Jarlsberg Original
Jarslbergs pizzaost får skryt for næringsinnhold, den har god smak, får en gyllen farge og fin konsistens.
Produktet er 5 av 12 i samletesten Det er ikke ost alt som er revet
Jarslbergs pizzaost får skryt for næringsinnhold, den har god smak, får en gyllen farge og fin konsistens.
Under kan du lese mer om hvordan Jarlsberg Original er blitt tatt imot av testkildene.
73/100 |
Resultatet er basert på 3 tester
Bramat (2013)Bra med kalsium og protein. Minimalt med karbohydrater Les saken |
80 |
Klikk.no (2015)"Litt lavere innhold av kalsium skiller fra Norvegia Original revet" Les saken |
80 |
Klikk.no (2014)"Smakstest: Smaker i retning av parmesan" Les saken |
60 |
Det er to ekte varianter som deler førsteplassen i årets samletest av revet ost - men én topping får overraskende god score på smak. Les saken
RESULTATER
Tine Revet Ost Lettere
Resultatet er basert på 1 test.Tine Ekte Hvit Geitost og Mozzarella
Resultatet er basert på 1 test.Tine Revet Ost Original
Resultatet er basert på 2 tester.Tine Revet Ost 4 Oster
Resultatet er basert på 2 tester.Jarlsberg Original
Resultatet er basert på 3 tester.Rema 1000 Pizzaost 3 Oster
Resultatet er basert på 3 tester.Norvegia Original Revet
Resultatet er basert på 3 tester.Arla Apetina Mozzarella
Resultatet er basert på 3 tester.Synnøve Grovrevet Gulost
Resultatet er basert på 2 tester.Smart 365 Revet Topping
Resultatet er basert på 2 tester.Synnøve Revet Mozzarella
Resultatet er basert på 2 tester.First Price Revet 500g
Resultatet er basert på 2 tester.Tine Revet Ost Lettere
OsterTine Ekte Hvit Geitost og Mozzarella
OsterTine Revet Ost Original
OsterTine Revet Ost 4 Oster
OsterJarlsberg Original
OsterRema 1000 Pizzaost 3 Oster
OsterNorvegia Original Revet
OsterArla Apetina Mozzarella
OsterSynnøve Grovrevet Gulost
OsterSmart 365 Revet Topping
OsterSynnøve Revet Mozzarella
OsterFirst Price Revet 500g
Oster
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!