Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #rab

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Det er mange gode 3-sesongs soveposer å velge mellom når du skal på fjelltur. Sørg for å investere i en som passer til ditt bruk, så blir turgleden mest sannsynlig mye større.

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear #mammut #helsport #rab #sea-to-summit #western-mountaineering #marmot #warmpeace #deuter #haglöfs #mountain-equipment #therm-a-rest #valandre

Rab Neutrino Endurance 400

3-sesongs dunpose: Rab Neutrino Endurance 400 er lett og har fin pakkstørrelse. Den får topp skussmål i alt fra isolasjonsevne, vannresistens, pusteegenskaper, komfort og kvalitet på fyllmateriale, men får et lite trekk når det gjelder verdi for pengene. Finnes i str. Standard og Extra Long.

T-LIM: -4°C
T-COMF: 1,5°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 185/70 cm i str. Standard
Pakkvolum: 18 x 27 cm
Vekt: 890 g i str. Standard
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Neutrino Endurance-soveposer, anti-snag webbing tape, angled foot box, oppbevaringslomme, skulderkrage, hettestramming, vannavvisende, vannresistent dun, vanntett kompresjonspose.

Les saken

#sovepose #rab

Rab Neutrino 600

3-sesongs dunpose: Rab Neutrino 600 har god kvalitet på fyllmaterialet, som gjør soveposen god og varm, til tross for ganske lav vekt. Den er komfortabel og har funksjonelt design, men trekkes for prisen. LZ i slutten av navnet betyr at posen har glidelåsen på venstre side. Finnes i str. Standard og Extra Long.

T-LIM: -8°C
T-COMF: -2°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 185/70 cm i str. Standard
Pakkvolum: 22 x 31 cm
Vekt: 1015 g i str. Standard
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Neutrino-soveposer, anti-snag webbing tape, angled foot box, oppbevaringslomme, vanntett kompresjonspose, skulderkrage, vannresistent dun, hettestramming.

Les saken

#sovepose #rab

Rab Neutrino 400

3-sesongs dunpose: Rab Neutrino 400 er lett, og den er kompakt når den er pakket ned. Den har god kvalitet på fyllmaterialet, noe som gir en varm sovepose. Er generelt komfortabel, men strammestropper kan gi ubehag om natten. Den trekkes ellers for prisen. Finnes i herrestr. Standard og Extra Long, samt damestr. Standard.

T-LIM: -3°C
T-COMF: 2,5°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 185/70 cm (herrestr. Standard) / 170/68 cm (damestr. Standard)
Pakkvolum: 18 x 27 cm
Vekt: 805 g (herrestr. Standard) / 790 g (damestr. Standard)
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Neutrino-soveposer, anti-snag webbing tape, angled foot box, oppbevaringslomme, skulderkrage, hettestramming, vannresistent dun, vanntett kompresjonspose

Les saken

#sovepose #rab

Rab Infinity 300

3-sesongs dunpose: Rab Infinity 300 er en varm og behagelig sovepose som likevel er lett og tar lite plass i sekken. Prisen trekker litt ned. BackcountrySkiingCanada savner også et par praktiske funksjoner, som f.eks. en oppbevaringslomme på innsiden.

T-LIM: -2°C
T-COMF: 3°C
Type/fyll: 850 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 190/70 cm
Pakkvolum: 18 x 27 cm
Vekt: 656 g
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, varmeklaff langs glidelås, angle footbox, anti-snag zipper webbing tape, varmekrage, vannresistent dun, hettestramming

Les saken

#sovepose #rab

Rab Ascent 700

3-sesongs dunpose: Rab Ascent 700 markedsføres som en sovepose for førstegangskjøpere. Den har ok isolasjonsevne og er ikke for trang i fotenden. Trekkes for vekten, pakkstørrelse og at den ikke er vannavvisende nok. Glidelåsen setter seg også fast innimellom. Finnes i str. Standard og Extra Long.

Sleep Limit: -8,5°C
Type/fyll: 650 fill power andedun (hydrofob, 80 % dun/20 % fjær)
Personlengde/skulderbredde: 185/75 cm i str. Standard
Pakkvolum: 16,5 x 24 cm
Vekt: 1290 g i str. Standard
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Ascent-soveposer, oppbevaringslomme på innsiden, angle footbox, kompresjonspose, anti-snag zipper webbing tape, varmekrage, varmeklaff lang glidelås, vannresistent dun, hettestramming

Les saken

#sovepose #rab