Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #biotherm

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Her er de trygge solkremene

Mange solkremer på markedet inneholder kjemikalier som verken er bra for deg eller miljøet, og flere populære solkremer kommer dårlig ut. Heldigvis finnes det også gode og trygge valg.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso

Biotherm Lait Solaire Hydratant

Til kropp og ansikt: Biotherm Lait Solaire Hydratant får full pott for konsistens og nydelig lukt, men har litt å gå på når det påsmøring. Solkremen inneholder ikke hormonforstyrrende kjemikalier, men har både allergifremkallende stoffer og nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Deo Pure Invisible

Biotherm Deo Pure Invisible er effektiv og etterlater ikke hvite flekker på klærne. Den inneholder allergifremkallende stoffer, samt miljøbelastende- og hormonforstyrrende stoffer og aluminium.

Les saken

#deodorant #biotherm

Biotherm Deo Pure Anti-Perspirant

Biotherm Deo Pure Anti-Perspirant er en roll-on som inneholder aluminium og allergifremkallende parfymestoffer og konserveringsmidler. Den er god i bruk, da den er effektiv og trekker raskt inn i huden.

Les saken

#deodorant #biotherm

Biotherm Crème Solaire Anti-Âge

Til ansikt: Biotherm Crème Solaire Anti-Âge markedsføres som en anti-aldringssolkrem til ansiktet, og den skal tilføre fuktighet til huden i opptil 24 timer. Den inneholder allergifremkallende stoffer og nanokjemikalier, men er uten hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Aqua Gelée Solaire

Til kropp: Biotherm Aqua Gelée Solaire er ikke testet for skadelige stoffer og kjemikalier. Noen liker den tynne konsistensen, mens andre mener den er for tynn. Den er lett å smøre ut og lukter godt.

Les saken

#solkrem #biotherm
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.