Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #remington

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Hvilken hårføner er den beste?

Enten du føner håret hver dag, eller bare en gang iblant, bør du ha en god hårføner som er lett å håndtere og ikke skader håret. Se hvilke hårfønere som scorer høyest her.

Les saken

#hårføner #babyliss #parlux #panasonic #ghd #dyson #egoprofessional #braun #bosch #cloudnine #remington #glamoriser #elchim #t3 #obhnordica

Beste barbermaskin er rimelig

Vi har samlet tester av barbermaskiner fra norske og utenlandske kilder, og det er ikke den dyreste og mest avanserte barbermaskinen som blir aller best i test.

Les saken

#barbermaskin #philips #remington #braun #panasonic

Remington HyperFlex XR1330

Remington HyperFlex XR1330 har tre fleksible, roterende hoder og kan brukes til våtbarbering. Batteriet holder i ca 50 min, men bruker hele 4 timer på oppladning. Den kan kun lades når den står i ladestasjonen. Den får pluss for størrelse og vekt, men trekkes for ubehagelig barbering og dårlig resultat, spesielt på ujevn hud. Den har pop-up-hårtrimmer.

Les saken

#barbermaskin #remington

Remington XF8500 Smart Edge

Remington XF8500 Smart Edge kan brukes på våtbarbering. Den har pop-up-hårtrimmer og ett fleksibelt skjærehode med tre folieblader, men resultatet er middels og lydnivået er høyt. Batterilevetiden er ca 50 min med 2 t oppladningstid. Den kan ikke lades via stikkontakt, kun på den medfølgende ladestasjonen.

Les saken

#barbermaskin #remington

Remington Travel Dryer

Remington Travel Dryer er en grei hårføner å ha med på reise. Den kan legges sammen slik at den tar liten plass i bagasjen. Testen fant at den gjør håret blankt og mykt, men at den bruker lang tid på å tørke håret.

Watt: 1400
Vekt: 439 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington Protect D8700

Remington Protect D8700 tørker håret raskt på den høyeste styrken, og er lett samtidig som den kjennes robust. Den er lett å bruke, og støyer ikke spesielt mye. Den får litt trekk for å ikke ha et større spekter av varmetemperatur, der det høyeste er 60 grader, og laveste 30,5.

Watt: 2100
Vekt: 663 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington PR1250 PowerSeries PLUS

Remington PR1250 PowerSeries PLUS har pop-up-hårtrimmer og tre fleksible, roterende skjærehoder, men maskinen gjør en dårlig og ukomfortabel jobb. I tillegg støyer den. Barberingsmaskinen bruker hele 4 t på oppladning og batteriet holder i ca 40 min i bruk. Den lades via stikkontakten og har indikator som viser når batteriet begynner å bli tomt. Den kan bare brukes til tørrbarbering, men den kan renses i vann.

Les saken

#barbermaskin #remington

Remington Keratin Therapy Dryer

Remington Keratin Therapy er en lett og ganske stille hårføner. Den gir litt vekslende resultater, da noen i testen til Good Housekeeping mente den ga mykt og blankt hår, mens andre synes håret ble statisk. Hårføneren ble svært varm under bruk, og brukte lang tid på å tørke håret.

Watt: 2200
Vekt: 635 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington Keratin Radiance Dryer

Remington Keratin Radiance får trekk for å være svært tung og vanskelig å håndtere. Den var også ganske støyete, og ble for varm under bruk. I testen fra Good Housekeeping fikk hårføneren blandede vurderinger når det gjelder resultat, da noen synes håret ble blankt og skinnende, mens andre synes håret ble tørt.

Watt: 2200
Vekt: 1030 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington F7800 Titanium-X

Remington F7800 Titanium-X er for tørrbarbering, men kan renses i springen. Barberingen er behagelig og resultatet blir bra. Den trekkes noe for klumpete design. Har tre folieblader og en pop-up-trimmer som fungerer veldig godt. Det er noe uenighet om den er aller best til daglig barbering eller til å takle tredagersskjegget. Batteriet holder i ca 60 min, og full oppladning tar 120 min. Barberingsmaskinen har batteriindikator med nedtelling.

Les saken

#barbermaskin #remington