Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #deodorant

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

38 treff

Vichy Stress Resist

Vichy Stress Resist er en antiperspirant roll-on som er effektiv gjennom hele dagen og har frisk duft. Det er noe fare for at flasken lekker. I følge Forbrukerrådet inneholder den allergifremkallende stoffer og aluminium.

Les saken

#deodorant #loreal #vichy

Vichy Anti-Perspirant Deodorant Intense Transpiration

Vichy Anti-Perspirant Deodorant Intense Transpiration inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer, samt aluminium, men er effektiv mot svette.

Les saken

#deodorant #loreal #vichy

Urtekram Deo Crystal No Perfume

Urtekram Deo Crystal No Perfume er en grei deodorant. Den er fri for en rekke problematiske kjemikalier, men inneholder Potassium Alum, som er en aluminiumsforbindelse.

Les saken

#deodorant #urtekram

The Body Shop Aloe Anti-Perspirant Deodorant

The Body Shop Aloe Anti-perspirant Deodorant er lett å påføre og den tørker kjapt. Deodoranten har meget diskret duft og milde ingredienser. Den inneholder ingen allergifremkallende kjemikalier, men den inneholder aluminium.

Les saken

#deodorant #the-body-shop

Sebamed Balsam Deodorant

Sebamed Balsam Deodorant inneholder ikke aluminium. Den inneholder parfyme, men ingen av de antatt mest allergifremkallende. Holder svetten borte kun første halvdel av dagen.

Les saken

#deodorant #sebamed

Sante Crystal Deodorant Stick

Sante Crystal Deodorant Stick er svært god i bruk. Den inneholder ingen allergifremkallende eller hormonforstyrrende stoffer, men den inneholder aluminium.

Les saken

#deodorant #sante-naturkosmetik

Rexona Maximum Protection Clean scent

Rexona Maximum Protection Clean scent er eksepsjonelt effektiv og god i bruk, men Forbrugerrådet Tænk vil ikke anbefale denne etter sin kjemikalietest. Den inneholder miljøskadelige og antatt hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til parfyme og aluminium.

Les saken

#deodorant #unilever #rexona

Nivea Pure and Sensitive Roll-On

Nivea Pure and Sensitive Roll-On er holder deg tørr lenge og er god i bruk. Den etterlater ikke merker på klærne, men inneholder et miljøbelastende stoff og aluminium.

Les saken

#deodorant #beiersdorf #nivea

Nivea Invisible Black & White

Nivea Invisible Black & White er grei i bruk og etterlater ingen merker på klærne. Deodoranten inneholder et miljøskadelig parfymestoff og aluminium.

Les saken

#deodorant #beiersdorf #nivea

Neutral Anti-Perspirant Roll-On

Neutral Anti-Perspirant Roll-On er en deodorant uten skadelige stoffer, men den inneholder aluminium.

Les saken

#deodorant #neutral

L'OCCITANE Verveine Agrumes Deodorant Fraîcheur

L'OCCITANE Verveine Agrumes Deodorant Fraîcheur har en frisk sitrusduft, og den inneholder verken parabener eller aluminiumssalter. Dette til tross: den inneholder allergifremkallende parfyme og konserveringsmiddel. Deodoranten kan etterlate hvite flekker på klær.

Les saken

#deodorant #loccitane

La Roche-Posay Physiologique 24H

La Roche-Posay Physiologique 24H inneholder verken alkohol, parabener eller aluminium, men den inneholder parfyme.

Les saken

#deodorant #loreal #la-roche-posay

Helsedeodoranten

Helsedeodoranten er lukt- og parfymefri, og holder armhulene luktfrie, men den inneholder aluminium. Den fuktes i vann før bruk.

Les saken

#deodorant #naturlig-valg

Garnier Mineral UltraDry Ultimate Protection

Garnier Mineral UltraDry Ultimate Protection er god når du svetter mye, men den inneholder både allergifremkallende parfyme og konserveringsmiddel, samt aluminium.

Les saken

#deodorant #garnier

Eucerin 48H Anti-Perspirant Roll-On

Eucerin 48H Anti-Perspirant Roll-On får pluss for prisen og at den også takler kraftig svette. Deodoranten inneholder parfyme og aluminium.

Les saken

#deodorant #beiersdorf #eucerin

Dove Original Anti-Perspirant

Dove Original Anti-Perspirant er effektiv nok til vanlig hverdagsbruk og lett trening, men ikke til harde økter. Den inneholder aluminium og miljøskadelige parfymestoffer.

Les saken

#deodorant #dove

Clinique Anti-Perspirant Deodorant Roll-On

Clinique Anti-Perspirant Deodorant Roll-On inneholder stoffer som er skadelige for miljøet. Deodoranten inneholder også aluminium, men den er både mild og effektiv i bruk.

Les saken

#deodorant #clinique

Cliniderm Clearly Fresh For men

Cliniderm Clearly Fresh For men er et svært trygt valg. Deodoranten inneholder ingen hormonforstyrrende eller allergifremkallende stoffer. Den inneholder parfyme, men ingen av de som er antatt mest allergifremkallende og den inneholder heller ikke aluminium.

Les saken

#deodorant #aco #cliniderm

Clarins Roll-On Deodorant

Clarins Roll-on deodorant er alkoholfri og har sterk duft. Den er effektiv og trekker raskt inn i huden, men inneholder ingredienser som kan virke irriterende på huden. Deodoranten inneholder også stoffer som er skadelig for miljøet, samt aluminium.

Les saken

#deodorant #clarins

Biotherm Deo Pure Invisible

Biotherm Deo Pure Invisible er effektiv og etterlater ikke hvite flekker på klærne. Den inneholder allergifremkallende stoffer, samt miljøbelastende- og hormonforstyrrende stoffer og aluminium.

Les saken

#deodorant #biotherm

Biotherm Deo Pure Anti-Perspirant

Biotherm Deo Pure Anti-Perspirant er en roll-on som inneholder aluminium og allergifremkallende parfymestoffer og konserveringsmidler. Den er god i bruk, da den er effektiv og trekker raskt inn i huden.

Les saken

#deodorant #biotherm

Änglamark Deo Roll-On

Änglamark Deo Roll-On fungerer godt, selv om den ikke inneholder parfyme. Den er fri for skadelige stoffer, men inneholder aluminium.

Les saken

#deodorant #royal-sanders #änglamark