Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #colgate

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Havner en elektrisk tannbørste under treet i år?

Elektriske tannbørster koster ikke nødvendigvis skjorta, og de kan gjøre rengjøringen enklere og bedre for mange. Her ser du hvilke som er best i test.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips #diamondclean #easyclean #braun #oralb #smartseries #colgate #proclinical #flexcare #jordan #wilfa #trizone #vitality #pulsonic #genius #asaklitt #clas-ohlson

Colgate ProClinical C600

Colgate ProClinical C600 splitter kildene noe. GoodHousKeeping mener den generelt gir et ganske godt resultat, mens Tænk hevder den kun gir greit resultat mellom tennene. Tænk mener også at brukervennligheten burde vært bedre. Tannbørsten har tre børstemoduser/hastigheter, i tillegg til 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Kommer med ladestasjon, reiseetui og to børstehoder. Batteritiden er på ca 30 min, og rengjøringssystemet er sonisk (vibrerer/pulserer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #colgate #proclinical

Colgate ProClinical C250

Colgate ProClinical C250 får poeng for prisen og størrelsen, men trekkes for batterilevetid og rengjøringsresultat. Den generelle kvaliteten kunne også vært bedre. Kildene er uenige om lydnivået og brukervennligheten er tilfredsstillende eller ikke. Den har kun én pussemodus, men har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer). Den kommer med reiseetui, ladestasjon og ett børstehode. Den har fått ladeindikator, og batteritid skal være ca 40 minutter, med oppladningstid på 10 timer.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #colgate #proclinical

Colgate ProClinical A1500

Colgate ProClinical A1500 er ganske brukervennlig, men trekkes for støy, pris og at den vibrerer for mye i hånden. De fleste mener den rengjør greit, men ingen jubler over resultatet. Har tre børstemoduser/hastigheter, og bruker intelligente sensorer for å tilpasse modus automatisk, men du kan velge å stille inn manuelt. Den har sonisk rengjøringssystem (vibrerer/pulserer) og trykksensor, samt 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Oppladningstiden er på ca 16 timer, og batteriet skal vare i ca 30 minutter. Den kommer med tre børstehoder og det enkelt å bytte mellom dem. Reiseetuiet er litt stort.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #colgate #proclinical