Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #helsport

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Det er mange gode 3-sesongs soveposer å velge mellom når du skal på fjelltur. Sørg for å investere i en som passer til ditt bruk, så blir turgleden mest sannsynlig mye større.

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear #mammut #helsport #rab #sea-to-summit #western-mountaineering #marmot #warmpeace #deuter #haglöfs #mountain-equipment #therm-a-rest #valandre

Norsk telt på topp

Vi har samlet forbrukertester av tomanns- og tremannstelt fra norske og utenlandske kilder, og resultatlisten viser at det er stor forskjell i kvaliteten. Finn ut hvilke telt som er best i test.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped

Helsport Vestfonna

3-sesongs dunpose: Helsport Vestfonna isolerer godt, har forholdsvis romslig plass på innsiden og god glidelås som ikke setter seg fast. Den er generelt behagelig og har godt design rundt hodedelen, som sørger for at du holder deg varm gjennom natten. Pakksekken kunne vært mer funksjonell. Finnes i herre- og damestr.

T-LIM: -5°C
T-COMF: 0°C
Type/fyll: 650 fill power gåsedun (90 % dun/10 % fjær)
Personlengde/skulderbredde: 190/80 cm (Herre) / 170/75 cm (Dame)
Pakkvolum: 14 x 26 cm
Vekt: 2,1 kg (Herre, str. Standard) / 2,2 kg (Dame, str. Standard) / 1,8 kg (Trollheimen LT)
Funksjoner: Vannavvisende, to-veis glidelås, selvlysende drager, oppbevaringslomme på innsiden, 2 opphengsløkker i fotende, varmekrage, varmeklaff langs glidelås, Stay Warm Collar (kun dame), Wild Zone (kun dame), Heat for Feet (kun dame)

Les saken

#sovepose #helsport

Helsport Trollheimen

3-sesongs fiberpose: Helsport Trollheimen er en funksjonell sovepose som er behagelig å ligge i og har fin friksjon. Villmarksliv trekker for pakkvolumet og vekten. Finnes i herrestørrelse Standard og Long, samt damestørrelse Standard.

T-LIM: -8°C
T-COMF: -2°C
Type/fyll: Fiber, Thermoguard 6000
Personlengde/skulderbredde: 185/80 cm (Herre, str. Standard) / 170/75 cm (Dame)
Pakkvolum: 20 x 30 cm
Vekt: 2,1 kg (Herre, str. Standard) / 2,2 kg (Dame)
Funksjoner: Antiskli, vanntett fotpose, innvendig oppbevaringslomme, putelomme, opphengsløkker i fotende, fullengde to-veis kobbelbar glidelås, utvendig klaff over glidelås

Les saken

#sovepose #helsport

Helsport Reinsfjell Superlight 2

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Helsport Reinsfjell Superlight 2 har to innganger og to store bagasjerom, samt romslig innertelt. Det er selvstående og veldig lett å sette opp. Flere mener det er laget av kvalitetsmaterialer, men noen opplever at plugger, stenger og barduner ikke er robuste nok. Det er godt utstyrt med ventiler som hindrer kondens. Veier 1,9 kg. Plass til ett bredt og ett middels underlag.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Nordmarka High 3 Camp

3 personer, 4-sesongs tunneltelt: Dette store teltet fra Helsport er Lexus-modellen innenfor de rimelige variantene. Det merkes, ifølge testpanelet, på kvaliteten&mash;dog ikke mye skiller den fra lillebroren Nordmarka 3-Camp. Teltet er imidlertid noe større, høyere og romsligere. Det har to gode ventiler med myggnetting, hvorav begge kan lukkes helt. High 3 Camp kan flagge med svært romslig inner- og yttertelt. Ifølge testpanelet kan det også brukes på lette vinterturer. Panelet påpeker at en relativt høy vekt gjør teltet noe upraktisk til lange turer. Kanskje er det aller mest optimalt for f.eks. kanotur, der bære-vekt ikke har så stor betydning.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Nordmarka 3 Camp

3 personer, 4 sesongs tunneltelt: Helsport Fjellheimen 3 Camp er et lett fjelltelt. Skal tre voksne inn, kan det fort bli trangt om plassen, og det har kun én inngang. Glidelåsen kjører seg fast, og luften blir fort dårlig. Dette trekker ned poengsummen.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Nordmarka 2

2 personer, 3-sesongs tunneltelt: Nordmarka er en rimelig modell fra Helsport. Teltet er enkelt å sette opp, og testpanelet bemerker at pakkposen er solid. Detaljene øker brukervennligheten, med fargemerkede stangkanaler og refleksdetaljer. Teltet har god vanntetthet, og luftingen fungerer ifølge testpanelet godt, med to ventiler og myggnett. God vindklaff, som bidrar til å beskytte mot regn. Testpanelet påpeker at forteltet er noe snaut.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Lofoten Superlight 3 Camp

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Helsports telt er testvinner innen kategorien for de lette, litt mer kostbare teltene. Det er ifølge panelet ikke lett å finne noe å sette fingeren på. Enkelt å sette opp, enorm bagasjeplass i forteltet, snedige løsninger og pålitelig kvalitet i detaljene. Men sovedelen er ikke så bred som den gjerne skulle vært. Det er også litt lavt under taket. Tar man imidlertid med i regnestykket at teltet kun veier 2,1 kg, er det tydelig at dette teltet blir en fornøyelig kompanjong på fjelltur.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Fonnfjell Pro 2

2 personer, 3-sesongs tunneltelt: Helsport Fonnfjell Pro 2 gir god utsikt når teltdøren er åpen, og det har mye rom i innerteltet. Bare én inngang, og det er kun plass til én person ved inngangen om gangen. Teltet gir svært god beskyttelse mot regnet, men takler vinden for dårlig. Det har hele tre alternative innganger. Veier 2,75 kg.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Fjellheimen Superlight Camp 3

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Helsport Fjellheimen Superlight Camp 3 er lett og har romslig fortelt og innertelt. Det er plass til to brede liggeunderlag i innerteltet. Det er relativt stabilt i vinden, men naturlig nok mindre stabilt enn tyngre telt. Det veier bare 1,85 kg. Teltet er veldig lett å sette opp, men får litt trekk for prisen.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Fjellheimen Superlight 2

2 personer, 3-sesongs tunneltelt: Helsport Fjellheimen Superlight 2 er veldig lett å sette opp og har kvalitet i materiale og utførelse. Det har romslig innertelt, med plass til ett bredt og ett middels underlag, men har svært liten plass i forteltet. Det veier 1,4 kg. Teltet får trekk for høy pris og at det blafrer en del i vind.

Les saken

#telt #helsport

Helsport Fjellheimen 3 Camp

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Helsport Fjellheimen 3 Camp er et lett telt (3,15 kilo) som i tillegg har lite pakkvolum. Teltet oppleves romslig, og med gode luftemuligheter. Prisen er det testpanelet i hovedsak er misfornøde med.

Les saken

#telt #helsport