Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bergans

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

16 treff

Få en behagelig tur med hengekøye

Det finnes mange gode modeller å velge mellom, både til korte og lange turer. Her ser du hvilke av årets hengekøyer som er best i test.

Les saken

#hengekøye #hammock #sea-to-summit #house-of-hygge #ticket-to-the-moon #hennessy #eno #eagles-nest-outfitters #exped #bergans #kootek #grand-trunk #kammok #therm-a-rest

De beste ryggsekkene for flere dagers vandring i fjellet

Enten du elsker å leve nøkternt på telttur i fantastiske omgivelser, eller du liker litt mer luksus og oppvartning på DNT-hyttene, skal du kunne finne en god tursekk i denne samletesten.

Les saken

#tursekk #ryggsekk #osprey #gregory #bergans #lowe-alpine #thule #arcteryx #fjällräven #mountain-hardwear #mystery-ranch #marmot

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Unngå søvnløse netter på liggeunderlag

Mange har dårlige minner fra turer i fjellet med lite søvn og verkende rygger. Her får du oversikt over hvilke oppblåsbare liggeunderlag som gir deg best søvn på fjellturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley #robens

Norsk telt på topp

Vi har samlet forbrukertester av tomanns- og tremannstelt fra norske og utenlandske kilder, og resultatlisten viser at det er stor forskjell i kvaliteten. Finn ut hvilke telt som er best i test.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped

Sov godt på det beste liggeunderlaget

Denne samletesten viser deg hvilke oppblåsbare liggeunderlag det er verdt å pakke med på teltturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley

Bergans Wiglo LT4

Familietelt, 4 personer, 4 sesongs kuppeltelt: Teltet veier 6 kilo, og ettersom det egner seg for alle sesonger vil det være ideelt for fjellbruk. Teltet har fem innganger og tre fortelt. Luftingen er god, og teltet er såpass romslig at fem personer kan få plass.

Les saken

#telt #bergans

Bergans Trollhetta 75 L

Bergans Trollhetta 75 L er en sekk som er god å bære, har god ventilasjon og fine funksjoner, som stor U-åpning foran for enkel tilgang. Den takler tyngre bør fint. Outdoor mener den imidlertid burde hatt bedre belastningsfordeling mellom hofte og skuldre/rygg. Regntrekk må kjøpes i tillegg. Vi har inkludert tester av Bergans Trollhetta 55 L, ettersom denne er svært lik Trollhetta 75 L. Trollhetta 55 L mangler imidlertid lomme på hoftebeltet.

Spesifikasjoner

Volum: 75 liter (Unisex)
Andre størrelser: 75 (Lady) og 95 liter (Unisex)
Maks pakkvekt: 30 kg
Brukerhøyde: 155-200 cm
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen og U-åpning i fronten
Lommer: 2 lommer i topplokket, åpen netting-sidelomme, stor nettinglomme i front, innvendig glidelåslomme, ekspanderende glidelåslomme på hoftebelte
Andre funksjoner: Hevbart topplokk som også kan brukes som kombinert hoftesekk og ryggsekk, klargjort for drikkesystem, kompresjonsremmer, festepunkter til vandrestaver, isøkser og annet utstyr, feste for pulkdrag
Vekt: 2,66 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #bergans

Bergans Trollhetta 3-person

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Bergans Trollhetta 3-person er et lett turtelt som veier 3,2 kilo. Testpanelet opplever teltet som romslig og lett å sette opp. Luftingen er god, og teltet var ikke blant de dyreste.

Les saken

#telt #bergans

Bergans Trollhetta 2-Person Tent

2 personer, 3-sesongs tunneltelt: Bergans Trollhetta 2-Person Tent er svært lett å sette opp. Det har grei plass i innerteltet, med rom for ett middels og ett smalt liggeunderlag, men forteltet burde vært mye romsligere. Teltet er laget av kvalitetsmaterialer og veier 2,55 kg.

Les saken

#telt #bergans

Bergans Trillemarka 3

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Trillemarka-teltet til Bergans, som er av den rimelige sorten, er ment å passe til camping og enkle fjellturer. Dette er testpanelet enige i. Teltet byr på solid og god pakkepose, og er bra med tanke på vanntetthet. Ytter- og innertelt settes opp samtidig, og det er god plass i fortelt. Testpanelet peker imidlertid på at stangkanalene er noe vriene. Et svært godt telt for pengene.

Les saken

#telt #bergans

Bergans Single

Bergans Single Hammock er behagelig å ligge i, og enkel å henge opp. Tau og myggnett må du kjøpe ved siden av, men myggnettet er enkel å få på plass. Den eneste ulempen med hengekøya er at det ikke er mulig å fjerne myggnettet når du først har valgt å ha det på, og har lagt deg i køya.

Obs! Tau, myggnett og tarp må kjøpes separat.

Vekt: 540 g
Størrelse: 284 x 135 cm
Pakkens størrelse: Ikke oppgitt
Maks last: 200 kg
Materiale: Pustende nylonstoff

Les saken

#hengekøye #hammock #bergans

Bergans Rondane 65 L

Bergans Rondane 65 L er en svært lett sekk, men Backpacker Magazine mener den likevel gir god støtte med tung vekt i sekken (testet med 20 kg i vekt). De gir også plusspoeng for lett tilgjengelighet til utstyret. Holdbarheten kan være et problem på lette fjellsekker, men 30-dagers bruk resulterte kun i at netting-delen på skulderstroppene begynte å vise noe tegn til mindre slitasje. Regntrekk må kjøpes i tillegg.

Spesifikasjoner

Volum: 65 liter (Unisex)
Andre størrelser: 65 (Lady) og 46 liter (Unisex og Lady)
Maks pakkvekt: 17 kg
Brukerhøyde: 160–200 cm
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen, i bunnen og U-åpning i fronten
Lommer: 1 utvendig og 1 innvendig lomme i topplokket, åpen sidelomme i netting, ekspanderbar frontlomme, glidelåslomme på hoftebelte
Andre funksjoner: Klargjort for drikkesystem, festepunkter til vandrestaver, isøkser og annet utstyr, kompresjonsremmer, intern skillevegg i bunn for sovepose
Vekt: 1,4 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #bergans

Bergans Helium 55

Bergans Helium 55 er en svært lett sekk med god tilgang til utstyret og enkel justering av rygglengden. Bæresystemet skal tåle opptil 17 kg, men Gear Institute og Active Traveller synes den ikke er komfortabel nok ved vekt henholdsvis rundt 13 og 15 kg. Live for the Outdoors / Trail Magazine savner bedre ventilasjon i ryggen. Noen kilder mener sekken gjerne kunne hatt flere lommer, og at kompresjonssystemet ikke er helt optimalt. Regntrekk må kjøpes i tillegg. Vi har inkludert tester av Helium 40, ettersom denne er tilnærmet identisk med Helium 55.

Spesifikasjoner

Volum: 55 liter (Unisex)
Andre størrelser: 55 (Lady, PRO Unisex og PRO Lady) og 40 liter (Unisex, Unisex PRO, Lady, Lady PRO)
Maks pakkvekt: 17 kg
Brukerhøyde: 160–195 cm
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen og i fronten
Lommer: I topplokket, 2 åpne sidelommer i netting
Andre funksjoner: Hevbart og avtakbart topplokk, klargjort for drikkesystem, festepunkter til vandrestaver, isøkser, ski og annet utstyr, feste for hoftebeltelomme, feste for pulkdrag, kompresjonsremmer
Vekt: 1 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #bergans

Bergans Folding Mat Ultra Light

Bergans Folding Mat Ultra Light er selvoppblåsbart. Det er behagelig mot huden og har relativt lav vekt og pakkvolum. Det har litt lite friksjon og er så tynt at ujevnheter i bakken kjennes for godt.

R-verdi: 1,8
Fyllstoff: PU Foam
Lengde: 183 cm
Bredde: 51 cm
Tykkelse: 2 cm
Pakkstørrelse: 28 x 17 cm
Vekt: 560 g

Les saken

#liggeunderlag #bergans

Bergans Folding Mat Light

Bergans Folding Mat Light er selvoppblåsbart og gir deg mye for pengene. Det foretrekkes over den lettere versjonen Bergans Folding Mat Ultra Light, fordi den økte tykkelsen gir økt komfort og er verdt litt ekstra vekt. Villmarksliv mener likevel at underlaget burde vært tykkere og større. Pakkvolumet burde derimot vært mindre og materialet har litt for lite friksjon over og under, men det bråker lite. Du må blåse opp ekstra med munnen helt til slutt.

Anslått R-verdi: Ca. 3,5
Fyllstoff: PU Foam
Lengde: 183 cm
Bredde: 51 cm
Tykkelse: 3,8 cm
Pakkstørrelse: 26 x 16 cm
Vekt: 790 g

Les saken

#liggeunderlag #bergans