Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vichy

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Barn2017

Trygge solkremer til barn

For barn spesielt er det viktig med god beskyttelse mot sola. Dessverre er det enkelte solkremer som inneholder stoffer som kan være skadelige. Vi har oppdatert solkremtesten for barn, slik at du kan gjøre et trygt valg.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita #attitude #bioselect #boots #korres #bamse #ccs #avene

Disse solkremene er trygge

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso
Barn2016

Solfaktor til barn: disse solkremene er trygge

Solkremtesten for barn er oppdatert, og her finner du årets nye solkremer og testresultater. I tillegg til beskyttelse og smøre-egenskaper blir også kremene testet for innehold av skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita

Her er de trygge solkremene

Mange solkremer på markedet inneholder kjemikalier som verken er bra for deg eller miljøet, og flere populære solkremer kommer dårlig ut. Heldigvis finnes det også gode og trygge valg.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso
Barn2015

Solkrem til barn: noen inneholder skadelig stoffer

Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som er bra kroppen og miljøet.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #solrx #dermica #aco #soltan

Vichy Stress Resist

Vichy Stress Resist er en antiperspirant roll-on som er effektiv gjennom hele dagen og har frisk duft. Det er noe fare for at flasken lekker. I følge Forbrukerrådet inneholder den allergifremkallende stoffer og aluminium.

Les saken

#deodorant #loreal #vichy

Vichy Capital Soleil Super Mousse

Moussen er beregnet for barn, og har derfor solfaktor 50. I forbrukerrådets test fremgår det at den inneholder hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #vichy

Vichy Capital Soleil Spray

Vichy Capital Soleil Spray får kritikk for at den gir dårligst beskyttelse mot UVA stråler. Solkremen taper mye faktor om den kommer i kontakt med vann.

Les saken

#solkrem #vichy

Vichy Capital Soleil

Vichy Capital Soleil er lett å smøre selv om den inneholder solfaktor 50. Solkremen inneholder ingen helsefarlig stoffer eller parfyme.

Les saken

#solkrem #vichy

Vichy Idéal Soleil Lait Hydratant Fraîcheur

Til kropp og ansikt: Vichy Idéal Soleil Lait Hydratant Fraîcheur er en lotion uten allergifremkallende eller hormonforstyrrende kjemikalier, men den inneholder nanokjemikalier. Den er uten parabener.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy

Vichy Anti-Perspirant Deodorant Intense Transpiration

Vichy Anti-Perspirant Deodorant Intense Transpiration inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer, samt aluminium, men er effektiv mot svette.

Les saken

#deodorant #loreal #vichy