Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #babyjogger

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Barn2018

De beste barnevognene

Markedet for barnevogner er stort, uoversiktelig og i rask endring. Her finner du populære barnevognmodeller de siste årene, og tester av disse.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #north #bugaboo #stokke #mountainbuggy
Barn2015

Hvordan velge den beste barnevognen?

Skal man kjøpe riktig barnevogn er det mange produkter og mye informasjon tilgjengelig. Her finner du en samling av tester av barnevogner.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #bugaboo #north

Babyjogger Summit X3

Sportsvogn: Babyjogger Summit X3 er solid, gir god støtdemping og enkel å regulere. Vognen har en god kalesje, og blir liten når den legges sammen. Noen ulemper med denne vognen er et ikke-justerbart håndtak, forhjul som er ikke-svingbart, og at vognen er noe stiv i sin helhelt.

Les saken

#barnevogn #babyjogger

Baby Jogger City Mini GT

Sportsvogn: Baby Jogger City Mini GT er lett, liten og enkel å manøvre og pakke sammen. Babygearlab gir kritikk for at den lett kan tippe bakover. Forskjellen mellom Mini og Mini GT er at sistnevnte har større justeringsmuligheter på håndtaket, større hjul som gir bedre demping og håndbrems. Tænk synes det er upraktisk at sittedelen ikke kan vendes mot den som triller. Det er mulighet for å kjøpe med liggebag ekstra, men den følger i utgangspunktet ikke med vognen.

Les saken

#barnevogn #babyjogger
Barn100
Barnevogn Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite

Sportsvogn: Baby Jogger City Elite er en praktisk sporsvogn beregnet på jogging i terreng. Den triller meget godt, er enkel å slå sammen, og gir svært god komfort.

Les saken

#barnevogn #babyjogger