Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #barnevogn

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

21 treff

Barn2018

De beste barnevognene

Markedet for barnevogner er stort, uoversiktelig og i rask endring. Her finner du populære barnevognmodeller de siste årene, og tester av disse.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #north #bugaboo #stokke #mountainbuggy
Barn2015

Hvordan velge den beste barnevognen?

Skal man kjøpe riktig barnevogn er det mange produkter og mye informasjon tilgjengelig. Her finner du en samling av tester av barnevogner.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #bugaboo #north

Stokke Trailz

Duovogn: Stokke Trailz ble utnevnt som best i test for Råd&Rön. Grunnen til det var at den jevnt over scoret veldig bra på alle testkriteriene, foruten at de mente den er litt vanskelig å pakke sammen og rengjøre. Ellers fikk den svært gode resultater på trilling, manøvring, sikkerhet, kjemikalier og komfort.

Les saken

#barnevogn #stokke

North 13.5 Jogger

Sportsvogn: North 13.5 Jogger er en grei vogn å jogge med, den er lett å svinge og den veier lite. Den er litt for kort for de største barna, og mangler en god solskjerm. Vognen har minimal bagasjeplass og mindre godt regntrekk. Prisen er lav sammenlignet med andre vogner i samme kategori.

Les saken

#barnevogn #north

Mountain Buggy Urban Jungle

Sportsvogn: Mountain Buggy Urban Jungle kommer dårlig ut i testen hos Tænk. Grunnene til det er innhold av klorerte parafiner og PAH i både vognsetet og på håndtaket. Videre er de ikke begeistret for at man ikke kan snu vognsetet, og benstøtten er montert på en slik måte at den ikke gir en behagelig sovestilling for barnet. Råd&Rön er noe snillere i sin bedømmelse, men finner de samme kjemikalieproblemene. Man har mulighet for å kjøpe vognbag i tillegg dersom man ikke kun ønsker seg sportdelen.

Les saken

#barnevogn #mountainbuggy

Mountain Buggy Swift

Sportsvogn: Mountain Buggy Swift får skryt av Babygearlab for å være lett å trille, manøvre og klappe sammen. Vognen har lite oppbevaringsplass, og får kritikk for at den lett kan vippes bakover med for mye vekt på håndtaket. Which gir skryt for at den er lett å trille og manøvre, og den er kompatibel med liggebager og bilseter, men synes håndtaket kunne gitt bedre justeringsmuligheter.

Les saken

#barnevogn #mountainbuggy

Emmaljunga Nitro City

Duovogn: Emmaljunga Nitro City har i følge Klikk et solid understell, men dette tar også dessverre en del plass. Håndtaket er behagelig å holde i og testmodellen har myke hjul bak, og små strollerhjul foran. En fordel med denne vognen er at man kan åpne for ventilering i ryggdelen, godt å ha på varme dager.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga Mondial Duo Combi

Kombivogn: Emmaljunga Mondial Duo Combi er en stabil vogn som egner seg i terreng. Alle hjulene er like store, og den er relativt smal i forhold til lignende vogntyper. Vognen får noe minuspoeng for at den kan være besværlig å justere og tung å manøvre.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga Edge Duo

Duovogn:Emmaljunga Edge Duo er en romslig duovogn med mye ekstrautstyr. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen. Rygglenet i sportsdelen kan justeres opp og ned slik at barnet får en behagelig liggestilling også her. Vognen er stor, veier mye og tar mye plass om man pakker den sammen, men den scorer godt på komfort, kjemikalieinnhold og sikkerhet hos Råd&Rön og danske Tænk.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga City Cross

Kombivogn: Emmaljunga City Cross er en kombivogn med solid understell og god stabilitet. Den har fin liggedel og godt håndtak, men den er stor og veier mye, og kan bli tung å manøvre i byen. Hjulene er like store, og forhjulene er ikke svingbare. Vognen er et godt kompromiss, ikke den minste og ikke den største varianten, og hjulene sørger for god fremkommelighet også på grus og i snø.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Emmaljunga Big Star Supreme

Bagvogn: Emmaljunga Big Star Supreme leverer både på kvalitet og sikkerhet, og har blitt testet for skadelig kjemikalier. Det er en stor vogn som er særlig egnet for bytrilling, og den får noe trekk for at den er tung og kan være vanskelig å trille i terreng.

Les saken

#barnevogn #emmaljunga

Bugaboo Cameleon

Duovogn: Bugaboo Cameleon har i følge Klikk en romslig og god bagdel, som er lett å ta av vognen. Den oppleves som stabil å trille, men håndtaket kunne vært bedre å holde i. Vognen tar lite plass og er enkel å legge sammen. Kurven under vognen er plassert på en slik måte at den er vanskelig å komme til, særlig når man bruker bagdelen. På det justerbare håndtaket har den en parkeringsbrems, men om man liker det flate designet på håndtaket vil nok avgjøres av personlige preferanser. OBS! Bugaboo tilbakekalte omlag 46.000 Cameleon-modeller pga. problemer med håndtak som løsnet. De modellene som ble tilbakekalt hadde serienummer innenfor:

  • 04011090900001 til 04031101009999
  • 08011090900001 til 08021100800386
  • 140100093600531 til 140103123350418
.

Serienummeret står på understellet under bagen/sportsdelen. Modellen har også blitt oppgradert flere ganger etter tilbakekallelsen, og siden testene ble utført, så ta dette med i betraktningen.

Les saken

#barnevogn #bugaboo

Bugaboo Buffalo

Kombivogn: Bugaboo Buffalo er lettstyrt, komfortabel og med god plass. Håndtaket på vognen skal tåle å bære 6 kilo, og det følger med insektsnett. Vognen får dårlig karakter hos svenske Råd&Rön mye på grunn av innholdet av skadelig kjemikalier, og for at den er kronglete å montere.

Les saken

#barnevogn #bugaboo

Britax Smile 2

Duo/kombivogn: Britax Smile 2 får skryt av danske Tænk for kjøreegenskaper og vendbart og romslig sete. De er ikke fornøyde med klorerte parafiner i håndtaket, svingeradius og at vognen er vanskelig å klappe sammen.

Les saken

#barnevogn #britax

Britax B-Agile 3

Sportsvogn: Britax B-Agile 3 er en lett vogn som er enkel å manøvrere. Babygearlab mener man får mye for pengene, med et godt sete, mye oppbevaringsplass og den er enkel å klappe sammen. Which gir den minuspoeng for at håndtaket ikke er justerbart og at setet kun kan være fremovervendt i sin test.

Les saken

#barnevogn #britax

Brio Happy

Kombivogn: Vognen er stabil, god å trille og er romslig og gir god komfort. Brio Happy er en klassisk vogn av god kvalitet, men den får noe trekk for at den tar mye plass, er tungvint å legge sammen og er veier mye.

Les saken

#barnevogn #brio

Brio Go

Duovogn: Brio Go er ikke lengre i salg som ny vogn, men den er fortsatt populær på bruktmarkedet. Modellen som er tilnærmet lik er Britax Go. Da Brio Go ble testet av Klikk, fikk den skryt for fine materialer og for at den var lett å trille rundt med. Den er enkel å pakke sammen, men er ganske bred. Hjulene er i hardplast, og de små strollerhjulene foran gjør vognen lett å manøvre.

Les saken

#barnevogn #brio

B.O.B Revolution Pro

Sportsvogn: B.O.B Revolution Pro er en god alround-vogn som er lett å justere, den svinger lett, men er likevel stabil. De robuste dekkene gir solid støtdemping, og vognen er romslig. Den får noen minuspoeng for tung vekt og nedsatt funksjon i røft terreng.

Les saken

#barnevogn #britax

Babyjogger Summit X3

Sportsvogn: Babyjogger Summit X3 er solid, gir god støtdemping og enkel å regulere. Vognen har en god kalesje, og blir liten når den legges sammen. Noen ulemper med denne vognen er et ikke-justerbart håndtak, forhjul som er ikke-svingbart, og at vognen er noe stiv i sin helhelt.

Les saken

#barnevogn #babyjogger

Baby Jogger City Mini GT

Sportsvogn: Baby Jogger City Mini GT er lett, liten og enkel å manøvre og pakke sammen. Babygearlab gir kritikk for at den lett kan tippe bakover. Forskjellen mellom Mini og Mini GT er at sistnevnte har større justeringsmuligheter på håndtaket, større hjul som gir bedre demping og håndbrems. Tænk synes det er upraktisk at sittedelen ikke kan vendes mot den som triller. Det er mulighet for å kjøpe med liggebag ekstra, men den følger i utgangspunktet ikke med vognen.

Les saken

#barnevogn #babyjogger
Barn100
Barnevogn Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite

Sportsvogn: Baby Jogger City Elite er en praktisk sporsvogn beregnet på jogging i terreng. Den triller meget godt, er enkel å slå sammen, og gir svært god komfort.

Les saken

#barnevogn #babyjogger