Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #britax

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

15 treff

Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

Hvilken bilstol gir størst sikkerhet og minst stress?

Her er bilstolene som sørger for at barnet ditt sitter trygt i bilen, og som samtidig er enkle å montere og bruke i hverdagen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco
Barn2015

Hvordan velge den beste barnevognen?

Skal man kjøpe riktig barnevogn er det mange produkter og mye informasjon tilgjengelig. Her finner du en samling av tester av barnevogner.

Les saken

#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #bogaboo #north

Britax-Römer MULTI-TECH (bilbelte)

Småbarnstol (9-25 kg), kombistol: Britax-Römer MULTI-TECH får lave karakterer når det gjelder sikkerhet ved både front- og sidekollisjon. Den er enkel å justere, men får minuspoeng for at den er vanskelig å montere, rengjøre, er ukomfortabel og for tung.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer MAX-WAY (bilbelte)

Småbarnstol (9-25 kg), bakovervendt: Britax-Römer leverer en barnestol som scorer høyt på komfort, og får skryt for å være lett og ta liten plass, men den kommer dårlig ut på sikkerhet ved sidekollisjon. Den scorer derimot godt på sikkerhet ved frontkollisjon. Minuspoeng for at den ikke står helt stabilt og er vanskelig å montere.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer MAX-FIX II (Isofix)

Småbarnstol (0-18 kg), bakovervendt: Forbrukerrådet mener Britax-Römer MAX-FIX II med isofix er en av de beste bilstolene du kan få tak i til småbarn. Den er lett og enkel å montere.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KIDFIX SL SICT (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KIDFIX SL SICT festes med isofix og får god score når det gjelder sikkerhet ved kollisjon. Den har høy rygg, er enkel i montering og lett å justere. Den står stabilt og har høy byggekvalitet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KIDFIX (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KIDFIX scorer høyt på enkel montering og god komfort. Den kan festes ved hjelp av kun belter, men sikkerheten ved sidekollisjon øker betraktelig ved bruk av Isofix-festene i tillegg. Setetrekket kan enkelt tas av for maskinvask. Bilstolen egner seg best for større barn.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KIDFIX II XP SICT (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KIDFIX II XP SICT får god score i både front- og sidekollisjonstesten. Den er enkel å montere og bruke, og den står stabilt. Den tar relativt stor plass i bilen, men barnet har litt liten plass i setet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KID plus SICT (bilbelte)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KID plus SICT får gode resultater i både front- og sidekollisjonstestene. Den er spesielt god for større barn, og det er en lett stol som har veldig god brukervennlighet. Én kilde mener den tar lite plass i bilen, mens en annen mener den tar relativt mye plass. Den får minuspoeng for at beskyttelsesisoporen ved hodet er for lett å ødelegge.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer DUALFIX (Isofix)

Småbarnstol (0-18 kg), kombistol: Britax-Römer DUALFIX har for dårlig beskyttelse for hodet ved både frontkollisjon og sidekollisjon, men aller mest ved sidekollisjon. Hodebelastningene er over de farlige grenseverdiene. Ellers har barnesetet god brukervennlighet med 90 graders rotasjon når barnet skal plasseres. Det er mulig å montere setet forovervendt, men Forbrukerrådet og NAF anbefaler på det sterkeste at setet brukes bakovervendt.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer BABYSAFE PLUS SHR II (Isofix-base)

Babystol (0-13 kg): Britax-Römer BABYSAFE PLUS SHR II festes med isofix-base som får god score på både front- og sidekollisjonstesten. Det er en sikker og komfortabel bilstol for baby som er enkel å montere og bruke. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #britax #römer

B.O.B Revolution Pro

Sportsvogn: B.O.B Revolution Pro er en god alround-vogn som er lett å justere, den svinger lett, men er likevel stabil. De robuste dekkene gir solid støtdemping, og vognen er romslig. Den får noen minuspoeng for tung vekt og nedsatt funksjon i røft terreng.

Les saken

#barnevogn #britax
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.