Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sea-to-summit

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Få en behagelig tur med hengekøye

Det finnes mange gode modeller å velge mellom, både til korte og lange turer. Her ser du hvilke av årets hengekøyer som er best i test.

Les saken

#hengekøye #hammock #sea-to-summit #house-of-hygge #ticket-to-the-moon #hennessy #eno #eagles-nest-outfitters #exped #bergans #kootek #grand-trunk #kammok #therm-a-rest

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Det er mange gode 3-sesongs soveposer å velge mellom når du skal på fjelltur. Sørg for å investere i en som passer til ditt bruk, så blir turgleden mest sannsynlig mye større.

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear #mammut #helsport #rab #sea-to-summit #western-mountaineering #marmot #warmpeace #deuter #haglöfs #mountain-equipment #therm-a-rest #valandre

Unngå søvnløse netter på liggeunderlag

Mange har dårlige minner fra turer i fjellet med lite søvn og verkende rygger. Her får du oversikt over hvilke oppblåsbare liggeunderlag som gir deg best søvn på fjellturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley #robens

Sov godt på det beste liggeunderlaget

Denne samletesten viser deg hvilke oppblåsbare liggeunderlag det er verdt å pakke med på teltturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley

Sea to Summit UltraLight Insulated

Sea to Summit UltraLight Insulated er slitesterkt, brukervennlig og har stor liggeflate. Gear Institute mener det er middels når det kommer til vekt og isoleringsevne, mens TrailGroove mener det har fin balanse mellom vekt, isoleringsevne og komfort. The Great Outdoors Magazine trekker frem lett vekt som en av de beste egenskapene ved liggeunderlaget. Gear Institute og TrailGroove skulle ønske det var tykkere, og sistnevnte kunne tenke seg at det var like bredt over hele lengden. Finnes i str. Small, Regular og Large.

R-verdi: 3,3
Fyllstoff: Thermolite® insulation (syntetisk)
Lengde: 183 cm (str. Regular)
Bredde: 55 cm (på det bredeste i str. Regular)
Tykkelse: 5 cm (str. Regular)
Pakkstørrelse: 23 x 10 cm (str. Regular)
Vekt: 480 g (str. Regular)

Les saken

#liggeunderlag #sea-to-summit

Sea to Summit Ultralight Hammock

Sea to Summit Ultralight Hammock er en ekstremt tynn og lett hengekøye, som kommer i to ulike størrelser. Både Outdoorgearlab og Gearinstitute har testet den minste modellen, og mener at hengekøya er best for de av oss som verken er høye eller brede. Er du på jakt etter en virkelig lett hengekøye, er denne likevel midt i blinken.

Utemagasinet har, på sin side, testet begge størrelsene. De anbefaler at du går for den største modellen, med mindre du er en særdeles liten person som ikke ønsker å ha liggeunderlag i hengekøya. Den største heter XL, veier 275 gram og tar fortsatt lite plass.

Hengekøya er laget i det slitesterke materialer 20D Nylon, som tørker hurtig. Stroppesystemet er bra, og man får en solid festemekanisme som gjør at det er enkel å klipse delene i hverandre. Festestroppene får også plass i den lille hengekøyeposen, som er svært praktisk.

Videre er hengekøya stabil å ligge i, men noen kan synes det er uvant at man kan se rett gjennom det ultratynne materialet som hengekøya er laget av. Dessuten kan det bli kaldt, da all vind går rett gjennom materialet. Til gjengjeld får man god ventilasjon på varme dager.

Vær også obs på at materialet er så tynt at man må passe på å ikke komme borti med skarpe gjenstander. Det følger med et sysett dersom det blir hull på hengekøya.

Obs! Stropper, myggnett og tarp må kjøpes separat.

Vekt: 229 g (S) / 275 g (XL)
Størrelse: 260 x 120 cm (S) / 300 x 150 cm (XL)
Pakkens størrelse: 9 x 13 cm
Maks last: 136 kg
Materiale: 20D Nylon

Les saken

#hengekøye #hammock #sea-to-summit

Sea to Summit UltraLight

Sea to Summit UltraLight er som navnet tilsier kjempelett, men det isolerer for dårlig. BackcountrySkiingCanada synes det er svært behagelig å ligge på, men OutdoorGearLab savner noe komfort. Ellers har det høy komprimeringsevne og det føles stabilt å ligge på. Det har fint ventilsystem som gjør det raskt å blåse opp og tømme for luft.

R-verdi: 0,7
Fyllstoff: Luft
Lengde: 183 cm
Bredde: 55 cm (på det bredeste)
Tykkelse: 5 cm
Pakkstørrelse: 17 x 7,5 cm
Vekt: 395 g

Les saken

#liggeunderlag #sea-to-summit

Sea To Summit Talus Ts II

3-sesongs dunpose: Sea To Summit Talus Ts II er en komfortabel og godt pustende sovepose. Den har god isolasjonsevne, og vann preller av den. Pakkstørrelsen er liten, og glidelåsen setter seg ikke lett fast. Trekkes for prisen. Finnes i herre- og damestr. Regular og Long.

T-LIM: -10°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 750+ fill power andedun (90 % dun/1 % fjær)
Utvendig lengde: 205 cm i str. Long
Innvendig bredde skuldre/føtter: 70/46 cm i str. Long
Pakkvolum: 7,1 liter
Vekt: 1220 g i str. Long
Funksjoner: 2 opphengsløkker i fotende, innvendig oppbevaringslomme, klaff over glidelås, skulderkrage, kompresjonspose, avsmalnende fotende

Les saken

#sovepose #sea-to-summit

Sea to Summit Spark SP III

3-sesongs dunpose: Sea to Summit Spark SP III er svært varm til å være så lett og komprimerbar. Den trekkes imidlertid for prisen, og den er i smaleste laget, særlig rundt skuldrene. Gear Institute skulle ønske pusteevnen var bedre, og Ich Liebe Berge opplever at glidelåsen kan sette seg fast. BackcountrySkiiingCanada savner mer isolasjon rundt nakken og skuldrene, samt hettestramming som holder uansett hvor mye du rører på deg gjennom natten. Finnes i str. Regular og Long.

T-LIM: -4°C
T-COMF: 2°C
Type/fyll: 850+ fill power gåsedun
Personlengde: Ikke oppgitt
Innvendig bredde skuldre/føtter: Ikke oppgitt
Pakkvolum: 3,7 liter
Vekt: 625 g i str. Regular
Funksjoner: Kompresjonspose

Les saken

#sovepose #sea-to-summit

Sea to Summit Pro Double

Sea to Summit fremstår som en lett og romslig køye, som er svært enkel å henge opp. Kjøper man de spesiallagde stroppene som hører til, kan man feste hengekøya med ett klikk. Tarpen er også solid, og det er mulig å justere og stramme der hvor det trengs. Utstyrspakka er dyr, men god. Ikke minst veier den lite.

Hengekøya trekkes noe for at det ikke finnes lommer inne i køya. Den er også bare helt greit å sove i, selv om det her er enkelt å finne en bekvem stilling diagonalt i køya. Den passer også fint for høyere mennesker.

Outdoorgearlab synes Pro Double fra Sea to Summit er det beste alternativet dersom du er på jakt etter en allsidig hengekøye, og er villig til å punge ut for tilbehøret.

Obs! Tarp, myggnett og festestropper må kjøpes separat.

Vekt: 450 g
Størrelse: 300 x 190 cm
Pakkens størrelse: 9 x 13 cm
Maks last: 180 kg
Materiale: 70D Ripstop Nylon

Les saken

#hengekøye #hammock #sea-to-summit

Sea To Summit Mat SI Camp

Sea To Summit Mat SI Camp er et komfortabelt selvoppblåsbart liggeunderlag, men det må blåses opp litt med munnen i tillegg. Finnes i str. M og L.

R-verdi: 4
Fyllstoff: Urethane foam
Lengde: 183 cm (M)
Bredde: 51 cm (M)
Tykkelse: 3,8 cm (M)
Pakkstørrelse: 14,5 x 26 cm (M)
Vekt: 780 g (M)

Les saken

#liggeunderlag #sea-to-summit

Sea to Summit Jungle Hammock Set

Danske Opdagverden mener at Sea to Summit Jungle Hammock Set er et brukervennlig hengekøyesett for nybegynnere. Det er laget i solide materialer, og kommer med innebygget myggnett. I settet følger også spennesystemet med. Modellen har en liten lomme til oppbevaring på innsiden, og den er behagelig å ligge i.

Det eneste den mangler for å få toppscore er mer oppbevaring, bedre trefeste og stabiliseringsliner som hadde gjort at den ikke beveger seg like mye som nå.

Vekt: 775 g
Størrelse: 260 x 145 x 145 cm
Pakkens størrelse: Ikke oppgitt
Maks last: Ikke oppgitt
Materiale: 70D Ripstop Nylon

Les saken

#hengekøye #hammock #sea-to-summit

Sea to Summit Comfort Plus Insulated

Sea to Summit Comfort Plus Insulated er et svært komfortabelt liggeunderlag med god isolasjon og lite pakkvolum, men de fleste trekker det for høy vekt. Villmarksliv, Opdag Verden og BackcountrySkiingCanada mener også det har en tendens til å lage en del lyd når du rører på deg, men OutdoorGearLab er uenig i det. ICH LIEBE BERGE synes det har for glatt overflate. Det har to luftkammere og blir ikke ubrukelig dersom det ene punkterer. Finnes i str. Small, Regular og Large.

R-verdi: 5
Fyllstoff: Thermolite® insulation (syntetisk)
Lengde: 184 cm (Regular)
Bredde: 55 cm (på det bredeste i str. Regular)
Tykkelse: 6,3 cm (Regular)
Pakkstørrelse: 23 x 12 cm (str. Regular)
Vekt: 785 g (Regular)

Les saken

#liggeunderlag #sea-to-summit

Sea to Summit Comfort Light Insulated

Sea to Summit Comfort Light Insulated isolerer godt og har lavt pakkvolum. Det er stabilt å ligge på, og Op Pad synes det er komfortabelt, men OutdoorGearLab savner noe på liggekomfort. Det trekkes for prisen og vekten.

R-verdi: 4,2
Fyllstoff: Thermolite® insulation (syntetisk)
Lengde: 184 cm
Bredde: 55 cm (på det bredeste)
Tykkelse: 6,3 cm
Pakkstørrelse: 23 x 11 cm
Vekt: 620 g

Les saken

#liggeunderlag #sea-to-summit