Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ørepropper

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

45 treff

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Supra Nero

Supra Nero er øreproppene som gir mye for pengene. Lydkvaliteten er meget god, og mange størrelser på ekstra gummipropper gir god komfort. Mikrofon og kontroll er kompatible med både Android og iOS.

Les saken

#ørepropper #supra

SoundMagic E10C

SoundMagic E10C er øreproppene som kan virke anonyme ved første øyekast, men lyden er superb og prisen er rimelig. De er kompatible med både Android og iOS, og de har kontrollpanel med volumjustering og mikrofon. Lyden er klar og velbalansert, men bassen kan bli i meste laget.

Les saken

#ørepropper #soundmagic

Sony XBA-H1

Sony XBA-H1 er et par lavpris-ørepropper fra Sony. De bærer dessverre preg av den lave prisen, lydkvaliteten er langt bedre hos andre billig-propper, og de har verken mikrofon eller kontroll. Designet er kult, og den flate ledningen gjør at den ikke vikler seg sammen.

Les saken

#ørepropper #sony

Sony MDR-EX650AP

Sony MDR-EX650AP er ørepropper som får skryt for god byggekvalitet med messingdetaljer og svært god lyd med fyldig bass og fin balanse. De har mikrofon, men kun en kontrollknapp, så volumet kan ikke reguleres.

Les saken

#ørepropper #sony

Sony MDR- AS800BT

Sony MDR- AS800BT er trådløse ørepropper med meget god lydkvalitet. De oppleves som store, men flere størrelser med gummipropper gjør at de passer for de fleste ører. En knapp på kontrollen er så lett at den blir vanskelig å bruke, og er derfor et stort irritasjonsmoment hos flere anmeldere.

Les saken

#ørepropper #sony

Sony MDR-AS600BT

Sony MDR-AS600BT er trådløse Bluetooth- ørepropper som er store og klumpete. De har kontrollpanel på den ene proppen, og lydkvaliteten blir relativt dårlig på høyt volum. Øreproppene har mikrofon, og batteritiden sies å være på 8,5 timer. De er vannresistente, og tåler derfor svette.

Les saken

#ørepropper #sony

Sol Republic’s Relays Sport

Sol Republic’s Relays Sport er treningsørepropper som får skryt for god passform og som sitter godt i ørene. Øreproppene er vann- og svetteresistente, og de har bra passiv lydblokkering. De kommer i fire ulike farger, og to versjoner som er kompatible med Android og iOS. Bassen kunne vært sterkere, lyden bedre balansert og ledningen gir en del støy.

Les saken

#ørepropper #solrepublic

Sol Republic Shadow

Sol Republic Shadow er trådløse ørepropper som er beregnet for trening. Passformen oppleves som dårlig, de mangler vinger og flere anmeldere hevder at de faller ut av ørene under aktivitet. Den passive støyblokkeringen kunne væt bedre, og bassen er ikke kraftfull nok. Dette til tross, proppene er rimelige i forhold til konkurrentene, og designet er både pent og komfortabelt. Batteritiden er på 8 timer, og det er hverken dårlig eller eksepsjonelt bra for denne produktkategorien.

Les saken

#ørepropper #solrepublic

Skullcandy Smokin’ Buds 2

Skullcandy Smokin’ Buds 2 er trådløse ørepropper som gir mye lyd for pengene og har solid bass. Som prislappen hentyder er lyden noe dårligere enn gjennomsnittet, og kabelen som går mellom proppene støyer en del når den berøres, hvilket er upraktisk om du skal bruke dem til trening. De har 6 timers batteritid, og gir god verdi for pengene.

Les saken

#ørepropper #skullcandy

Skullcandy Method wireless

Skullcandy Method Wireless egner seg spesielt godt for trening, og lydkvaliteten er helt grei med tanke på prisnivået. Øreproppene er svetteresistente og sitter godt i ørene, men bassen kan bli dominerende og det følger med lite tilbehør.

Les saken

#ørepropper #skullcandy

Skullcandy Method

Skullcandy Method er ørepropper med grei lydkvalitet og bra bass. De er svetteresistente og sitter godt i ørene, i tillegg er de billige og man får mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #skullcandy

Shure SE112

Shure SE112 er ørepropper med grei lyd og solid byggekvalitet. Bassen kunne vært tyngre, og volumet når ikke helt opp. Den passive støydempingen fungerer utmerket, men ledningen har verken mikrofon eller kontroll.

Les saken

#ørepropper #shure

Sennheiser Momentum In-Ear

Sennheiser Momentum In-Ear er ørepropper som er tilpasset både Android og iOS. Lyden fungerer ikke like godt for alle typer musikk, men proppene er behagelige å bruke takket være gummiknotter i ulike størrelser og den lette vekten til proppene.

Les saken

#ørepropper #sennheiser

Sennheiser CX 3.00

Sennheiser CX 3.00 er et par rimelige ørepropper fra denne produsenten, og de er derfor også strippet for ekstrautstyr hvilket innebærer at de mangler mikrofon og kontrollpanel. Lyden er god, og passformen er behagelig, og anmelderne er enige om at man går mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #sennheiser

RHA T10i

RHA T10i er ørepropper som roses for superb lydkvalitet og solid byggekvalitet. For å gi best mulig passform følger det med flere ulike gummiplugger, men de tunge metallproppene er også store og kan derfor være ubehagelige. Ledningen er rund, og vikler seg lett rundt plastikkbøyene som skal sørge for bedre feste til ørene.

Les saken

#ørepropper #rha

Powerbeats2 Wireless

Powerbeats2 Wireless er trådløse ørepropper som får skryt for god komfort, pent design og fin lyd. Mange opplever at bassen er i meste laget, og batteritiden kunne vært betydelig bedre med tanke på den relativt høye prisen. Proppene tåler svette og fuktighet, og er optimale for en treningsøkt.

Les saken

#ørepropper #beats

Polk Nue Voe

Polk Nue Voe er et par stilige ørepropper med skilpaddemønster, og de får skryt for bra lydkvalitet samt mye bra ekstra tilbehør. Dessverre er de kun kompatible med iOS, og designet går noe på bekostning av kvaliteten.

Les saken

#ørepropper #polk

Moto Surround

Moto Surround er trådløse ørepropper som er vanntette og har 12 timers batteritid. De er behagelige å gå med, og prisen er relativt lav sammenlignet med andre trådløse ørepropper. Anmelderne mener at lyden ikke måler seg med de beste på markedet, og byggekvaliteten oppleves billig. Likevel er det enighet om at øreproppene gir bra valuta for pengene.

Les saken

#ørepropper #motosurround

Monster iSport SuperSlim

Monster iSport SuperSlim er tynne og lette trådløse ørepropper som egner seg godt for trening. Lyden får ros for god bass og fin balanse. Pluggene er behagelige og kan lett justeres med medfølgende vinger og gummipropper. Prisen er noe stiv, men flere anmeldere mener lydkvaliteten er verdt pengene. Proppene tåler å bli skylt i vann etter endt treningsøkt.

Les saken

#ørepropper #monster

Monster iSport Strive

Monster iSport Strive er ørepropper for iOS, og de får skryt for komfort og de sitter godt på øret. De går ikke helt inn i øregangen, og om du løper ute kan du få med deg det som skjer i omgivelsene, men det kan også oppleves som at de lekker lyd. Lyden får ikke spesielt mye skryt, og i denne prisklassen finnes det langt bedre alternativer. Kontrollen kan ikke regulere volumet og det kommer mye støy fra kabelen.

Les saken

#ørepropper #monster

Monster iSport Intensity

Monster iSport Intensity er ørepropper beregnet for trening. De egner seg særlig godt for utendørstrening da de ikke går inn i selve øregangen, men tillater lyd å lekke inn og ut. Om man ser dette som en fordel eller ulempe kommer derfor an på brukssituasjonen. Ledningen er flat slik at den ikke vikler seg, og kontrollen har også mikrofon. Lydkvaliteten får skryt, selv om den ikke når helt opp til de beste i klassen. Flere anmeldere mener de er verdt prisen.

Les saken

#ørepropper #monster

Marshall Mode

Marshall Mode er ørepropper fra den kjente høyttalerprodusenten Marshall, og derfor er forventningene til kvaliteten høye. I følge flere anmeldere skuffer lydkvaliteten, og bassen er for tung. Likevel mener flere at prislappen er rimelig i forhold til det man får. Kontrollen kan ikke justere volumet, og anmelderne skulle ønske at det fulgte med oppbevaringsetui.

Les saken

#ørepropper #marshall

Koss FitClips

Koss FitClips er ørepropper lagt for kvinner, men i følge testpanelene har dette lite å si da de passer menns ører også. Så da er det vel i sin helhet designet, fargevalget og den lette vekten som skal være tilpasset kvinners ører og preferanser. Utover dette gir proppene god verdi for pengene: lyden er helt ok sett i forhold til den lave prisen. Øreproppene er ubehagelige å ha på, og kontrollpanelet er dårlig utstyrt hvilket medfører at det kun kan brukes til å pause musikken.

Les saken

#ørepropper #koss

Klipsch Reference R6i

Klipsch Reference R6i er ørepropper som gir god lyd, solid bass og er behagelige å gå med. Kabelen gir endel støy, og byggekvaliteten oppleves som billig.

Les saken

#ørepropper #klipsch

Kef M100

Kef M100 er ørepropper som får ros for pent design og god lyd, selv om flere av anmelderne mener at man kan få mer for pengene hos andre konkurrenter. De er lette, har solid byggekvalitet og sitter godt i øret.

Les saken

#ørepropper #kef

JLab Epic

JLab Epic er trådløse ørepropper som egner seg fint til trening. Lyden er god, men kan oppleves om i overkant basstung for noen. Kontrollen fungerer godt, og batteritiden er bra.

Les saken

#ørepropper #jlab

JBL Synchros E10

JBL Synchros E10 har en flat ledning for å unngå vikleproblemer, men det kan være vanskelig å få proppene til å passe i øret. Kontrollen har mikrofon, men utover det er den ikke spesielt funksjonsrik. Lyden er god om man setter pris på tung bass, og prisen regnes som bra i forhold til kvaliteten.

Les saken

#ørepropper #jbl

JBL Reflect Mini BT

JBL Reflect Mini BT er trådløse ørepropper som egner seg godt til trening da de skal tåle både svette og skylling etter endt økt. De har 8 timers batteritid, og får skryt for lydkvaliteten og god bass. Mikrofonen kunne vært bedre, og batteritiden får varierende omtale. Flere anmeldere mener man får mye for pengene og at lyden høres dyrere ut enn den er.

Les saken

#ørepropper #jbl

Jays A-Jays Four

Jays A-Jays Four er ørepropper for iOS enheter med flat ledning slik at de ikke vikler seg sammen, samt en vinklet minijack som derfor tar mindre plass. På den ene ledningen sitter fjernkontrollen som kan pause musikken, bytte sang, ta innkommende anrop og styre volumet. Lyden får skryt for bass med god dybde og klare mellomtoner, og mange anmeldere mener at her får man mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #jaysfour

Jaybird X2

Jaybird X2 er trådløse ørepropper som egner seg svært godt til trening, og de kommer med livslang garanti for svetterelaterte skader. Lyden får skryt for fin kvalitet og solid bass. De oppleves som komfortable å bruke, og selv om de tilhører det høyere prissjiktet i sin kategori, mener anmelderne at man får mye fin lyd for pengene, samt bedre batteritid (8 timer) enn konkurrentene.

Les saken

#ørepropper #jaybird

Jabra Sport Rox

Jabra Sport Rox er trådløse ørepropper som kommer med ekstra gummipropper og vinger i ulike størrelser for optimal passform. Proppene har en ledning seg i mellom og magneten på proppene utgjør en av/på mekanisme og tillater "oppbevaring" rundt halsen. Mikrofon og god lydkvalitet gir bra verdi, men batteritiden(5,5 timer) og byggekvaliteten trekker ned poengsummen. Proppene er støv- og vann-resistente.

Les saken

#ørepropper #jabra

Jabra Sport Pulse

Jabra Sport Pulse er trådløse treningsørepropper som kan måle pulsen din, og således hjelpe deg å få mer ut av treningen. For å oppnå dette, bør man tilpasse proppene med de medfølgende vingene og gummiproppene i ulike størrelser, men pulsmålingen blir for litt upresis. Lydkvaliteten er god, men ettersom proppene er kronglete å tilpasse, vil også endel av bassen lekke ut, og lyden oppleves som mindre kraftfull.

Les saken

#ørepropper #jabra

Jabra Sport Coach

Jabra Sport Coach er treningsørepropper som kommer med bevegelsessensor (aka skritteller) og en "stemme-coach" med ulike program som guider deg gjennom treningsøkten. De ulike treningsprogrammene får du tilgang til ved å laste ned Jabra-appen. Lyden er bra, men bassen mangler dybde, lyden kunne hatt høyere volum og bevegelsessensoren er ikke presis nok til at den fungerer ordentlig.

Les saken

#ørepropper #jabra

Focal Sphear

Focal Sphear er et par lette ørepropper som sitter godt i øret. Lyden får skryt for dyp bass, men mellomtonene når ikke helt opp skal vi tro anmelderne. Ledningen har mikrofon og kontroll, og designet samt brukervennligheten gir plusspoeng i testene. Lyden går ikke spesielt høyt, og øreproppene har ikke aktiv støydemping ei heller utmerket lydblokkering.

Les saken

#ørepropper #focal

Bower & Wilkins C5 Series 2

Bower & Wilkins C5 Series 2 er en oppgradert versjon av den forrige utgaven som fikk kritikk for basstung lyd og ukomfortable ørepropper. Hvorvidt denne versjonen er bedre er det delte meninger om blant anmelderne, men de fleste virker å være fornøyde med de nye proppene. Designet er lett, og de har kabel med mikrofon og kontroll. Selv om de koster litt, får man mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #bowersandwilkins

Bose Soundtrue In-Ear

Bose Soundtrue In-Ear er en ørepropp som ikke går inn i øregangen, men som likevel sitter godt på. Ulempen med denne typen design er at lyden lekker både ut og inn. Sett bort fra det så scorer de bra på selve lydkvaliteten, til tross for at disse proppene kan være litt basstunge for noen lyttere.

Les saken

#ørepropper #bose

Bose SoundSport Wireless

Bose SoundSport Wireless får ros for god komfort, og de egner seg svært godt til trening, og lyden scorer poeng for fin bass og stort lydbilde. Batteritiden er på 6 timer, og kunne vært bedre med tanke på hva konkurrentene tilbyr. Prisen er stiv, men anmelderne mener at man får mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #bose

Bose SoundSport

Bose SoundSport er treningsørepropper som får høy poengscore hos anmelderne. Til tross for at de er ørepropper regnes lyden for særdeles god, med dyp bass og åpent lydbilde. Øreproppene er meget komfortable å ha på og de sitter godt i ørene, selv gjennom en svett treningsøkt. De er svært brukervennlige og de er laget både for iPhone og Android og kommer i tre farger.

Les saken

#ørepropper #bose

Bang & Olufsen H3 ANC

Bang & Olufsen H3 ANC er ørepropper med aktiv støykontroll. Dette har sin pris, og noen av anmelderne mente den var i stiveste laget særlig med tanke på at det var varierende opplevelser av kvaliteten på støydempingen. Utover dette scorer de godt på lydkvalitet, brukervennlighet og design. Det følger med både skumpropper og silikonpropper og komforten på disse oppleves som svært god.

Les saken

#ørepropper #bangogolufsen

BlueAnt Pump

BlueAnt Pump er vanntette øreplugger som egner seg godt til trening. De spiller av musikk trådløst via Bluetooth, og til tross for dette får de skryt for lydkvaliteten. Blant anmelderne er det delte meninger om brukervennligheten, og komforten.

Les saken

#ørepropper #blueant

Atomic Floyd SuperDarts Titanium

Atomic Floyd SuperDarts Titanium er en oppdatering av den foregående SuperDarts modellen. Disse har en mer solid byggekvalitet og de får ros for fin lydkvalitet og solid bass. Flere anmeldere mener de er ubehagelige å ha på, og irriterer seg over at kabelen ikke kan tas av. Prisen oppleves som noe høy.

Les saken

#ørepropper #atomicfloyd

Apple EarPods

Apple EarPods er øreproppene som følger med når man kjøper iPhone. Derfor fungerer også minikontrollen kun optimalt med Apple-produkter. Lydkvaliteten scorer midt på skalaen, men typen av propp som ikke går inn i øregangen er ikke for alle. Dette designet medfører også at det lekker en del lyd, både inn og ut. Likevel får proppene skryt for bassen og rent design. Testene er fra forskjellige år, og EarPodsene har blitt oppgradert flere ganger, og dette må medberegnes når man leser testscorene fra tidligere anmeldelser.

Les saken

#ørepropper #apple

AfterShokz Trekz Titanium

AfterShokz Trekz Titanium er ørepropper som egner seg godt for trening utendørs. De benytter såkalt "bone conduction", en type teknologi som gjennom vibrering i kinnebena gjør at du fortsatt hører verden utenfor, eksempelvis trafikken. Lyden er god, proppene er svetteresistente, og ladetiden er kort. Komforten er ikke den beste, de er vanskelige å ha på med hjelm eller annet utstyr, og over lengre tidsperioder er de ubehagelige.

Les saken

#ørepropper #aftershokz