Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ikea

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Disse termosene holder turdrikken din varm

En god tur blir alltid enda bedre med varm drikke på termosen til pausene underveis. Men hvilken av termosene er best i test?

Les saken

#termos #thermos #lifeventure #stanley #eagle-production #gresvig #coop #jula #modern-house #hammarplast #asaklitt #biltema #mckinley #ikea #primus #nille #emsa

Hvilken symaskin bør du velge?

Her ser du hvilke symaskiner som får høyeste totalsum på tvers av anerkjente tester. Du får også et par tips til hva du bør tenke på før du kjøper symaskin, slik at du kan finne den som passer deg best.

Les saken

#symaskin #ikea #husqvarna #janome #bernina #singer #pfaff #brother #toyota

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

IKEA Skinnande

IKEA Skinnande gjør det greit, men ikke bedre. Den vasker og tørker greit, men ikke fantastisk. Modellen bruker lite strøm, men lang tid. Snittet blir trukket mye ned av en lav score fra Stiftung Warentest. Denne scoren på 32 er ikke så ille som det kan virke. I følge den tyske siden er maskinen "grei nok".

Les saken

#oppvaskmaskin #ikea

IKEA Rengöra

På de fleste kriterier ligger IKEA Rengöra rundt gjennomsnittet. Den gjør det godt på design, men på resten ligger det rundt midten. Både vasking og tørking er middelmådig.

Les saken

#oppvaskmaskin #ikea

IKEA Medelstor

Denne oppvaskmaskinen er den som har størst sprik i score fra de forskjellige testene. Det er generell enighet om at den vasker ganske så godt. Testene er også enig om at maskinen er designmessig fin. Flere av testene nevner at brukeropplevelsen kunne vært bedre og at programmene er vanskelig å sette seg inn i. Det endelige resultatet er sterkt påvirket av å ha blitt scoret av både Which? og Good Housekeeping, og dette bør tas hensyn til når du vurderer maskinen.

Les saken

#oppvaskmaskin #ikea

Ikea Volym

Ikea Volym har fine helleegenskaper og kan vaskes i oppvaskmaskin. I 2011 opplever Testfakta at termosen lekker så mye at den ikke kan brukes etter falltest. I 2017-testen utført av Testfakta får den også en del trekk for resultatene i falltesten, og den har nest mest lekkasje av alle termosene i testen, men den fungerer likevel etterpå. Flere eldre tester melder om at den holder dårlig på varmen, men i 2017-testen hevder Testfakta at den holder godt på varmen.

Vekt: 505 gram
Størrelse kopp: Ikke oppgitt

Les saken

#termos #ikea

IKEA SY

Mekanisk: IKEA SY er en billig symaskin, med helt ok søm og god instruksjonsbok, men ellers har den mange svakheter. Den har få instillingsmuligheter og funksjoner. Brukervennligheten burde også vært bedre. Den har ingen friarm og kan ikke sy knapp eller elastisk søm.

Les saken

#symaskin #ikea

Ikea Renlig FWM 7

Ikeas vaskemaskin Renlig FWM 7 får gode resultater på sentrifugering og vann-/energiforbruk, men den får trekk for svært dårlig skylling. Råd & Rön gir den under middels på vask, mens Which? hevder den vasker godt. Den får trekk for lydnivået, og den har få ekstra funksjoner. Kapasiteten er 7 kg.

Les saken

#vaskemaskin #ikea