Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #solkrem

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

98 treff

Barn2017

Trygge solkremer til barn

For barn spesielt er det viktig med god beskyttelse mot sola. Dessverre er det enkelte solkremer som inneholder stoffer som kan være skadelige. Vi har oppdatert solkremtesten for barn, slik at du kan gjøre et trygt valg.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita #attitude #bioselect #boots #korres #bamse #ccs #avene

Disse solkremene er trygge

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso
Barn2016

Solfaktor til barn: disse solkremene er trygge

Solkremtesten for barn er oppdatert, og her finner du årets nye solkremer og testresultater. I tillegg til beskyttelse og smøre-egenskaper blir også kremene testet for innehold av skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita

Her er de trygge solkremene

Mange solkremer på markedet inneholder kjemikalier som verken er bra for deg eller miljøet, og flere populære solkremer kommer dårlig ut. Heldigvis finnes det også gode og trygge valg.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso
Barn2015

Solkrem til barn: noen inneholder skadelig stoffer

Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som er bra kroppen og miljøet.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #solrx #dermica #aco #soltan
Barn100
Vita Harmoni Kids

Vita Harmoni Kids

Vita Harmoni Kids er en solkrem fra Vita som har solfaktor 30. I følge testen inneholder den ingen skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #vita

Vichy Idéal soleil hydrating milk face and body sensitive skin SPF 20

Til kropp: Vichy Idéal soleil hydrating milk face and body sensitive skin SPF 20 gir medium solbeskyttelse til sensitiv hud. Inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #loreal

Vichy Ultra-melting milk-gel SPF 30

Til kropp: Vichy Ultra-melting milk-gel SPF 30 skal gi høy solbeskyttelse på både våt og tørr hud. Den inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #loreal

Vichy Capital Soleil Super Mousse

Moussen er beregnet for barn, og har derfor solfaktor 50. I forbrukerrådets test fremgår det at den inneholder hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #vichy

Vichy Capital Soleil Spray

Vichy Capital Soleil Spray får kritikk for at den gir dårligst beskyttelse mot UVA stråler. Solkremen taper mye faktor om den kommer i kontakt med vann.

Les saken

#solkrem #vichy

Vichy Capital Soleil

Vichy Capital Soleil er lett å smøre selv om den inneholder solfaktor 50. Solkremen inneholder ingen helsefarlig stoffer eller parfyme.

Les saken

#solkrem #vichy

Vichy Idéal Soleil Lait Hydratant Fraîcheur

Til kropp og ansikt: Vichy Idéal Soleil Lait Hydratant Fraîcheur er en lotion uten allergifremkallende eller hormonforstyrrende kjemikalier, men den inneholder nanokjemikalier. Den er uten parabener.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy

Soltan Kids Sensitive Spray

Soltan Kids Sensitive Spray er god i bruk, men får minuspoeng for helsefarlige og miljøskadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #soltan

Soltan Kids Sensitive

Solkremen Soltan Kids Sensitive er luktfri, men får trekk for å inneholde nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #soltan

SolRX Sun Screen

Til kropp: SolRX Sun Screen skal være en parfymefri solkrem uten parabener, samt vann- og svetteresistent i opptil 4 timer. Testen fra Forbrukerrådet viser at den inneholder hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer, men den er fri for nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #solrx

Shiseido Sun protection lotion SPF 15

Til kropp: Shiseido Sun protection lotion SPF 15 er en vannfast solkrem. Ifølge Forbrukerrådets test innholder den allergifremkallende og miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #shiseido

Shiseido Sport BB-cream

Til ansikt: Shiseido Sport BB-cream er en lett farget og vannresistent krem. Den jevner ut hudtonen, og gir beskyttelse mot UV-stråler. Dufter mildt og kjennes behagelig på huden.

Les saken

#solkrem #shiseido

Sensilis Sun Secret Anti-Ageing Protective Sun Lotion

Til ansikt: Sensilis Sun Secret Anti-Ageing Protective Sun Lotion er en vannresistent solkrem i lotionform. Den markedsføres som en anti-aldringssolkrem. Den inneholder hormonforstyrrende stoffer og nanokjemikalier, men er uten allergifremkallende stoffer. Den finnes også i en versjon til kroppen.

Les saken

#solkrem #sensilis

Rubber Ducky

Rubber Ducky har en litt tykk konsistens, men den trekker greit inn på huden. Solkremen lukter nøytralt, men inneholder helseskadelig og miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #solrx

Riemann P20 Spray/Riemann P20 Lotion SPF 30

Til kropp: Riemann P20 Spray og Riemann P20 Lotion SPF 30 er solkremer uten nanokjemikalier og allergifremkallende stoffer, men de inneholder antatt hormonforstyrrende kjemikalier. Solkremen Riemann P20 Lotion SPF 20 er derimot helt fri for skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #riemann

Riemann P20 Lotion SPF 20

Til kropp: Riemann P20 Lotion SPF 20 er helt fri for skadelige stoffer. De andre solkremene fra Riemann inneholder antatt hormonforstyrrende stoffer. Dette gjelder både lotion med SPF 30 og solkremene deres i sprayform.

Les saken

#solkrem #riemann

Piz Buin Moisturising Sun Lotion

Til kropp: Piz Buin Moisturising Sun Lotion kan føles klissete, men noen mener den er god. Den inneholder nano-materialet Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylphenol og stoffene BHT og Cyclopentasiloxane, som mistenkes å være hormonforstyrrende. Inneholder ingen andre allergifremkallende stoffer enn parfyme.

Les saken

#solkrem #piz-buin

Piz Buin Allergy Lotion

Til kropp: Piz Buin Allergy Lotion skal være en solkrem for sensitiv hud, men den inneholder parfyme. Den inneholder ingen andre allergifremkallende stoffer. Det danske Forbrugerrådet Tænk har funnet nano-materialet Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylphenolmens, i tillegg til BHT og Cyclopentasiloxane, som er mistenkt for å være hormonforstyrrende. Det norske Forbrukerrådet har på sin side ikke meldt om hormonforstyrrende stoffer eller nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #piz-buin

Nuxe Sun delicious lotion SPF 30

Til kropp: Nuxe Sun delicious lotion SPF 30 er en solkrem som skal hjelpe deg å oppnå solbrun hud. Forbrukerrådet fant imidlertid i sin test at den var allergifremkallende, miljøbelastende og hormonforstyrrende.

Les saken

#solkrem #nuxe

Nivea Sun Protect & Moisture

Til kropp: Nivea Sun Protect & Moisture oppleves litt klissete på huden. Den får slakt i kjemikalietestene, ettersom den inneholder nanokjemikalier, hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer. Solkremen het tidligere Nivea Moisturising Sun Lotion.

Les saken

#solkrem #beiersdorf #nivea

Nivea Sun Kids Protect Sensitive Spray

Nivea Sun Kids Protect Sensitive er en solkrem i sprayform for barn, og i følge Forbrukerrådets test fra 2016 inneholder den ingen skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #nivea

Nivea Sun Kids Protect Sensitive Lotion

Nivea Sun Kids Sensitive inneholder hormonforstyrrende stoffer, og andre stoffer i nano-form. Sistnevnte er godkjent av EU til bruk i solkremer, men det utøves fortsatt forsiktighet rundt anbefaling av slike produkter. Ellers beskytter sprayen slik den lover og får pluss for god vannfasthet.

Les saken

#solkrem #nivea

Nivea Protect & Moisture Sun Spray

Til kropp: Nivea Protect & Moisture Sun Spray er en vannfast solkrem i sprayform. Den er uten nanokjemikalier, men inneholder både hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #beiersdorf #nivea

Nivea Kids Swim&Play

OBS! Nivea Kids Swim&Play er tatt ut av 2016-sortiment hos Nivea. Solkremen har solfaktor 30, og beskytter mot UVA og UVB stråler, og den er ekstra vannresistent. I tillegg inneholder den imponerende mange skadelige stoffer: både nano, allergifremkallende og hormonforstyrrende stoffer ble funnet i Forbrukerrådets test av kremen.

Les saken

#solkrem #nivea

Nivea Caring roll-on med clothing protection

Til kropp: Nivea Caring roll-on med clothing protection beskytter mot UV-stråler, uten å gi flekker til klærne. Den får minus for å lukte alkohol.

Les saken

#solkrem #nivea

L'Oreal Sublime Sun Lotion

Til kropp: L'Oreal Sublime Sun Lotion er vannresistent og lett å smøre ut. Den inneholder ikke nanokjemikalier eller hormonforstyrrende stoffer, men den inneholder allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #loreal

Lilla bruket Sunscreen

Til ansikt: Lilla bruket Sunscreen er en organisk solkrem uten skadelige kjemikalier eller nanopartikler. Den er derimot litt klissete og etterlater seg dessuten et hvitt lag på huden.

Les saken

#solkrem #lillabruket

Lepo Crema solare all´olio di oliva SPF 20

Til kropp: Lepo Crema solare all´olio di oliva SPF 20 er en solkrem til sensitiv hud. Den inneholder allergifremkallende og hormonforstyrrende stoffer, og er miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #lepo

Lancôme Soleil Bronzer Protective Mist

Til kropp: Lancôme Soleil Bronzer Protective Mist er en vannresistent melkesolkrem i sprayform. Forbrukerrådet har funnet innhold av hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer. Det danske Forbrugerrådet Tænk har ikke rapportert om hormonforstyrrende stoffer, men de har funnet parfyme, planteekstrakter som kan gi allergi og miljøbelastende stoffer. Den er fri for nanokjemikalier. Finnes også i en kremversjon til kropp og en til ansikt.

Les saken

#solkrem #loreal #lancome

Lancaster Sun Beauty Velvet Milk Sublime Tan

Til kropp: Lancaster Sun Beauty Velvet Milk Sublime Tan er en solkrem i melkeform som inneholder både nanokjemikalier, hormonforstyrrende- og allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #lancaster

La Roche-Posay Anthelios W

Sportssolkrem til kropp og ansikt: La Roche-Posay Anthelios W er en gel som er svært vannresistent og god på trening. Den får minus for å trekke sakte inn i huden. Den inneholder ingen skadelige stoffer eller parfyme, men den inneholder nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #loreal #la-roche-posay

La Roche-Posay Anthelios barn Spray

La Roche-Posay Anthelios i sprayform er lett å smøre på huden. Den inneholder ingen parfyme eller allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay

La Roche-Posay Anthelios barn 50

La Roche-Posay Anthelios gir god beskyttelse slik den lover, og den tåler en tur i vannet uten av alt for mye av solfaktoren forsvinner. Den får noe trekk for prisen og at den inneholder et allergen.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay

Korres Sunscreen Face & Body

Til kropp og ansikt: Korres Sunscreen Face & Body er en solkrem i sprayform. Den inneholder hormonforstyrrende stoffer, men er uten nanokjemikalier. Inneholder parfyme, men er ellers uten allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #korres

Korres Sunscreen emulsion for children shea butter

Korres Sunscreen emulsion for children shea butter er en solkrem som skal være ideell for sensitiv hud og minimere sjansen for allergiske utbrudd. Likevel finner testen fra Forbrukerrådet at den er allergifremkallende og hormonforstyrrende.

Les saken

#solkrem #korres

Hawaiian Tropic Silk Hydration

Til kropp: Hawaiian Tropic Silk Hydration er en lotion som er vannresistent i opptil 80 minutter. Den er fri for nanokjemikalier, men den inneholder både hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #hawaiian-tropic

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil

Til kropp: Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil er en vannresistent olje i sprayform. Solkremen inneholder hormonforstyrrende stoffer, men er fri for allergifremkallende stoffer og nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #hawaiian-tropic

Harmoni Solkrem

Til kropp: Harmoni Solkrem er svanemerket og vannfast. Testene fra 2015 og 2016 viste at solkremen med solfaktor 15 ikke inneholder nanokjemikalier, hormonforstyrrende eller allergifremkallende stoffer, men den er svakt parfymert. Testen fra 2017 viser at solkremen med faktor 30 er allergifremkallende.

Les saken

#solkrem #vita #harmoni

Green People Sun Lotion

Til kropp: Green People Sun Lotion inneholder allergifremkallende stoffer, men er uten hormonforstyrrende stoffer og nanokjemikalier. Finnes også i en uparfymert versjon.

Les saken

#solkrem #green-people

Garnier Ambre Solaire Resisto

Garnier Ambre Solaire Resisto har solfaktor 30 og er spesielt laget for barn. Den beskytter mot UVA og UVB stråler, og skal være resistent mot vann og sand. Den inneholder både nanopartikler og hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #garnier

Garnier Ambre Solaire Light & Silky

Til kropp: Garnier Ambre Solaire Light & Silky er en lotion som er god i bruk og holder beskyttelsen den lover, men den inneholder hormonforstyrrende stoffer og nanokjemikalier. Den inneholder også parfyme, men er ellers fri for allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #garnier

Garnier Ambre Solaire Kids Spray

Garnier Ambre Solaire Kids Spray har en lett konsistens som trekker greit inn på huden. Den får minuspoeng for ingrediensene som er allergifremkallende og miljøskadelige.

Les saken

#solkrem #garnier

Garnier Ambre Solaire Kids

Garnier Ambre Solaire Kids trekker godt inn på huden, men den taper mer enn 50% beskyttelse etter kontakt med vann. Den inneholder også allergifremkallende og miljøskadelige stoffer og den er parfymert.

Les saken

#solkrem #garnier

Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Spray

Til kropp: Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Spray er en parfymert transparent spray som inneholder allergifremkallende stoffer, men er ellers uten skadelige kjemikalier.

Les saken

#solkrem #garnier

Filorga UV bronze face mist

Til ansikt: Filorga UV bronze face mist er en lett mist med UV-filter og beskyttende ingredienser som B-vitamin og mikroinkapslet isvann. Misten gir en god oppfriskning, og kan også brukes over sminke. Den dufter godt og er liten og lett å ha med seg.

Les saken

#solkrem #filorga

Evy Daily face mousse

Til ansikt: Evy Daily face mousse er allergitestet, og gir veldig bra beskyttelse mot sol. Det er imidlertid vanskelig å få ut riktig mengde mousse, i tillegg til at den kladder.

Les saken

#solkrem #evy

Eucerine Transparent Sun Spray

Til kropp: Eucerine Transparent Sun Spray er en solkrem i sprayform som er transparent og vannfast. Den inneholder ingen skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #beiersdorf #eucerin

Eucerine Sun Spray

Til kropp: Eucerine Sun Spray er en vannfast solkrem uten parfyme. Den er uten nanokjemikalier og allergifremkallende stoffer, men den inneholder hormonforstyrrende kjemikalier.

Les saken

#solkrem #beiersdorf #eucerin

Eucerin Kids Sun Spray

Eucerin Kids Sun Spray trekker lett inn i huden og er uten parfyme. I testene får den trekk for allergifremkallende og miljøskadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #eucerin

ECO Cosmetics Sun Cream

Til kropp: ECO Cosmetics Sun Cream er en vannresistent lotion som inneholder allergifremkallende stoffer. Den er fri for nanokjemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #eco-cosmetics

Dermica Solkrem høy beskyttelse hypoallergen SPF 30

Til kropp: Dermica Solkrem høy beskyttelse hypoallergen SPF 30 er en solkrem utviklet av Apotek 1. Den inneholder ingen skadelige kjemikalier.

Les saken

#solkrem #apotek1

Dermica Kids Solkrem

Dermica Kids Solkrem er lett å smøre ut, og den inneholder ikke parfyme eller allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #dermica

Dermalogica Protection Sport

Sportssolkrem til kropp: Dermalogica Protection Sport er en lett solkrem som er vannresistent i 40 minutter. Den er god å smøre ut og føles god på huden. Kunne med fordel kommet i en litt mindre flaske. Den inneholder hormonforstyrrende stoffer, men den er fri for nanokjemikalier og allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #dermalogica

Declaré Sun sensitive sun lotion SPF 30

Til kropp: Declaré Sun sensitive sun lotion SPF 30 er en lett, vannresistent solkrem. Den inneholder allergifremkallende stoffer og er miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #declaré

Cosmica Sun Mousse Active

Sportssolkrem til kropp: Cosmica Sun Mousse Active er en solkrem i mousseform som passer godt til treningsturen, fordi den er ekstra vann- og svetteresistent. Den er helt fri for skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #aco #cosmica

Cosmica Sun Milk Light Formula

Til kropp: Cosmica Sun Milk Light Formula er helt fri for skadelige stoffer, parfyme og alkohol. Den er ekstra vannresistent.

Les saken

#solkrem #aco #cosmica

Cosmica Sun lotion intensiv fuktighet SPF 30

Til kropp: Cosmica Sun lotion intensiv fuktighet SPF 30 er en vannresistent lotion, tilpasset sensitiv hud. Den er uten alkohol, fargestoffer og parfyme.

Les saken

#solkrem #cosmica

Cosmica Sun Lotion

Til kropp: Cosmica Sun Lotion er en lotion helt uten skadelige stoffer. Solkremen er ekstra vannresistent og skal tilføre fuktighet i opptil 24 timer.

Les saken

#solkrem #aco #cosmica

Comfort Zone Sun soul extra cream

Til ansikt: Comfort Zone Sun soul extra cream er en vannresistent krem. Den har en fin konsistens som trekker lett inn i huden. Beskytter mot UV-stråler, og har pigmenthemmende ingredienser som hindrer solskader.

Les saken

#solkrem #comfortzone

Clinique Face Cream

Til ansikt: Clinique Face Cream har god lukt og trekker kjapt inn i huden. Solkremen er oljefri, og den er ikke blant de letteste å smøre på seg. Den er ikke testet for skadelige stoffer og kjemikalier.

Les saken

#solkrem #clinique

Cliniderm Ultra Light Sun Milk

Til kropp: Cliniderm Ultra Light Sun Milk er en ekstra vannresistent og lett lotion uten parfyme og skadelige kjemikalier. Den er god å påføre.

Les saken

#solkrem #aco #cliniderm

Cliniderm tan boosting protection sun lotion SPF 15

Til kropp: Cliniderm tan boosting protection sun lotion SPF 15 er en lotion som skal smelte raskt inn i huden. Den skal også gjøre at brunfargen holder lenger. Den er fri for skadelige kjemikalier.

Les saken

#solkrem #cliniderm

Cliniderm Light & Matifying Face

Til ansikt: Cliniderm Light & Matifying Face er en lett lotion helt fri for skadelige stoffer, parfyme og alkohol.

Les saken

#solkrem #aco #cliniderm

Cliniderm caring protection sun lotion SPF 15

Til kropp: Cliniderm caring protection sun lotion SPF 15 er en krem helt fri for kjemikalier. Vannresistent, uten alkohol og parfyme.

Les saken

#solkrem #cliniderm

Cliniderm Caring Protection Sun Lotion

Til kropp: Cliniderm Caring Protection Sun Lotion er ekstra vannresistent. Solkremen er uten parfyme, alkohol og skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #aco #cliniderm

Clarins Sun care milk-lotion spray SPF 50

Til kropp: Clarins Sun care milk-lotion spray SPF 50 er en lett, vannfast spray. Inneholder alllergifremkallende stoffer og er miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #clarins

Clarins Sun Care Cream

Til kropp: Clarins Sun Care Cream inneholder nanokjemikalier og allergifremkallende stoffer, men er uten hormonforstyrrende stoffer. Solkremen er vannresistent.

Les saken

#solkrem #clarins

Calypso Sun Lotion

Til kropp: Calypso Clear Sun Lotion er en vannresistent solkrem som inneholder både nanokjemikalier, hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #calypso

Calypso Once a Day

Til kropp: Calypso Once a Day er en lotion som inneholder hormonforstyrrende kjemikalier, men ingen allergifremkallende stoffer eller nanokjemikalier. Solkremen er vannresistent, og én påføring skal ifølge produsenten være nok beskyttelse for en hel dag i solen.

Les saken

#solkrem #linco-care #calypso

Calypso Kids Spray

Calypso Kids Spray inneholder allergifremkallende og hormonforstyrrende stoffer. Den har faktor 30.

Les saken

#solkrem #calypso

Calypso Clear Protection

Til kropp: Calypso Clear Protection er en transparent solkrem i sprayform som inneholder hormonforstyrrende stoffer, men er uten nanokjemikalier og allergifremkallende stoffer. Den er vannresistent.

Les saken

#solkrem #calypso

Boots Soltan sensitive hypoallergenic suncare lotion SPF 30

Til kropp: Boots Soltan sensitive hypoallergenic suncare lotion SPF 30 er en lotion som er utviklet for sensitiv hud. Den inneholder miljøbelastende og hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #boots

Boots Soltan protect & moisturise suncare lotion SPF 30

Til kropp: Boots Soltan protect and moisture Lotion SPF 30 er en krem som skal gi langvarig fuktighetsgivende effekt og motvirke flass. Forbrukerrådets test viser at den er allergifremkallende, hormonforstyrrende og miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #boots

Boots Soltan kids dry touch hypoallergenic spray

Boots Soltan kids dry touch hypoallergenic spray er en vannfast spray. Den er allergifremkallende og miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #boots

Boots Soltan dry touch suncare lotion SPF 30

Til kropp: Boots Soltan dry touch suncare lotion SPF 30 er en krem som skal være fuktighetsgivende og tørke fort. Ifølge Forbrukerrådet inneholder den imidlertid allergifremkallende, hormonforstyrrende, og miljøbelastende midler.

Les saken

#solkrem #boots

Biotherm Lait Solaire Hydratant

Til kropp og ansikt: Biotherm Lait Solaire Hydratant får full pott for konsistens og nydelig lukt, men har litt å gå på når det gjelder påsmøring. Solkremen inneholder ikke hormonforstyrrende kjemikalier, men har både allergifremkallende stoffer og nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Homme UV defense sport fresh invisible body spray SPF 30

Til kropp: Biotherm Homme UV defense sport fresh invisible body spray SPF 30 er en spray som er designet til menn og ment til å brukes under sportsaktiviteter. Forbrukerrådets test finner den allergifremkallende, miljøbelastende og hormonforstyrrende.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Fluide solaire for wet or dry skin SPF 30

Til kropp: Biotherm Fluide solaire for wet or dry skin SPF 30 skal gi samme beskyttelse om den smøres på tørr eller våt hud. Testen fra Forbrukerrådet viser at den inneholder allergifremkallende stoffer og er miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Crème Solaire Anti-Âge

Til ansikt: Biotherm Crème Solaire Anti-Âge markedsføres som en anti-aldringssolkrem til ansiktet, og den skal tilføre fuktighet til huden i opptil 24 timer. Den inneholder allergifremkallende stoffer og nanokjemikalier, men er uten hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Aqua Gelée Solaire

Til kropp: Biotherm Aqua Gelée Solaire er ikke testet for skadelige stoffer og kjemikalier. Noen liker den tynne konsistensen, mens andre mener den er for tynn. Den er lett å smøre ut og lukter godt.

Les saken

#solkrem #biotherm

Biotherm Anti-drying melting milk face body SPF 15

Til kropp: Biotherm Anti-drying melting milk face body SPF 15 er en vannresistent solkrem. Den inneholder allergifremkallende stoffer og er miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #biotherm

BIOselect Olive sun cream for face and body SPF 30

Til kropp: BIOselect Olive sun cream for face and body SPF 30 er en krem for ansikt og kropp. Forbrukerrådet finner den allergifremkallende og hormonforstyrrende.

Les saken

#solkrem #bioselect

BIOselect Baby happy hour baby sun care milk

BIOselect Baby happy hour baby sun care milk er en krem utviklet for barn og babyer med sensitiv hud. I testen fra Forbrukerrådet fremgår det imidlertid at den er allergifremkallende og miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #bioselect

Bamse Solkrem

Bamse Solkrem er en lotion som gir god beskyttelse mot sol. Den er lett å smøre ut og har fin konsistens, men kunne blitt absorbert i huden fortere. Den er uparfymert, og inneholder ingen parabener eller allergener.

Les saken

#solkrem #bamse #ccs

Avivir Aloe Vera Sun Lotion

Til kropp: Avivir Aloe Vera Sun Lotion er en svanemerket solkrem. Den er vannfast, uten parfyme og skadelige stoffer. Burde beskyttet enda bedre mot UVA-stråler. Den er grei i bruk.

Les saken

#solkrem #avivir

Avène Spray for children

Avène Spray for children er en parfymefri spray som trekker fort inn i huden, uten å etterlate et hvitt lag.

Les saken

#solkrem #avene

Attitude Tout-petits 100% minérale solaire

Attitude Tout-petits 100% minérale solaire er en solkrem for barn uten parfyme, og er fri for allergifremkallende og hormonforstyrrende stoffer. Imidlertid fant Forbrukerrådets kjemikalietest at den inneholder miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #attitude

Änglamark Coop Sun Spray

Til kropp: Änglamark Coop Sun Spray er en svanemerket solkrem i sprayform. Den er vannfast og helt fri for skadelige stoffer. Den passer for både barn og voksne.

Les saken

#solkrem #royal-sanders #änglamark

Änglamark Coop Sun Lotion

Til kropp: Änglamark Coop Sun Lotion er en vannfast og svanemerket solkrem som er helt uten skadelige stoffer. Den passer for både barn og voksne. Burde beskyttet enda bedre mot UVA-stråler, og den kan etterlate huden litt klistrete etter påsmøring.

Les saken

#solkrem #royal-sanders #änglamark

Aco Cosmica Kids Spray

Aco Cosmica Kids Spray er lett å bruke, og trekker godt inn i huden. Den er parfymefri og inneholder ingen skadelige stoffer.

Les saken

#solkrem #aco

Aco Cosmica Kids 50

Aco Cosmica Kids 50 gir god beskyttelse, men inneholder nanokjemikalier, og får derfor noen minuspoeng. Kremen får også trekk for å være vanskelig å smøre ut.

Les saken

#solkrem #aco

Aco Cosmica Kids 30 Sensitive

Aco Cosmica Kids 30 Sensitive inneholder nanokjemikalier, og får derfor noen minuspoeng.

Les saken

#solkrem #aco

A-derma Protect AD cream SPF 50+

Til kropp: A-derma Protect AD cream SPF 50+ er en krem som er vannfast og fri for parfyme og parabener. Den er imidlertid miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #a-derma