyboard, og en penn, kalt M-Pencil.

Når det kommer til ytelse har nettbrettet Huaweis Kirin 990 SoC, som man også finner i tidligere modeller. Ytelsen er god og nettbrettet kan takle det meste, mener Tech Advisor. Problemet med nettbrettet er at den mangler tilgang til Google apper, og kan kun kjøre Huaweis egne.

Spesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 10
Mål (hbd): 159 x 246 x 7.2 mm
Vekt: 460 g
Skjerm: 10,8”, 16:10, 2560 x 1600 px
Prosessor: Huawei HiSilicon Kirin 990
RAM: 6 GB
Lagringsplass: 128GB, 256GB
Minnekort: Ja
Kamera: 13 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteritid: 12 timer
Lanseringsår: 2020

Les saken

#nettbrett #huawei #matepad