Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Huawei Matepad Pro

Huawei Matepad Pro er inspirert av Huaweis Mate mobilserie, deisgnet for å friste brukere vekk fra iPad Pro og Samsung Galaxy Tab. Designet på nettbrettet er veldig fint – den er lett og smidig, med en matt finish på ramma. Ifølge Huawei tåler den mye selv om den er lett, og med de runde hjørnene sitter den bra i hendene. Skjermen er 10,8 tommer, med svært smal ramme. Dette er vel og bra, men fører til at brettets ansiktsgjenkjenning går via det mindre sikre selfiekameraet, framfor at teknologien ligger i selve ramma, som den gjør på for eksempel Apples produkter. Tech Advisor trekker fram at dette er rart, i og med at Huawei har gått for den sikrere måten å gjenkjenne ansikter på på andre av deres produkter. Selfiekameraet er satt inn i selve skjermen, uten at det tar noe oppmerksomhet fra det som foregår på skjermen. Den sitter også på nøyaktig samme sted som baksidekameraet, som gir en fin symmetrisk følelse, ifølge Tech Advisor.

Ellers er skjermen lys, skarp og detaljert. Tech Advisor trekker noe for 16:10-formatet, som ikke egner seg så godt når man bruker tastaturet og skjermen vannrett. Det blir litt for smalt. Av tilbehør som kan kjøpes er det tidligere nevnte tastaturet, Smart Magnetic Keyboard, og en penn, kalt M-Pencil.

Når det kommer til ytelse har nettbrettet Huaweis Kirin 990 SoC, som man også finner i tidligere modeller. Ytelsen er god og nettbrettet kan takle det meste, mener Tech Advisor. Problemet med nettbrettet er at den mangler tilgang til Google apper, og kan kun kjøre Huaweis egne.

Spesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 10
Mål (hbd): 159 x 246 x 7.2 mm
Vekt: 460 g
Skjerm: 10,8”, 16:10, 2560 x 1600 px
Prosessor: Huawei HiSilicon Kirin 990
RAM: 6 GB
Lagringsplass: 128GB, 256GB
Minnekort: Ja
Kamera: 13 megapiksler (hovedkamera) og 8 megapiksler (frontkamera)
Batteritid: 12 timer
Lanseringsår: 2020

Under kan du lese mer om hvordan Huawei Matepad Pro er blitt tatt imot av testkildene.

71/100

Testresultat

Huawei Matepad Pro

Resultatet er basert på 3 tester

Tech Advisor (2020)

The Huawei MatePad Pro is a stunning bit of hardware, but the lack of Google Mobile Services means there's a lack of Pro apps available. Les saken

75
Stuff UK (2020)

An impressive, imperfect iPad Pro-a-like. Les saken

75
Pocket-lint (2020)

A great-looking tablet with lots of power, a great feature set, slinky bezels and versatile software. Les saken

63
#nettbrett #huawei #matepad

Her er de beste nettbrettene i 2020

Suveren seier til én produsent. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Her er de beste nettbrettene i 2020