Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tannbørste

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

19 treff

Havner en elektrisk tannbørste under treet i år?

Elektriske tannbørster koster ikke nødvendigvis skjorta, og de kan gjøre rengjøringen enklere og bedre for mange. Her ser du hvilke som er best i test.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips #diamondclean #easyclean #braun #oralb #smartseries #colgate #proclinical #flexcare #jordan #wilfa #trizone #vitality #pulsonic #genius #asaklitt #clas-ohlson

Philips Sonicare HealthyWhite+

Philips Sonicare HealthyWhite+ (HX8911) har to børstemoduser og tre hastigheter. Ev. ekstra børstehoder må kjøpes som tilbehør, og børstehodet er også litt kronglete å bytte ut. Den kommer med ladestasjon og reiseetui. Tannbørsten har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil tre uker, men det tar lang tid å lade opp. Rengjøringssystemet er sonisk (pulserer/vibrerer). HealthyWhite+ (HX8911) kan ikke kjøpes i Norge ennå, men den originale versjonen HealthyWhite (HX6711) er til salgs. Forskjellen mellom dem er i hovedsak at HX6711 har annerledes børstehode, kun én hastighet og mangler reiseetui.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips

Philips Sonicare EasyClean

Philips Sonicare EasyClean scorer godt på både rengjøringsevne og brukervennlighet. Klikk mener den støyer lite, mens Which mener den støyer mer enn de andre. Den har sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer), har én hastighetsinnstilling, én modus og kommer med ett børstehode og ladestasjon. Den har også beskyttelseshette, men ikke etui. Tannbørsten har batteriindikator, og det oppladbare batteriet holder i hele 206 minutter på én oppladning, ifølge Forbrugerrådet Tænk. Den har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips #easyclean

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean er komfortabel og brukervennlig, og de fleste mener den gir et flott pusseresultat. Noen mener imidlertid den ikke fjerner plakk godt nok og flere trekker for høy pris. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil tre uker, og kan lades på ladestasjon, via USB mens den ligger i reiseetuiet, eller når den står i et medfølgende tannglass med innebygget lading. Den kommer med to børstehoder, har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer, og den har fem moduser. Rengjøringssystemet er sonisk (pulserer/vibrerer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips #diamondclean

Philips FlexCare Platinum

Philips FlexCare Platinum får gode skussmål fra alle testkildene, fordi den rengjør både tennene og tannkjøttet godt. Det oppladbare batteriet varer i opptil tre uker. Det er ikke den aller mest behagelige i bruk, men Aftenposten mener den er komfortabel i hånden. Tannbørsten støyer litt for mye. Den har tre hastigheter og tre modusinnstillinger, samt 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Tannbørsten har trykksensor, og den kommer med to børstehoder, reiseveske og reiselader. Sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips #flexcare

Jordan Clean Premium+

Jordan Clean Premium+ gir fint resultat, men kan gi ubehag i tannkjøttet. Har 2-minutters timer, trykksensor, tre ulike hastigheter og etui med innebygget lading. Batteriet kan også lades i ladestasjon eller med den avtakbare USB-ledningen koblet til laptop e.l. Den har batteriindikator, og batteriet skal vare i én måned. Oscillerende rengjøringssystem (svinger/roterer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #jordan #wilfa

Jordan Clean Fresh

Jordan Clean Fresh gir godt resultat sett opp mot en vanlig tannbørste, men den rengjør for dårlig rundt tannkjøttet. Tannbørsten er behagelig i bruk. Den lades på en sokkel som står forholdsvis stabilt. Den har trykksensor, 2-minutters timer og to hastigheter, men mangler etui. Det oppladbare batteriet skal vare i fire uker og har avtakbar USB-ledning. Oscillerende rengjøringssystem (svinger/roterer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #jordan #wilfa

Colgate ProClinical C600

Colgate ProClinical C600 splitter kildene noe. GoodHousKeeping mener den generelt gir et ganske godt resultat, mens Tænk hevder den kun gir greit resultat mellom tennene. Tænk mener også at brukervennligheten burde vært bedre. Tannbørsten har tre børstemoduser/hastigheter, i tillegg til 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Kommer med ladestasjon, reiseetui og to børstehoder. Batteritiden er på ca 30 min, og rengjøringssystemet er sonisk (vibrerer/pulserer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #colgate #proclinical

Colgate ProClinical C250

Colgate ProClinical C250 får poeng for prisen og størrelsen, men trekkes for batterilevetid og rengjøringsresultat. Den generelle kvaliteten kunne også vært bedre. Kildene er uenige om lydnivået og brukervennligheten er tilfredsstillende eller ikke. Den har kun én pussemodus, men har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer). Den kommer med reiseetui, ladestasjon og ett børstehode. Den har fått ladeindikator, og batteritid skal være ca 40 minutter, med oppladningstid på 10 timer.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #colgate #proclinical

Colgate ProClinical A1500

Colgate ProClinical A1500 er ganske brukervennlig, men trekkes for støy, pris og at den vibrerer for mye i hånden. De fleste mener den rengjør greit, men ingen jubler over resultatet. Har tre børstemoduser/hastigheter, og bruker intelligente sensorer for å tilpasse modus automatisk, men du kan velge å stille inn manuelt. Den har sonisk rengjøringssystem (vibrerer/pulserer) og trykksensor, samt 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Oppladningstiden er på ca 16 timer, og batteriet skal vare i ca 30 minutter. Den kommer med tre børstehoder og det enkelt å bytte mellom dem. Reiseetuiet er litt stort.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #colgate #proclinical

Braun Oral-B Vitality PrecisionClean

Braun Oral-B Vitality PrecisionClean er en av de aller billigste tannbørstene, men den rengjør likevel godt. Tannbørsten gir ingen kvalitetsfølelse, og den trekkes for lyd og risting under pussing. Den har 2-minutters timer og én børstemodus. Kommer med ladestasjon og bare ett børstehode som standard, men det er lett å bytte hode på den. Batteriet skal holde i ca 50 min, og oppladningstid er 16-18 timer. Rengjøringssystemet er oscillerende (svinger/roterer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb #vitality

Braun Oral-B TriZone 5000

Braun Oral-B TriZone 5000 gir ikke godt nok pusseresultat, spesielt mellom tennene. Børstehodet ligner på en vanlig tannbørste, og den skal beveges på vanlig måte frem og tilbake mens du pusser. Den har fem børstemoduser og kommer med to børstehoder, reiseetui og ladestasjon. Tannbørsten har ladeindikator, og batteriet skal holde i ca 40 min. Har trykksensor, 2-minutters timer og rengjør med et 3D-system (svinger, roterer og pulserer). Den nyeste versjonen av TriZone 5000 har i tillegg Bluetooth, men dette er ikke vurdert i de eldre testene som danner grunnlaget for samlescoren.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb #trizone

Braun Oral-B Pulsonic Slim

Braun Oral-B Pulsonic Slim gir et godt pusseresultat og har et batteri som holder lenge, men den kunne vært enklere å rengjøre og mangler noe stabilitet når den står på benken. Den kommer med ladestasjon, ett børstehode og har to hastighetsinnstillinger/moduser. Tannbørsten har 2-minutters timer og sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb #pulsonic

Braun Oral-B PRO 7000 SmartSeries

Braun Oral-B PRO 7000 SmartSeries har Bluetooth, app og mange funksjoner, men noen mener Bluetooth er overflødig. Den gjør godt rent og er behagelig å bruke, og det følger med reiseetui og ladestasjon. Flere trekker den for høy pris og at den bruker lang tid på å lade opp batteriet. Den kommer med fem børstehoder og har seks børstemoduser, inkludert tungerengjøringsmodus. Den har også trykksensor og en 2-minutters timer som starter automatisk når du pusser, i tillegg til 30-sekunders intervalltimer. Har et 3D-rengjøringssystem (svinger, roterer og pulserer). I Europa kalles den også Oral-B Triumph 7000.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb #smartseries

Braun Oral-B PRO 6000 SmartSeries

Braun Oral-B PRO 6000 SmartSeries får skryt for rengjøringsresultat og generell brukervennlighet, men trekkes for pris og støynivå. Den har fem børstemoduser og trykksensor, i tillegg til Bluetooth og app. Appen kan være litt vanskelig i bruk, og noen mener den er overflødig. Tannbørsten har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer, og batteriet skal holde i 30 minutter. Det følger med fire ulike børstehoder, ladestasjon og reiseetui med luftehull. Rengjøringssystemet er oscillerende (svinger/roterer). I Europa kalles den også Oral-B Triumph 6000.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb #smartseries

Braun Oral-B PRO 600

Braun Oral-B PRO 600 får poeng for støynivået, pris og komfort, men flere mener den ikke rengjør som den burde. Den har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer, men den trekkes for å ikke skru seg av automatisk etter de 2 minuttene. Den har ladeindikator og batteriet holder i ca 45 min. Oppladning tar rundt 19 timer. Den har kun én børstemodus og kommer med ett børstehode og ladestasjon. Rengjør med et 3D-system (svinger, roterer og pulserer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb

Braun Oral-B PRO 1000

Braun Oral-B PRO 1000 er en billigere variant med færre muligheter enn flere nyere tannbørster. Kildene mener den likevel har de viktigste funksjonene, nemlig 30-sekunders og 2-minutters timer, samt trykksensor. Den er også komfortabel i bruk og gjør en god rengjøringsjobb. Den kommer med ett børstehode og ladestasjon. Den har kun én hastighetsinstilling og batteriet varer i ca. 40-45 min. Den rengjør med et 3D-system (svinger, roterer og pulserer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb

Braun Oral-B Genius 9000

Braun Oral-B Genius 9000 har Bluetooth og app. Tannbørsten er brukervennlig og rengjør godt, men den trekkes for høy pris. Den har seks børstemoduser, inkludert tungerengjøring. Den kommer med fire børstehoder, sugekoppholder til smarttelefon, ladestasjon, samt reiseetui med innebygget USB-lader for både telefon og tannbørste. Batteriet skal holde i ca 60 min. Rengjør med et 3D-system (svinger, roterer og pulserer), og den har tredelt trykksensor, samt 2-minutters og 30 sekunders intervalltimer.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #braun #oralb #genius

ASAKLITT Reisetannbørste

ASAKLITT Reisetannbørste er et veldig billig alternativ og har fin størrelse, men det finnes elektriske tannbørster som gir mye bedre resultat og som heller ikke koster veldig mye mer. Den bruker ett AAA-batteri og kommer med to børstehoder. Sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #asaklitt #clas-ohlson