Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #emmaljunga

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Barn2018

De beste barnevognene

Markedet for barnevogner er stort, uoversiktelig og i rask endring. Her finner du populære barnevognmodeller de siste årene, og tester av disse.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #north #bugaboo #stokke #mountainbuggy
Barn2015

Hvordan velge den beste barnevognen?

Skal man kjøpe riktig barnevogn er det mange produkter og mye informasjon tilgjengelig. Her finner du en samling av tester av barnevogner.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #bugaboo #north

Emmaljunga Nitro City

Duovogn: Emmaljunga Nitro City har i følge Klikk et solid understell, men dette tar også dessverre en del plass. Håndtaket er behagelig å holde i og testmodellen har myke hjul bak, og små strollerhjul foran. En fordel med denne vognen er at man kan åpne for ventilering i ryggdelen, godt å ha på varme dager.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga Mondial Duo Combi

Kombivogn: Emmaljunga Mondial Duo Combi er en stabil vogn som egner seg i terreng. Alle hjulene er like store, og den er relativt smal i forhold til lignende vogntyper. Vognen får noe minuspoeng for at den kan være besværlig å justere og tung å manøvre.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga Edge Duo

Duovogn:Emmaljunga Edge Duo er en romslig duovogn med mye ekstrautstyr. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen. Rygglenet i sportsdelen kan justeres opp og ned slik at barnet får en behagelig liggestilling også her. Vognen er stor, veier mye og tar mye plass om man pakker den sammen, men den scorer godt på komfort, kjemikalieinnhold og sikkerhet hos Råd&Rön og danske Tænk.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga City Cross

Kombivogn: Emmaljunga City Cross er en kombivogn med solid understell og god stabilitet. Den har fin liggedel og godt håndtak, men den er stor og veier mye, og kan bli tung å manøvre i byen. Hjulene er like store, og forhjulene er ikke svingbare. Vognen er et godt kompromiss, ikke den minste og ikke den største varianten, og hjulene sørger for god fremkommelighet også på grus og i snø.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga Big Star Supreme

Bagvogn: Emmaljunga Big Star Supreme leverer både på kvalitet og sikkerhet, og har blitt testet for skadelig kjemikalier. Det er en stor vogn som er særlig egnet for bytrilling, og den får noe trekk for at den er tung og kan være vanskelig å trille i terreng.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga