Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arla Apetina Mozzarella

Arla sin pizzaost får fin farge og konsistens ved steking. Osten får skryt for næringsinnhold, men trekk for smaken som oppleves som noe tam.

Under kan du lese mer om hvordan Arla Apetina Mozzarella er blitt tatt imot av testkildene.

60/100

Testresultat

Arla Apetina Mozzarella

Resultatet er basert på 3 tester

Bramat (2013)

Høyt innhold av kalsium og lite kalorier sammenliknet med andre Les saken

80
Klikk.no (2014)

"Smakstest: Mangler det lille ekstra" Les saken

60
Klikk.no (2015)

"Tilhører gruppen med laveste proteininnhold" Les saken

40
#ost #arla

Det er ikke ost alt som er revet

Det er to ekte varianter som deler førsteplassen i årets samletest av revet ost - men én topping får overraskende god score på smak. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Det er ikke ost alt som er revet