Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #marmot

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

De beste ryggsekkene for flere dagers vandring i fjellet

Enten du elsker å leve nøkternt på telttur i fantastiske omgivelser, eller du liker litt mer luksus og oppvartning på DNT-hyttene, skal du kunne finne en god tursekk i denne samletesten.

Les saken

#tursekk #ryggsekk #osprey #gregory #bergans #lowe-alpine #thule #arcteryx #fjällräven #mountain-hardwear #mystery-ranch #marmot

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Det er mange gode 3-sesongs soveposer å velge mellom når du skal på fjelltur. Sørg for å investere i en som passer til ditt bruk, så blir turgleden mest sannsynlig mye større.

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear #mammut #helsport #rab #sea-to-summit #western-mountaineering #marmot #warmpeace #deuter #haglöfs #mountain-equipment #therm-a-rest #valandre

Norsk telt på topp

Vi har samlet forbrukertester av tomanns- og tremannstelt fra norske og utenlandske kilder, og resultatlisten viser at det er stor forskjell i kvaliteten. Finn ut hvilke telt som er best i test.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped

Marmot Tungsten UL 2P

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Marmot Tungsten UL 2P er et meget romslig telt, som veier lite. Det oppleves som robust, har to innganger og veier kun 1,6 kg. Teltet er lett å sette opp og har flere smarte funksjoner og lommer.

Les saken

#telt #marmot

Marmot Sawtooth

3-sesongs dunpose: Marmot Sawtooth er en vannavvisende og behagelig sovepose med romslig plass på innsiden. Glidelåsen setter seg ikke fast. Sawtooth trekkes noe for vekten og pakkstørrelsen.

T-LIM: -9°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 650+ fill power andedun (hydrofob)
Personlengde: 198 cm
Innvendig mål skuldre/føtter: 74/48 cm
Pakkvolum: 7,9 liter
Vekt: 1150 g
Funksjoner: Skulderkrage, hettestramming, to-veis glidelås, dunklaff på innsiden av glidelås, 2 opphengsløkker i fotende, kompresjonspose, vannresistent dun, anatomisk Wrap-Around fotende

Les saken

#sovepose #marmot

Mormot Phase 20

3-sesongs dunpose: Mormot Phase 20 er en svært komfortabel sovepose med fin plass innvendig. Hode- og fotdelen er spesielt god. Den har også god isolasjonsevne, til tross for at den er både lett og har lite pakkvolum. Glidelåsen kan ha en tendens til å sette seg fast. Finnes i herrestr. Regular og Long, samt damestr. Regular.

T-LIM: -7°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 850+ fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: Ikke oppgitt
Pakkvolum: 6,45 liter
Vekt: 660 g (herrestr. Standard) / 820 g (damestr. Standard)
Funksjoner: Oppbevaringslomme, hettestramming, 2 opphengsløkker, vannresistent dun, antatomisk Wrap-Around fotende

Les saken

#sovepose #marmot

Marmot Limelight 2

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Marmot Limelight 2 er romslig og har god ventilasjon til en rimelig pris. Teltet er lett å sette opp, og har praktiske og brukervennlige løsninger. Outdoor mener at teltet kun overbeviser i varmt og tørt vær, mens Gear Institute opplever at det takler all slags vær. Det veier 2,55 kg.

Les saken

#telt #marmot

Marmot Graviton 48

Marmot Graviton 48 har god ventilasjon. Wilderness Magasin synes den har komfortabelt bæresystem, men det er ikke Gear Institute helt enig i. Ryggsekken burde vært laget i mer slitesterkt materiale, men får pluss for det vide hovedrommet med plass til mye utstyr, samt god tilgang til utstyret med den store U-åpningen foran. Både hoftebeltet og skulderstroppene er for tynne og Gear Institute mener sekken ikke tåler vekt særlig over 11 kg. De synes også sekken har for høy produktvekt og at lommen foran er for liten.

Spesifikasjoner

Volum: 48 liter
Andre størrelser: 58 liter
Justerbar rygglengde: Nei
Åpninger: I topp og U-åpning i front
Lommer: 1 i topplokk med innerlomme i netting, 1 stor foran, 2 stretch-lommer i siden, 2 nettinglommer med glidelås på hoftebelte
Andre funksjoner: Avtagbart topplokk, økseholder/gåstavholder, kompresjonsremmer, plass til drikkesystem
Vekt: 1,18 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #marmot