Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #marmot

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Det er mange gode 3-sesongs soveposer å velge mellom når du skal på fjelltur. Sørg for å investere i en som passer til ditt bruk, så blir turgleden mest sannsynlig mye større.

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear #mammut #helsport #rab #sea-to-summit #western-mountaineering #marmot #warmpeace #deuter #haglöfs #mountain-equipment #therm-a-rest #valandre

Norsk telt på topp

Vi har samlet forbrukertester av tomanns- og tremannstelt fra norske og utenlandske kilder, og resultatlisten viser at det er stor forskjell i kvaliteten. Finn ut hvilke telt som er best i test.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped

Marmot Tungsten UL 2P

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Marmot Tungsten UL 2P er et meget romslig telt, som veier lite. Det oppleves som robust, har to innganger og veier kun 1,6 kg. Teltet er lett å sette opp og har flere smarte funksjoner og lommer.

Les saken

#telt #marmot

Marmot Sawtooth

3-sesongs dunpose: Marmot Sawtooth er en vannavvisende og behagelig sovepose med romslig plass på innsiden. Glidelåsen setter seg ikke fast. Sawtooth trekkes noe for vekten og pakkstørrelsen.

T-LIM: -9°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 650+ fill power andedun (hydrofob)
Personlengde: 198 cm
Innvendig mål skuldre/føtter: 74/48 cm
Pakkvolum: 7,9 liter
Vekt: 1150 g
Funksjoner: Skulderkrage, hettestramming, to-veis glidelås, dunklaff på innsiden av glidelås, 2 opphengsløkker i fotende, kompresjonspose, vannresistent dun, anatomisk Wrap-Around fotende

Les saken

#sovepose #marmot

Mormot Phase 20

3-sesongs dunpose: Mormot Phase 20 er en svært komfortabel sovepose med fin plass innvendig. Hode- og fotdelen er spesielt god. Den har også god isolasjonsevne, til tross for at den er både lett og har lite pakkvolum. Glidelåsen kan ha en tendens til å sette seg fast. Finnes i herrestr. Regular og Long, samt damestr. Regular.

T-LIM: -7°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 850+ fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: Ikke oppgitt
Pakkvolum: 6,45 liter
Vekt: 660 g (herrestr. Standard) / 820 g (damestr. Standard)
Funksjoner: Oppbevaringslomme, hettestramming, 2 opphengsløkker, vannresistent dun, antatomisk Wrap-Around fotende

Les saken

#sovepose #marmot

Marmot Limelight 2

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Marmot Limelight 2 er romslig og har god ventilasjon til en rimelig pris. Teltet er lett å sette opp, og har praktiske og brukervennlige løsninger. Outdoor mener at teltet kun overbeviser i varmt og tørt vær, mens Gear Institute opplever at det takler all slags vær. Det veier 2,55 kg.

Les saken

#telt #marmot
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.