Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #barbermaskin

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

22 treff

Beste barbermaskin er rimelig

Vi har samlet tester av barbermaskiner fra norske og utenlandske kilder, og det er ikke den dyreste og mest avanserte barbermaskinen som blir aller best i test.

Les saken

#barbermaskin #philips #remington #braun #panasonic

Remington HyperFlex XR1330

Remington HyperFlex XR1330 har tre fleksible, roterende hoder og kan brukes til våtbarbering. Batteriet holder i ca 50 min, men bruker hele 4 timer på oppladning. Den kan kun lades når den står i ladestasjonen. Den får pluss for størrelse og vekt, men trekkes for ubehagelig barbering og dårlig resultat, spesielt på ujevn hud. Den har pop-up-hårtrimmer.

Les saken

#barbermaskin #remington

Remington XF8500 Smart Edge

Remington XF8500 Smart Edge kan brukes på våtbarbering. Den har pop-up-hårtrimmer og ett fleksibelt skjærehode med tre folieblader, men resultatet er middels og lydnivået er høyt. Batterilevetiden er ca 50 min med 2 t oppladningstid. Den kan ikke lades via stikkontakt, kun på den medfølgende ladestasjonen.

Les saken

#barbermaskin #remington

Remington PR1250 PowerSeries PLUS

Remington PR1250 PowerSeries PLUS har pop-up-hårtrimmer og tre fleksible, roterende skjærehoder, men maskinen gjør en dårlig og ukomfortabel jobb. I tillegg støyer den. Barberingsmaskinen bruker hele 4 t på oppladning og batteriet holder i ca 40 min i bruk. Den lades via stikkontakten og har indikator som viser når batteriet begynner å bli tomt. Den kan bare brukes til tørrbarbering, men den kan renses i vann.

Les saken

#barbermaskin #remington

Remington F7800 Titanium-X

Remington F7800 Titanium-X er for tørrbarbering, men kan renses i springen. Barberingen er behagelig og resultatet blir bra. Den trekkes noe for klumpete design. Har tre folieblader og en pop-up-trimmer som fungerer veldig godt. Det er noe uenighet om den er aller best til daglig barbering eller til å takle tredagersskjegget. Batteriet holder i ca 60 min, og full oppladning tar 120 min. Barberingsmaskinen har batteriindikator med nedtelling.

Les saken

#barbermaskin #remington

Philips Series 9000 S9161/31

Philips Series 9000 S9161/31 tåler våtbarbering og gir meget glatt og fint resultat, men det krever noen runder før det blir perfekt. Barbermaskinen er hudvennlig og har tre fleksible, roterende hoder. Den har en skjeggtrimmer som klikkes på og av, og denne fungerer veldig godt med fem ulike lengdeinnstillinger. Har ladestasjon med integrert rensesystem, men kan også vaskes i vann. Batteriet holder i ca 50 min på 1 t oppladning. Har batteri-, lade-, rengjørings- og reiselåsindikator, samt indikator for skjærehodebytte. Noen kaller den også S9161cc.

Les saken

#barbermaskin #philips

Philips Series 7000 SensoTouch RQ1175

Philips Series 7000 SensoTouch RQ1175 tåler våtbarbering og veier lite. Den er behagelig, støysvak og barberer godt. Har fleksible, roterende hoder og skjeggtrimmer med fem ulike lengder som klikkes av og på etter behov. Which mener det er vanskelig å få godt resultat med trimmeren. Batteriet skal holde i ca 50 min og oppladningstid i er 1 t, men trekkes noe for ladestasjonen. Har batteriindikator for fullt og lavt batteri, samt lade- og reiselåsindikator. Noen bruker navnene RQ1175/17 og RQ1175/16, men dette er nøyaktig samme produkter som RQ1175.

Les saken

#barbermaskin #philips

Philips Series 5000 S5110/06

Philips Series 5000 S5110/06 gir raskt et godt resultat. Den er laget for tørrbarbering, men kan vaskes/renses under springen. Den er lett, har turboinnstilling og tre fleksible, roterende hoder. Barbermaskinen har indikator for batterinivå, utbytte av hode, rengjøringsbehov og reiselås. Har en trimmer som kan klikkes på når det trengs, og lades uten ladestasjon.

Les saken

#barbermaskin #philips

Philips AquaTouch S5400/06

Philips AquaTouch S5400/06 er komfortabel, kompakt, gir godt resultat og valuta for pengene. Er verken den mest støyende eller støysvake. Barbermaskinen har tre fleksible, roterende hoder. Den takler våtbarbering. Bruker 1 t på oppladning og batteriet skal holde i ca 45 min. Har indikator for batterinivå, utbytte av hode, rensgjøringsbehov og reiselås. Det følger med en trimmer som kan klikkes på ved behov, og lades uten ladestasjon.

Les saken

#barbermaskin #philips

Philips AquaTouch AT890

Philips AquaTouch AT890 kan brukes til våtbarbering. Den er generelt brukervennlig, støysvak og gir en glatt og fin barbering. Batteriet holder i ca 50 min og tar 1 t å lade opp igjen. Barbermaskinen har tre fleksible, roterende hoder, samt batteri- og ladeindikator. Har også en pop-up-hårtrimmer, men denne holder seg ikke alltid på plass under bruk, og bladet burde vært skarpere. Which? har gjort endringer i testmetodene sine siden de testet denne i 2011, og vi gjør oppmerksom på at AT890 kunne fått et noe annet resultat med det nye testsystemet deres.

Les saken

#barbermaskin #philips

Panasonic ES-SL41

Panasonic ES-SL41 er svært billig og enkel å rengjøre, men ellers er det ikke mye å skryte av. Den kan brukes til våtbarbering, men Råd & Rön fant at den likevel ikke er helt vanntett og noe vann lekker inn i maskinen. Dette er ikke farlig, men maskinen blir ødelagt. Den har lav effektivitet og gir særlig dårlig resultat ved våtbarbering, samt barbering av hake og hals, men er generelt ikke verst på korte stubber. Den kan kun lades i stasjon og bruker hele 8 timer på oppladning for å få 21 min brukstid. Har tre folieblader, pop-up-trimmer og ladeindikator på ladestasjon.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Panasonic ES-RW30

Panasonic ES-RW30 får poeng for veldig lav pris og fin størrelse, men resultatet er ikke spesielt godt og brukervennligheten er altfor dårlig. Den lades i ladestasjon og bruker hele 15 timer på oppladning, med en brukstid på 21 min. Den har to folieblader på ett fleksibelt skjærehode, samt pop-up-hårtrimmer. Den fungerer til våtbarbering.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Panasonic ES-RT81

Panasonic ES-RT81 er solid, stillegående og gir et godt resultat, speiselt med pop-up-hårtrimmeren. Trekkes noe for tyngden. Tåler våtbarbering og har tre folieblader på ett fleksibelt skjærehode. Har batteri- og ladeindikator, og den kan lades opp på 1 t med brukstid på ca 45 min. Kan kun lades via stikkontakt.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Panasonic ES-RT67

Panasonic ES-RT67 er nesten identisk med ES-RT37, men førstnevnte har mer avansert LED-indikator som viser prosentvis batterinivå. ES-RT67 har også et litt mer eksklusivt design og koster litt mer. Den er likevel ganske billig, men gir et fantastisk resultat og er brukervennlig. Batteriet holder i ca 50 min med en ladetid på 1 t. Har ett fleksibelt skjærehode med tre folieblader og pop-up-hårtrimmer. Den takler våtbarbering og kan lades enten via stikkontakt eller i ladestasjonen.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Panasonic ES-RT37

Panasonic ES-RT37 er nesten helt lik ES-RT67, men førstnevnte har annerledes design og koster mindre. Den har også tretrinns batteri- og ladeindikator, i stedet for femtrinns, slik ES-RT67 har. Den gir et utmerket resultat og valuta for pengene. DinSide trekker kun frem som negativt at den er litt mindre behagelig ved tørrbarbering enn de mest komfortable maskinene på markedet.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Panasonic ES-LV95

Panasonic ES-LV95 gir en ekstremt glatt og fin barbering med skjærehodet som er fleksibelt i alle retninger og har fem folieblader på toppen. Den trekkes imidlertid for støynivå og pris. Barbermaskinen skal kunne regulere kraften automatisk etter hvor tett og tykt hår du har, men samtlige kilder mener den kan være for tøff på sesitiv hud. Den takler våtbarbering, har pop-up-trimmer og LCD-display som viser indikator for gjenværende batteritid, ladenivå og rengjøringspåminnelse. Ladestasjonen er en kombinert rengjøringsstasjon, og den kan også lades i vanlig stikkontakt. Bruker 1 t på å lade opp batteriet, som har en brukstid på ca. 45 min.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Panasonic ES-LT4N-S803

Panasonic ES-LT4N-S803 har et såkalt 3D-skjærehode som er fleksibelt i alle retninger, med tre folieblader på toppen. Den kan brukes til våtbarbering og har effektiv, pop-up-hårtrimmer. Den har også en smart sensor som skal avgjøre kraften mot huden etter hvor mye og tykt hår du har, men Aftenposten mener likevel at den kan være for kraftig for sensitiv hud. Det tar 1 t å lade opp for å få ca 45 min brukstid, og den har batteri- og ladeindikator. Den gir et svært godt resultat, men trenger litt tid for å få det perfekt. Trekkes for støynivået.

Les saken

#barbermaskin #panasonic

Braun Series 7 799cc

Braun Series 7 799cc gir veldig godt resultat med sine tre folieblader, fem barberingsmoduser/-hastigheter og intelligent sonisk teknologi. Den er skånsom mot huden og kan brukes til våtbarbering. Har ladestasjon med integrert rensesytem, men den kan også lades med stikkontakt og renses i vann. Aftenposten mener pop-up-trimmeren burde vært hakket mer brukervennlig, men at det generelt er en kvalitetsmaskin. Goodhousekeeping trekker noe for prisen og at resultatet ikke blir perfekt etter første barberingsrunde. Batteriet varer i ca 50 min og ladetid er 1 t. Har indikator for batteri, lading, hygiene og utbytte av folieblader.

Les saken

#barbermaskin #braun

Braun Series 7 790cc-4

Braun Series 7 790cc-4 har ladestasjon med integrert rensesystem, men kan også renses i springen og lades via vanlig stikkontakt. Den kan brukes til våtbarbering. Har tre folieblader, intelligent sonisk teknologi og fem ulike hastigheter/moduser, som til sammen sørger for en effektiv, behagelig og god barbering. Den soniske teknologien gir mye vibrering som ikke faller i smak hos alle. Batteriet kan lades på 1 t og holder i ca. 50 min. Har indikator for batteri, lading, rensing og utbytte av skjærehode.

Les saken

#barbermaskin #braun

Braun Series 5 5040s

Braun Series 5 5040s har tre folieblader og kan brukes til våtbarbering. Den gir et glatt resultat, men da må den jobbe mange runder. På vanskelige områder, som hake og hals, trenger den ekstra lang arbeidstid. Har en smal push-up-hårtrimmer som gjør en presis jobb, men denne kunne vært enklere å rengjøre. Batteriet skal holde i 45 min på 1 t oppladning. Har batteri- og reiselåsindikator.

Les saken

#barbermaskin #braun

Braun Series 3 3050cc

Braun Series 3 3050cc er laget for tørrbarbering, har tre folieblader og pop-up-hårtrimmer som fungerer bra. Maskinen leverer et godt resultat, men den bruker noe lang tid. Den har en ladestasjon med integrert alkoholbasert rensesystem. Skal du ta den med på reise, kan den renses i vann og lades fra stikkontakt uten lade-/rensestasjonen. Batteriet holder i ca 45 min og har en ladetid på 1 t. Har batteri-, lade- og hygieneindikator.

Les saken

#barbermaskin #braun

Braun CoolTec CT4s

Braun CoolTec CT4s har et integrert kjølesystem du kan skru av og på og som skal gjøre barberingen mer behagelig. Den er tung og støyer mye, men kildene mener den er solid, gir et godt resultat og takler våtbarbering. DinSide hevder resultatet er svært godt, men at pop-up-hårtrimmeren burde vært bedre. Råd & Rön mener den ikke er like kapabel på tredagersskjegg. Kan kun lades i ladestasjon. Den kan renses i vann og har tre folieblader. Batteriet skal holde i 45 min og lades opp igjen på 1 t.

Les saken

#barbermaskin #braun