Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #hennessy

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Få en behagelig tur med hengekøye

Det finnes mange gode modeller å velge mellom, både til korte og lange turer. Her ser du hvilke av årets hengekøyer som er best i test.

Les saken

#hengekøye #hammock #sea-to-summit #house-of-hygge #ticket-to-the-moon #hennessy #eno #eagles-nest-outfitters #exped #bergans #kootek #grand-trunk #kammok #therm-a-rest

Hennessy Explorer Deluxe Asym Zip

Hennessy Explorer Deluxe Asym Zip kommer med alt nødvendig ekstrautstyr, blant annet integrert myggnett, tarp og egne stropper til oppheng. Hengekøya er svært komfortabel å ligge i, og man kan sove på tvers, slik at man blir liggende rett. Modellen kommer også med flere smarte løsninger, som gjør opplevelsen god.

Uheldigvis er det vanskelig å sette opp hengekøya første gangen, på grunn av en vanskelig knute. Så fort man har lært seg den, går oppsettet mye enklere. Testerne anbefaler å lese bruksanvisningen nøye.

Denne hengekøya passer for dem som ønsker seg en bekvem hengekøye, og alltid tar med seg tarp og myggnett på tur. Ønsker man i tillegg mulighet for å sette opp hengekøya i regn, kan man kjøpe med det Hennessy kaller «snakeskins». Det er en tøypose som ligger utenpå hengekøya, og lar deg feste den til trærne, før du tar ut hengekøya og lar den henge i fri luft.

Vekt: 1428 g
Størrelse: 254 x 132 cm (diagonalt)
Pakkens størrelse: 12 x 20 x 30 cm
Maks last: 135 kg
Materiale: 210D Oxford Nylon

Les saken

#hengekøye #hammock #hennessy

Hennessy Expedition Asym Zip

Hennessy Hammock Expedition Asym Zip inkluderer alt du trenger for en hengekøyetur. Den har integrert myggnett, oppheng og tarp. I tillegg er det enkelt å ligge diagonalt i modellen, noe som gir en ekstra komfortabel soveopplevelse. Slik som Explorer krever det innsats å sette opp hengekøya første gangen, og testerne anbefaler at du leser bruksanvisningen nøye. Når du først skjønner mekanismen, er den grei å sette opp.

Merk at den medfølgende tarpen er noe liten i størrelsen.

Alt i alt er dette en svært behagelig hengekøye i solid kvalitet, som verken er den letteste eller mest brukervennlige modellen på markedet.

Vekt: 1247 g
Størrelse: 254 x 132 cm (diagonalt)
Pakkens størrelse: 23 x 18 x 10 cm
Maks last: 115 kg
Materiale: 210D Oxford Nylon

Les saken

#hengekøye #hammock #hennessy