Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #wilfa

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#stavmikser #bamix #braun #wilfa #electrolux #bosch #obh-nordica #kenwood

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Hvilket vaffeljern steker de beste vaflene?

Vafler er en folkekjær favoritt, men det er mer enn god røre som skal til for å steke den perfekte platen.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica #sage #biltema #clas-ohlson

Havner en elektrisk tannbørste under treet i år?

Elektriske tannbørster koster ikke nødvendigvis skjorta, og de kan gjøre rengjøringen enklere og bedre for mange. Her ser du hvilke som er best i test.

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #philips #diamondclean #easyclean #braun #oralb #smartseries #colgate #proclinical #flexcare #jordan #wilfa #trizone #vitality #pulsonic #genius #asaklitt #clas-ohlson

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Årets beste vaffeljern

I snitt spiser nordmenn vafler hver tredje uke, da gir det mening å investere i et godt vaffeljern.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica

Flere stavmiksere imponerte

Stavmikseren kan være en hendig og praktisk hjelper på kjøkkenet, og her kan du se hvilken som ble best i test i 2015

Les saken

#stavmikser #bamix #bodum #braun #bosch #electrolux #philips #wilfa

Wilfa WAS-623

Enkeltjern: Wilfa WAS-623 vaffeljern steker bra og er lett å bruke. Det sier i fra når vaffelen er ferdig, og det følger med øse og oppskriftshefte. Vaffeljernet kan oppbevares stående og kan derfor potensielt ta lite skapplass. Steker jevne og fine vafler, som er sprø utenpå og myke inni.

Les saken

#vaffeljern #wilfa

Wilfa WAD-619B

Dobbeltjern: Wilfa WAD-619B er et helt greit vaffeljern. Det kan lagres stående. Stekeresultatet er ikke all verden, da vaflene blir ujevne og flate. Det er ikke lett å få teken på termostatjusteringen, og det er omtrent like vanskelig å få ut vaffelen uten at den rives opp.

Les saken

#vaffeljern #wilfa

Wilfa WAD-518

Dobbeltjern: Kildene er uenige om prestasjonene til Wilfa WAD 518. Ifølge Hyttemagasinet og Klikk er stekeresultatet bra, og vaflene blir sprø. Testen fra Icakuriren mener derimot at jernet gir flate og fettete vafler. Jernet har varmestyring og lampe som lyser når vaffelen er ferdig, men Icakuriren synes lampen lyser altfor tidlig. Klikk opplever at det er enkelt å beregne røre med øsa som følger med, men Hyttemagasinet og Icakuriren er ikke helt enige. Kan stå på høykant.

Les saken

#vaffeljern #wilfa

Wilfa Svart Optimal

Kaffetrakter: Wilfa Svart Optimal lager kaffe som smaker bittert og får ikke fram alle nyansene i blandingen. Trakteren bruker lite tid på å brygge kaffen. Betjeningen er noe klønete.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #wilfa

Wilfa SM1FP

Wilfa SM1FP er en stavmikser med sterk motor, og den fremstår noe tung og klumpete i forhold til de andre stavmikserne i testen. Motoren gjør at mikseren arbeider effektivt, men også Wilfa SM1FP suger seg til bunn av gryten, noe som kan skape farlige situasjoner. Den egner seg likevel til å lage smoothies og ganache, i tillegg til at den gjør en bra jobb med majones.

Les saken

#stavmikser #wilfa

Wilfa Juicemaster SJCD-150

SLOWJUICER: Wilfa Juicemaster SJCD-150 er en horisontal juicer som kan brukes til de fleste typer grønnsaker og frukt, selv om den ikke fungerer like godt til blader. Tek anbefaler derfor at man alternerer mellom å juice blader og grønnsaker, slik at det er enklest for juiceren å få alt gjennom systemet. Denne maskinen kan også brukes til sorbet. DinSide liker Juicemasteren fra Wilfa svært godt.

Rengjøring: Tek mener denne maskinen er veldig enkel å rengjøre – du trenger ikke gjøre mer enn å skylle og tørke delene. DinSide opplyser også at man kan ta de løse delene i oppvaskmaskinen, selv om det ikke er anbefalt.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 150 W
Mugge: Ja
Hastighet: 2
Støynivå: Høyt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #wilfa

Wilfa CCM-1500S

Kaffetrakter: Wilfa CCM-1500S er enkel i bruk og er stillegående. Den lager middels god kaffe som holder lenge på varmen. Den har noe høyt energiforbruk.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #wilfa

Wilfa BL-1200

Wilfa BL-1200 har gode blenderegenskaper og er en mester til å knuse is, men den støyer mye. Den har en motor på 1200W og det følger med en 1,8L glasskolbe med god merking. Blenderen er svært lett å rengjøre og sette sammen, men ellers kunne brukervennligheten vært bedre.

Les saken

#blender #wilfa

Jordan Clean Premium+

Jordan Clean Premium+ gir fint resultat, men kan gi ubehag i tannkjøttet. Har 2-minutters timer, trykksensor, tre ulike hastigheter og etui med innebygget lading. Batteriet kan også lades i ladestasjon eller med den avtakbare USB-ledningen koblet til laptop e.l. Den har batteriindikator, og batteriet skal vare i én måned. Oscillerende rengjøringssystem (svinger/roterer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #jordan #wilfa

Jordan Clean Fresh

Jordan Clean Fresh gir godt resultat sett opp mot en vanlig tannbørste, men den rengjør for dårlig rundt tannkjøttet. Tannbørsten er behagelig i bruk. Den lades på en sokkel som står forholdsvis stabilt. Den har trykksensor, 2-minutters timer og to hastigheter, men mangler etui. Det oppladbare batteriet skal vare i fire uker og har avtakbar USB-ledning. Oscillerende rengjøringssystem (svinger/roterer).

Les saken

#elektrisk-tannbørste #tannbørste #jordan #wilfa