Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nivea

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

15 treff

Barn2017

Trygge solkremer til barn

For barn spesielt er det viktig med god beskyttelse mot sola. Dessverre er det enkelte solkremer som inneholder stoffer som kan være skadelige. Vi har oppdatert solkremtesten for barn, slik at du kan gjøre et trygt valg.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita #attitude #bioselect #boots #korres #bamse #ccs #avene

Disse solkremene er trygge

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso
Barn2016

Solfaktor til barn: disse solkremene er trygge

Solkremtesten for barn er oppdatert, og her finner du årets nye solkremer og testresultater. I tillegg til beskyttelse og smøre-egenskaper blir også kremene testet for innehold av skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita

Her er de trygge solkremene

Mange solkremer på markedet inneholder kjemikalier som verken er bra for deg eller miljøet, og flere populære solkremer kommer dårlig ut. Heldigvis finnes det også gode og trygge valg.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso
Barn2015

Solkrem til barn: noen inneholder skadelig stoffer

Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som er bra kroppen og miljøet.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #solrx #dermica #aco #soltan

Nivea Sun Protect & Moisture

Til kropp: Nivea Sun Protect & Moisture oppleves litt klissete på huden. Den får slakt i kjemikalietestene, ettersom den inneholder nanokjemikalier, hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer. Solkremen het tidligere Nivea Moisturising Sun Lotion.

Les saken

#solkrem #beiersdorf #nivea

Nivea Sun Kids Protect Sensitive Spray

Nivea Sun Kids Protect Sensitive er en solkrem i sprayform for barn, og i følge Forbrukerrådets test fra 2016 inneholder den ingen skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #nivea

Nivea Sun Kids Protect Sensitive Lotion

Nivea Sun Kids Sensitive inneholder hormonforstyrrende stoffer, og andre stoffer i nano-form. Sistnevnte er godkjent av EU til bruk i solkremer, men det utøves fortsatt forsiktighet rundt anbefaling av slike produkter. Ellers beskytter sprayen slik den lover og får pluss for god vannfasthet.

Les saken

#solkrem #nivea

Nivea Pure and Sensitive Roll-On

Nivea Pure and Sensitive Roll-On er holder deg tørr lenge og er god i bruk. Den etterlater ikke merker på klærne, men inneholder et miljøbelastende stoff og aluminium.

Les saken

#deodorant #beiersdorf #nivea

Nivea Protect & Moisture Sun Spray

Til kropp: Nivea Protect & Moisture Sun Spray er en vannfast solkrem i sprayform. Den er uten nanokjemikalier, men inneholder både hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #beiersdorf #nivea

Nivea Kids Swim&Play

OBS! Nivea Kids Swim&Play er tatt ut av 2016-sortiment hos Nivea. Solkremen har solfaktor 30, og beskytter mot UVA og UVB stråler, og den er ekstra vannresistent. I tillegg inneholder den imponerende mange skadelige stoffer: både nano, allergifremkallende og hormonforstyrrende stoffer ble funnet i Forbrukerrådets test av kremen.

Les saken

#solkrem #nivea

Nivea Invisible Black & White

Nivea Invisible Black & White er grei i bruk og etterlater ingen merker på klærne. Deodoranten inneholder et miljøskadelig parfymestoff og aluminium.

Les saken

#deodorant #beiersdorf #nivea

Nivea Caring roll-on med clothing protection

Til kropp: Nivea Caring roll-on med clothing protection beskytter mot UV-stråler, uten å gi flekker til klærne. Den får minus for å lukte alkohol.

Les saken

#solkrem #nivea