Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

AfterShokz Trekz Titanium

AfterShokz Trekz Titanium er ørepropper som egner seg godt for trening utendørs. De benytter såkalt "bone conduction", en type teknologi som gjennom vibrering i kinnebena gjør at du fortsatt hører verden utenfor, eksempelvis trafikken. Lyden er god, proppene er svetteresistente, og ladetiden er kort. Komforten er ikke den beste, de er vanskelige å ha på med hjelm eller annet utstyr, og over lengre tidsperioder er de ubehagelige.

Under kan du lese mer om hvordan AfterShokz Trekz Titanium er blitt tatt imot av testkildene.

69/100

Testresultat

AfterShokz Trekz Titanium

Resultatet er basert på 3 tester

Digital Trends (2016)

Fast recharge time Les saken

78
Aktiv Trening (2016)

Utgave nr. 11/2016: En original og velfungerende løsning som både lar deg høre musikk og omgivelsene Les saken (krever medlemskap)

67
Trusted Reviews (2016)

Bone conduction works well Les saken

63
#ørepropper #aftershokz

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester