Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #mountainbuggy

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Barn2018

De beste barnevognene

Markedet for barnevogner er stort, uoversiktelig og i rask endring. Her finner du populære barnevognmodeller de siste årene, og tester av disse.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #north #bugaboo #stokke #mountainbuggy

Mountain Buggy Urban Jungle

Sportsvogn: Mountain Buggy Urban Jungle kommer dårlig ut i testen hos Tænk. Grunnene til det er innhold av klorerte parafiner og PAH i både vognsetet og på håndtaket. Videre er de ikke begeistret for at man ikke kan snu vognsetet, og benstøtten er montert på en slik måte at den ikke gir en behagelig sovestilling for barnet. Råd&Rön er noe snillere i sin bedømmelse, men finner de samme kjemikalieproblemene. Man har mulighet for å kjøpe vognbag i tillegg dersom man ikke kun ønsker seg sportdelen.

Les saken

#barnevogn #mountainbuggy

Mountain Buggy Swift

Sportsvogn: Mountain Buggy Swift får skryt av Babygearlab for å være lett å trille, manøvre og klappe sammen. Vognen har lite oppbevaringsplass, og får kritikk for at den lett kan vippes bakover med for mye vekt på håndtaket. Which gir skryt for at den er lett å trille og manøvre, og den er kompatibel med liggebager og bilseter, men synes håndtaket kunne gitt bedre justeringsmuligheter.

Les saken

#barnevogn #mountainbuggy