Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #huawei

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

37 treff

Test av populære mobiltelefoner: Her er toppmodellene for 2020

En rimelig smarttelefon er årets testvinner. I denne testen kan du sammenligne de mest populære mobiltelefonene på markedet nå og se hvilken som er best i test.

Les saken

#mobiltelefon #apple #iphone #iphone11pro #iphone11 #samsung #s10 #huawei #huaweip30pro #oneplus #galaxy #google #pixel #sony #xperia #xiaomi #mi

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Kan et nettbrett erstatte PCen din?

Til tross for utallige dødsdommer og minkende salgstall, dekker nettbrettene flere bruksområder enn noensinne.

Les saken

#nettbrett #apple #ipad #ipadpro #samsung #galaxy #tab #huawei #mediapad #pro #lenovo #hybrid #2-i-1 #yoga #miix #asus #zenpad #zenbook #flip #chromebook

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone

Høstens beste bærbare PC-er

Bærbare PC-er er fortsatt svært populære i Norge, og salget økte i 2016. Produsentene lanserer stadig nye laptoper, og i denne testen har vi inkludert PC-er som egner seg til skole og jobb. Blant hybrider, business- og gaming-PC-er guider vi deg til de beste laptop-kjøpene.

Les saken

#pc #asus #hybrid #nettbrett #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookair #samsung #notebook #galaxy #tabpro #acer #microsoft #huawei

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

De hotteste mobiltelefonene akkurat nå

Hvilken mobiltelefon er den beste av de beste, og har de billigere alternativene noe å stille opp med mot de dyreste flaggskipene?

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus #lg #apple #iphone #samsung #galaxy #sony #xperia #htc #microsoft #lumia #oneplus #motorola #moto-g #9pro #xiaomi #nova

Huawei Watch 2

Huaweis oppgraderte smartklokke møter blandet kritikk, selv om samtlige testpaneler mener dette er et solid og velfungerende alternativ til både Samsung, Apple, og Fitbits varianter. Flere trekker frem det prangende designet, og mener klokken er klumpete. Andre trekker frem at programvaren er blant markedets mest overbevisende. Her får du alt du vil ha, enten det er 4G (kun på Sport-versjonen), WiFi, Bluetooth, GPS, og mangefasetterte sensorer.

Les saken

#smartklokke #huawei

Huawei Watch 1

Huawei Watch er en smartklokke som får ros for pent design, god byggekvalitet og bra batteritid. Den bruker Android Wear, men er kompatibel med iOS. Klokken kan måle puls og har skritteller, men om du trener mye kan andre klokker gi deg mer for pengene. På innsiden skiller ikke denne klokken seg fra andre Android Wear klokker, og anmelderne er usikre på om den stive prisen kan forsvares sammenlignet med de andre modellene på markedet.

Les saken

#smartklokke #huawei #android-wear

Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus er som navnet sier en oppgradert versjon av P10 modellen. I tillegg til mer minne og lagringsplass har den et bedre kamera og bedre batteritid. Plus-modellen er også større og veier noe mer. Skjermen har bedre oppløsning, og lyden er god. Maskinvaren er svært rask, og mobilen har mange nyttige funksjoner.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei P10 Plus
Batteri: 3750 mAh
Skjerm: 5,5 tommer, 2560 x 1440
Lagring: 128 GB
Minne: 6 GB
Teknologi: Fingerleser og hurtiglading
Vekt: 165 gram
Størrelse: 15,35 x 7,42 x 0,7 cm
Prosessor: HiSilicon Kirin 960
Kamera: 12 MP/Leica optikk og programvare
Operativsystem: Android 7 + EMUI 5.1

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei P10

Huawei P10 er den nye flaggskip-modellen til Huawei. Den er kompakt, slank og liten, men tross dette har den ok batteritid. Ytelsen er svært god, og den har lite forsinkelser. Skjermen har høy oppløsning og kameraet med Leica-teknologi leverer selvsagt. Telefonen har godt med lagringsplass, og lyden er fin. Anmelderne savner at den er vanntett, og rammene rundt skjermen er noe brede.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei P10
Batteri: 3200 mAh
Skjerm: 5,1 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 64 GB
Minne: 4 GB
Teknologi: Fingeravtrykkleser og hurtiglading
Vekt: 145 gram
Størrelse: 14,53 x 6,93 x 0,7 cm
Prosessor: HiSilicon Kirin 960
Kamera: 12 MP/Leica optikk og programvare
Operativsystem: Android 7 + EMUI 5.1

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus er en større og oppgradert variant av P9. I tillegg til selve størrelsen på skjermen, har også P9 Plus AMOLED skjerm, mens P9 har LCD. Oppløsningen er den samme på begge. Batteritiden er grei, og du kan benytte et program som lar deg forhåndsdefinere når mobilen skal skru seg av og på gjennom døgnet, og dette kan spare mye på batteritiden. Mobilen er brukervennlig og har flere smarte menyvalg og funksjoner. Innholdet i P9 Plus er på høyde med premiumsmodellene, men prisen er et stykke unna, så her får du mye for pengene. Kameraet tar svært gode bilder, og ønsker du det, kan du manuelt styre blender og lukketid. Lyden er god, og høyttalerne egner seg til både musikk og underholdinng.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei P9 Plus
Batteri: 3400 mAh
Skjerm: 5,5 tommer, 1920 x 1080 AMOLED
Lagring: 64 GB, kan oppgraderes
Minne: 4 GB
TeknologiFingeravtrykkleser, USB-C, trykksensistiv skjerm
Vekt: 162 gram
Størrelse: 15,23 x 7,53 x 0,7 cm
Prosessor: HiSilicon Kirin 955
Kamera: 12 MP, raw-støtte
Operativsystem: Android 6.0 + Huawei EMUI

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei P8

Huawei P8 karakteriseres som en toppmobil til halv pris sammenlignet med de store flaggskipene. Den er tynn, stilig og rask, men noen mener den burde vært enda billigere. Ikke helt optimal software og batterilevetid trekker ned.

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro får skryt for kameraet som regnes for et av de bedre mobilkameraene på markedet med 3 kameraer på baksiden, 5x optisk zoom og nattmodus som få konkurrenter kan måle seg med. Dette skyldes i hovedsak en programvarestabiliserende funksjon på nattmodusen og resultatene er fantastiske. Både video og frontkamera har fått seg en oppgradering sammenlignet med Huaweis forrige toppmodell Mate P20 Pro.

P30 har til forskjell fra mate P20 ikke 3D-ansiktslås, men en 2D-versjon som regnes som mindre sikker. Huawei P30 har også fingeravtrykksleser som man kan benytte til å låse opp mobilen om man synes ansiktslåsen er for usikker å bruke. Ellers får mobilen skryt for god batteritid, hurtiglading og greit lydkvalitet. Hvor vidt den er bedre enn Mate Pro20 og verdt prisen, er ikke anmelderne helt enige om, og både Samsung S10 og Huawei Mate Pro20 blir nevnt som gode konkurrenter til denne modellen.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei P30 Pro
Skjerm: 6,4 tommer, OLED, 2340 x 1080 piksler
Grafikk: Mali G76 MP10 GPU
Prosessor: HiSilicon Kirin 980, 8 kjerner (2x Cortex A76@2,6 GHz + 2x Cortex A76@1,92 GHz + 4x Cortex A55@1,8 GHz)
Lagring: S10:128 GB, med plass for NM-kort
Minne: 6 GB (RAM)
Teknologi: , IR-sender, USB-C med DisplayPort-støtte, fingerleser i skjerm. Ansiktsgjenkjenning.
Vekt: 192 gram
Størrelse: 158 x 73 x 8 mm
Kamera: 40 (vidvinkel, f/1.8) + 20 (ultra vidvinkel, f/2.2) + 10 MP (5x optisk zoom), Leica-optikk, nattmodus, 4K-video. Frontkamera: 32 MP, f/2.0
Operativsystem: Android 9 + Emui 9
Batteri: 4200 mAh. Hurtiglading av telefon og vennelading til andre enheter.

Les saken

#mobiltelefon #huawei #huaweip30pro

Huawei Nova Plus

Huawei Nova Plus er den større utgaven av Nova, med samme lave prislapp som lillebror. Kameraet er noe bedre, så bildekvaliteten blir bruktbart god. Programvaren har også fått en oppgradering og den flyter godt mellom menyene. Ved tung spilling vil man merke at den ikke har topp-prosessor. Til tross for større skjerm, har den samme oppløsning som Nova, hvilket gjør at oppløsningen oppleves som dårligere. Byggekvaliteten i metall og glass oppleves som solid. Batteritiden er god, takket være en strømsparende funksjon man kan sku på over natten.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei Nova Plus
Batteri: 3340 mAh
Skjerm: 5,5 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 32 GB, plass for MicroSD kort
Minne: 3 GB
Teknologi: Fingervatrykksleser
Vekt: 160 gram
Størrelse: 15,18 x 7,57 x 0,73 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 625
Kamera: 16 MP
Operativsystem: Android 6 Marshmallow + EMUI 4.1
Grafikk: Adreno 506

Les saken

#mobiltelefon #huawei #nova

Huawei Nova

Huawei Nova er den minste modellen i Huaweis billigmodeller, men til tross for lik prislapp som den større modellen Nova Plus er programvaren dårligere. Prosessoren er relativt kraftig og ytelsen er god. Skjermen er grei, men kameraet tar ikke særlig gode bilder. Likevel mener flere anmeldere at andre konkurrenter gir mer for pengene. Batteritiden er god og designet får skryt, til tross for rimelig innhold, ser den ut som en dyrere telefon.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei Nova
Batteri: 3000 mAh
Skjerm: 5 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 32 GB, plass for MicroSD kort
Minne: 3 GB
Teknologi: Fingervatrykksleser
Vekt: 146 gram
Størrelse:14,12 x 6,91 x 0,73 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 625
Kamera: 12 MP
Operativsystem: Android 6 Marshmallow + EMUI 4.1
Grafikk: Adreno 506

Les saken

#mobiltelefon #huawei #nova

Huawei MediaPad T5 10

MediaPad T5 10 fra Huawei takler de fleste oppgaver du måtte kaste på den. Særlig dag til dag oppgaver som surfing, lett spilling og film-og serietitting klarer den godt. Den relativt beskjedne størrelsen på 10 tommer gjør at den er enkel å ta med seg.

Den trekkes for å ha et høyt strømforbruk samtidig som den heller ikke er utstyrt med hurtiglading. Kvaliteten på kameraene trekker også ned. At man ikke kan lagre apper på minnekortet er et irritasjonsmoment. Modellen mangler fingeravtrykkleser, men er utstyrt med hodetelefonutgang. Selv om det ikke er utelukkende positive kommentarer får man en god ytelse til en fornuftig pris.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
Mål (hbd): 164 x 243 x 8 mm
Vekt: 460 g
Skjerm: 10,1”, 16:10, 1920 x 1200 px, 224 PPI
Prosessor: HiSilicon Kirin 659 (2,36 GHz)
RAM: 2 GB
Lagringsplass: 16 GB
Minnekort: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 5 megapiksler (hovedkamera) og 2 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 5100 mAh
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei MediaPad T3 7

Testene lar seg ikke begeistre over dette lille nettbrettet fra Huawei. Den trege prosessoren og den dårlige lyden gjør at de kommenterer at dette er et billig nettbrett som også føles som et billig nettbrett.

Verken skjermen eller batteritiden er spesielt imponerende, men britiske Which? kommenterer at med tanke på prisen er batterilevetiden godkjent.

Nettbrettet er imidlertid lett å bruke og fungerer til enklere oppgaver. Størrelsen gjør også at det er enkelt å ta med seg. Prisen gjør også at det kan være et alternativ for dem som vil ha nettbrett men ikke krever mye ytelse av det.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
Mål (hbd): 179 x 103 x 8 mm
Vekt: 250 g
Skjerm: 7”, 16:9, 1024 x 600 px, 170 PPI
Prosessor: MediaTek MT8127 (1,3 GHz)
RAM: 1 GB
Lagringsplass: 16 GB
Minnekort: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 2 megapiksler (hovedkamera) og 2 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 3100 mAh - 12 timer
Lanseringsår: 2017

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei MediaPad T3 10

I følge Computerbild er MediaPad T3 10 et vellaget nettbrettet fra Huawei. Mangel på fingeravtrykkleser og full HD trekker imidlertid ned dette inntrykket.

Batterilevetiden er relativt bra, men ikke best i blant nettbrett i størrelsen. Ettersom den mangler hurtiglading er den heller ikke den raskeste på å fylle batteriet etter bruk.

Prosessoren er sterk til prissjiktet selv om den ikke takler krevende spill. Kameraene er heller ikke bedre enn middelmådige noe som gjør at det er ikke velegnet til fotografering.Til tross for at skjermen er noe lyssvak er den høyoppløst og gir et skarpt bilde i bruk.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
Mål (hbd): 159 x 229 x 8 mm
Vekt: 460 g
Skjerm: 9,6”, 16:10, 1280 x 800 px, 157 PPI
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 425 (1,4 GHz)
RAM: 2 GB
Lagringsplass: 16 GB
Minnekort: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 5 megapiksler (hovedkamera) og 2 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 4800 mAh - 6 timer
Lanseringsår: 2017

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei MediaPad M5 Lite

Lite-versjonen av MediaPad M5 er utstyrt med Harman/Kardon høyttalere fingeravtrykkleser og hodetelefonutgang og egner seg dermed godt til underholdning.

Selv om det ikke er like kraftig prosessor som i storebror, takler den spill greit. Hurtigladningen lader opp batteriet på rundt 2 timer, og batteriet holder lenge på en lading.

Skjermen er også merkbart en nedgradering. Den er godkjent, men det kommenteres på at den har noe lav kontrast. Kameraene på nettbrettet imponerer ikke, og man får ikke lagre apper på minnekortet, noe som fort kan bli irriterende.

Nettbrettet er ikke like velegnet til tunge spill og produktivitetsapper mtp. arbeid som storebror, men den er god på det meste av enkel bruk. Bloatware er som på de andre nettbrettene fra Huawei et irriterende element.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
Mål (hbd): 162 x 243 x 7 mm
Vekt: 475 g
Skjerm: 10,1”, 16:10, 1920 x 1200 px, 224 PPI
Prosessor: HiSilicon Kirin 659 (2,36 GHz)
RAM: 3 GB
Lagringsplass: 32 GB (22 GB ledig)Minnekort: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 8 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 7500 mAh
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei MediaPad M5 8.4

Som storebror M5 10.8 er også M5 8.4 utstyrt med gode kameraer, skarp skjerm og hurtiglader. Myntet på dem som vil se mye på serier og film og egner seg godt til det.

Kritikken kommer imidlertid i hovedsak knyttet til at Huawei med dette i bakhodet ikke har gitt nettbrettet hodetelefonutgang eller støtte for full HD. Skjermen er skarp, men ikke like skarp og lyssterk som storebror. Spilling takler den greit, men de mest krevende spill vil gi litt problemer.

Flere av testene peker på nettbrettet som et bra nettbrett om man vil se på film og serier på farten og det kan være et alternativ til iPad Mini 4 som begynner å bli datert.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
Mål (hbd): 212 x 124 x 7 mm
Vekt: 316 g
Skjerm: 8,4”, 16:10, 2560 x 1600 px,  359 PPI
Prosessor: HiSilicon Kirin 960 (2,4 GHz)
RAM: 4 GB
Lagringsplass: 32 GB (24 GB ledig)
Minnekort: Ja, microSD
Kamera: 13 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 5100 mAh - 10 timer
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei MediaPad M5

MediaPad M5 er utstyrt med fingeravtrykkleser, kameraer som er over snittet av hva man finner i nettbrett og en god skjerm. Huawei har imidlertid fjernet hodetelefonutgangen og laster med mye bloatware.

Nettbrettet takler krevende spill grei, dette og kombinasjonen av den gode skjermen og de gode høyttalerne er nettbrettet særlig egnet for underholdning.

Brettet er utstyrt med et stort batteri, noe som burde gi bra batterilevetid. Energiforbruket er imidlertid såpass høyt at levetiden ikke utpreger seg. Det holde enkelt gjennom en dag med mye film og serier og hurtigladeren fyller batteriet på rundt tre timer.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
Mål (hbd): 171 x 258 x 7 mm
Vekt: 498 g
Skjerm: 10,8”, 16:10, 2560 x 1600 px, 280 PPI
Prosessor: HiSilicon Kirin 960 (2,4 GHz)
RAM: 4 GB
Lagringsplass: 32 GB (24 GB ledig)
Minnekort: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 13 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 7500 mAh
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei MediaPad M3 Lite 10

MediaPad fra huawei er utstyrt med en skarp og lys skjerm, kraftige høyttalere og fingeravtrykkleser. Kameraet er av den svakere sorten selv om det gjør det greit sammenlignet med andre nettbrett. Enkelte kritiserer Huawei og deres Emotion UI 5.1 for å gjøre brettets navigering tregere.

PCMag konkluderer med at den lander midt mellom to bedre alternativer i iPad og Fire HD 10, mens Lyd & Bilde slår fast at dette er et bra nettbrett for filmtitting, om ytelse ikke er det viktigste. Bare merk deg at man ikke får mer enn 480p kvalitet på video. Man kan altså ikke strømme f.eks. Netflix i HD.

Nettbrettet støtter ikke hurtiglading og er heller ikke kraftig nok til spilling med høyt detaljnivå.At nettbrettet leveres med mye bloatware irriterer også flere av testene.

Som et nettbrett til lettere oppgaver og filmtitting er det imidlertid verdt å kikke nærmere på.

Produktspesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
Mål (hbd): 171 x 241 x 7 mm
Vekt: 465 g
Skjerm: 10,1”, 16:10, 1920 x 1200 px, 224,17 PPI
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 435 (1,4 GHz)
RAM: 3 GB
Lagringsplass: 32 GB (23.96 GB ledig)
Minnekort: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 8 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 6600 mAh - 10 timer
Lanseringsår: 2017

Les saken

#nettbrett #huawei #mediapad

Huawei Matepad Pro

Huawei Matepad Pro er inspirert av Huaweis Mate mobilserie, deisgnet for å friste brukere vekk fra iPad Pro og Samsung Galaxy Tab. Designet på nettbrettet er veldig fint – den er lett og smidig, med en matt finish på ramma. Ifølge Huawei tåler den mye selv om den er lett, og med de runde hjørnene sitter den bra i hendene. Skjermen er 10,8 tommer, med svært smal ramme. Dette er vel og bra, men fører til at brettets ansiktsgjenkjenning går via det mindre sikre selfiekameraet, framfor at teknologien ligger i selve ramma, som den gjør på for eksempel Apples produkter. Tech Advisor trekker fram at dette er rart, i og med at Huawei har gått for den sikrere måten å gjenkjenne ansikter på på andre av deres produkter. Selfiekameraet er satt inn i selve skjermen, uten at det tar noe oppmerksomhet fra det som foregår på skjermen. Den sitter også på nøyaktig samme sted som baksidekameraet, som gir en fin symmetrisk følelse, ifølge Tech Advisor.

Ellers er skjermen lys, skarp og detaljert. Tech Advisor trekker noe for 16:10-formatet, som ikke egner seg så godt når man bruker tastaturet og skjermen vannrett. Det blir litt for smalt. Av tilbehør som kan kjøpes er det tidligere nevnte tastaturet, Smart Magnetic Keyboard, og en penn, kalt M-Pencil.

Når det kommer til ytelse har nettbrettet Huaweis Kirin 990 SoC, som man også finner i tidligere modeller. Ytelsen er god og nettbrettet kan takle det meste, mener Tech Advisor. Problemet med nettbrettet er at den mangler tilgang til Google apper, og kan kun kjøre Huaweis egne.

Spesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 10
Mål (hbd): 159 x 246 x 7.2 mm
Vekt: 460 g
Skjerm: 10,8”, 16:10, 2560 x 1600 px
Prosessor: Huawei HiSilicon Kirin 990
RAM: 6 GB
Lagringsplass: 128GB, 256GB
Minnekort: Ja
Kamera: 13 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteritid: 12 timer
Lanseringsår: 2020

Les saken

#nettbrett #huawei #matepad

Huawei MateBook X

Huawei MateBook X kan betraktes som en direkte konkurrent til Apples MacBook. Skal vi tro anmelderne kan den bli en solid en som sådan. Matebook X veier så vidt over én kilo, og er kun 1,25 cm tykk. Byggekvaliteten er solid, matt aluminium og diamantslipte kanter sørger for det. Skjermen har god oppløsning og fin lysstyrke, men er ikke berøringsskjerm. Lyden er fantastisk og fungerer dermed også godt for film og musikk uten å koble til ekstra høyttalere. Maskinen har ikke vifte og er derfor stillegående, men den passive kjølingen virker ikke alltid optimalt og maskinen kan bli litt varm når den jobber. Sammenlignet med MacBook er tastaturet mer behagelig og stillegående. Pekeplaten får ros for å gi en god brukeropplevelse. Anmelderne savner bedre tilkoblingsmuligheter. 2 USB-C porter er ikke nok alene, særlig med tanke på at de ikke støtter Thunderbolt-3. Som et plaster på såret har Huawei lagt ved en adapter i esken.

Produktspesifikasjoner


Modell: MateBook X
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13" IPS, 2160x1440
Lagring: 256 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,06 kg
Prosessor: Intel Core i5-7200U
Grafikk: Intel HD 620
Porter: 2 USB-C
Operativsystem: Windows 10 Home

Les saken

#pc #huawei

Huawei Mate Pro 10

Huawei Mate Pro 10 er en kraftig mobil som tar opp kampen med de andre toppmodellene. I tillegg til å være vanntett har den svært god batteritid, og den lader kjapt. Noe minus gis for at den ikke tilbyr trådløs lading. Den heldekkende skjermen har flott oppløsning, og kameraet tar svært gode og skarpe bilder med lite støy. Mobilen har god lagringsplass, men ikke plass til minnekort. Den har heller ikke hodetelefonutgang.

Produktspesifikasjoner

Modell: Huawei Mate 10 Pro
Batteri: 4000 mAh
Skjerm: 6 tommer, 2160 x 1080, OLED
Lagring: 128 GB
Minne: 6 GB
Teknologi: Bluetooth 4.2, EMUI Desktop, sprutsikker, hurtiglading,støtte for 2 SIM-kort
Vekt: 178 gram
Størrelse: 15,42 x 7,45 x 0,79 cm
Prosessor: HiSilicon Kirin 970
Kamera: 12 MP,
Operativsystem: Android 8 + EMUI 8
Grafikk: Mali G72 MP12

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei Mate 9 Pro

Huawei har lenge vært kjent for å lage rimelige telefoner, men med Huawei Mate 9 Pro har de ikke spart for å holde en lav pris. For rundt 8000 kroner får du 128 GB lagring, maskinvare som får skryt for god ytelse, rask lading og god brukervennlighet. Mobilen er ikke vanntett, og har ikke plass for minnekort. Anmelderne savner også trådløs ladning og bedre kamera.

Les saken

#mobiltelefon #huawei #9pro

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8 har en stor 6 tommer skjerm, er rask og har et fantstisk batteri. Den presterer godt på de fleste områder, men noen mener prisen er for høy, og noen synes brukervennlig burde vært bedre.

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 er en oppgradert modell av den populære Honor 8. Designet har endret seg litt, med mykere kanter og fingeravtrykkleseren har havnet på forsiden av mobilen. Skjermen er helt grei, det samme er kameraet. Ytelsen er noe oppgradert siden forrige modell, og den gir hurtig og fin brukeropplevelse. Honor 9 har fortsatt hodetelefonutgang. Byggekvaliteten oppleves som solid i glass og metall. Batteritiden er god, og holder i hvert fall en dag avhengig av bruk. Likevel ser det ut til at en del anmeldere ikke helt ser hvorfor man skal kjøpe Honor 9 når man kan kjøpe Honor 8 for en god slump mindre. Noen argumenterer også for at konkurransen i lavprissegmentet har endret seg, og det finnes bedre og rimeligere alternativ.

Produktspesifikasjoner

Modell: Honor 8
Batteri: 2691 mAh
Skjerm: 5,15 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 64 plass for minnekort
Minne: 4 GB
Teknologi: IR-fjernkontroll, fingeravtrykksleser
Vekt: 155 gram
Størrelse: 147 x 71 x 7,5 mm
Prosessor: HiSilicon Kirin 960
Kamera: 20 + 12 MP dobbelt kamera, frontkamera 8 MP
Operativsystem: Android 7.0 + EMUI 5.1
Grafikk: Mali G71 MP8

Les saken

#mobiltelefon #huawei #honor

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 er en mobil som får skryt for toppmodell-kvalitet til en billig penge. Skjermen er skarp, hastigheten er rask, kameraet er bra, og designet er pent. Minuspoeng tildeles for overflate som lett får mye fingeravtrykk, uoversiktlig meny og lyden som kunne vært bedre og høyere. Den har en smart fingertrykkavleser og med tanke på prislappen får man mye teknologi for pengene.

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei Honor 7

Huawei Honor 7 er et billigere alternativ blant Android-telefonene. Skjermen, kameraet, designet og prestasjonene er gode, men noen mener batterilevetiden kunne vært bedre og at fingeravtrykkleseren ikke fungerer optimalt.

Les saken

#mobiltelefon #huawei

Huawei Google Nexus 6P

Google samarbeider med Huawei om Nexus 6P. Storebroren til Nexus 5X regnes som en phablet med sin 5,7 tommer skjerm. Flere hevder den er den beste Android-telefonen, med flott byggekvalitet, gode prestasjoner og langt batteriliv. Den trekkes for høy pris og mangel på minnekortleser.

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3 er de første helt trådløse øreproppene med støydemping fra Huawei og har åpenbare likhetstrekk med Apple AirPods.

Det betyr at du ikke har noen muligheter til å tilpasse passformen med å bytte tupp på proppene. Lyd & Bilde kritiserer passformen og lar seg skuffe av manglende volumjustering på selve proppene og at de ikke er støy- eller vanntette. De lar seg imidlertid imponere av en god samtalekvalitet og overraskende god støydemping som verken ødelegger musikken eller gir en innelukket opplevelse.

Anmelderen hos Tek liker passformen, men erkjenner at det ikke vil være for alle. Tek er ikke imponert av støydempingen og kommenterer at den er svak, men er enig i vurderingen av lydkvaliteten og beskriver lydsignaturen som behagelig, velbalansert og relativt luftig.

Huawei har gjort paring sømløst og enkelt med en effektiv løsning som kan minne om Apple sin om du har appen. Den tilhørende appen finnes ikke for iOS og for Apple-brukere er det også en liten forsinkelse når man ser video. Det er uengihet om samtalekvaliteten og enkelte kommenterer på at den er imponerende, mens andre klager på at de ikke fungerer som man skulle kunne forvente.

Britiske Which liker passformen og støydempingen, men kritiserer den manglende støtten for Apple-produkter og at appen er for dårlig. Lydkvaliteten får også godkjent, men ikke mer.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 4 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 16 timer
Aktiv støydemping: Ja
Vanntett: Nei
Tilkobling: Bluetooth 5.1
Kodeker: AAC, SBC
Vekt: 9 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #huawei

Huawei Band 4

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Huawei Band 4 er et enkelt aktivitetsarmbånd med et smalt design. Under skjermen er det en knapp som vekker armbåndet, og den fungerer som en tilbakeknapp i menyene. Tech Advisor legger merke til en spesielt smart ladeløsning, der den ene delen av armbåndet kan tas av, og den andre kan plugges rett i en USB-port. Treningsmåleren sitter komfortabelt på håndleddet. Den mangler innebygd GPS, så her må du bruke telefonen din når du vil løpe eller sykle ute. Ellers måler den skritt, distanse, kalorier brent og puls. Selv med sistnevnte på kontinuerlig, varte batteriet en uke.

Tech Advisor synes måleren er nøyaktig, og bruker du den sammen med Huaweis Health-app får du mer ut av den. Dessverre fungerer den best med Huawei-telefoner, da noen av funksjonene kun er tilgjengelig for disse. Når det er sagt kan du, om du har iPhone, koble Huaweis app med Apples Health-app, slik at disse fungerer sammen.

Alt i alt er dette en basic, men bra treningsmåler, ifølge Tech Advisor. De gir spesielt plusspoeng for lang batteritid, en innebygd lader og at den sitter bra på håndleddet.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #huawei

Huawei Band 3 Pro

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Huawei Band 3 Pro er et aktivitetsarmbånd i lavprisklassen, som har funksjoner som vanligvis er å finne hos langt dyrere produsenter. Designmessig har Huawei også mye å fare med. Armbåndet har børstet aluminium på toppen, og skjermen er av glass, ikke plastikk. Dette bør gjøre den godt rustet til å stå i mot potensiel skraping. Likevel er ikke Techrader hundre prosent fornøyde, da de mener armbåndet er litt klumpete, og den heller ikke føles like komfortabel på håndleddet som for eksempel konkurrenten Fitbit.

Band 3 Pro navigeres enkelt ved bruk av berøringsskjermen, samt en knapp under skjermen. Armbåndet dekker det mest grunnleggende av aktiviteter, som puls, søvn og trening. Det er i den siste kategorien den imponerer mest. Her er det nemlig innebygd GPS, og den er temmelig nøyaktig. Her får man også nyttig data som hjerterytme, hastighet, tid, distanse, forbrente kalorier og steg per minutt.

Band 3 Pro har støtte for varsler fra tredjeparter, du kan sette på alarmer. Techradar lar seg imponere av den gode batteritiden som er 5 dager ved bruk av GPS (7 ifølge produsenten), men hele 10 dager uten. Alt i alt, armbåndet fra Huawei er ikke perfekt, men du får mye for pengene. Lang batteritid, bra skjerm og en lang liste med funksjoner gjør opp for det noe klumpete designet.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #huawei