Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sovepose

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

25 treff

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Det er mange gode 3-sesongs soveposer å velge mellom når du skal på fjelltur. Sørg for å investere i en som passer til ditt bruk, så blir turgleden mest sannsynlig mye større.

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear #mammut #helsport #rab #sea-to-summit #western-mountaineering #marmot #warmpeace #deuter #haglöfs #mountain-equipment #therm-a-rest #valandre

Western Mountaineering Versalite

3-sesongs dunpose: Western Mountaineering Versalite er en veldig lett sovepose med meget god glidelås. Outdoor er fornøyd med isolasjonsevnen med tanke på vekten, men OutdoorGearLab trekker den for dårlig isolasjon sammenlignet med tyngre konkurrenter. OutdoorGearLab trekker også for designet av hetten, men Outdoor er fornøyd med denne. Outdoor mener soveposen ikke passer for dem med brede skuldre, mens OutdoorGearLab synes den var romslig rundt skuldrene. Finnes i str. 160, 185 og 200.

T-LIM: -12°C
T-COMF: -4°C
Type/fyll: 850+ fill power gåsedun
Personlengde: 180 cm i str. 180
Omkrets skuldre/føtter: 157/99 i str. 180
Pakkvolum: 20 x 38
Vekt: 905 g i str. 180
Funksjoner: Skulderkrage, to-veis glidelås

Les saken

#sovepose #western-mountaineering

Western Mountaineering UltraLite

3-sesongs dunpose: Western Mountaineering UltraLite har svært god isolasjonsevne, og likevel er den lett og har lavt pakkvolum. Den er i smaleste og dyreste laget, og den burde hatt bedre lukkemekanisme ved kragen og hodedelen. Finnes i str. 160, 185 og 200.

T-LIM: -7°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: Dun
Personlengde: 180 cm i str. 180
Omkrets skuldre/føtter: 150/97 i str. 180
Pakkvolum: 18 x 33 i str. 180
Vekt: 820 g i str. 180
Funksjoner: Skulderkrage, vannresistent, to-veis glidelås

Les saken

#sovepose #western-mountaineering

Western Mountaineering MegaLite

3-sesongs dunpose: Western Mountaineering MegaLite er som navnet tilsier en svært lett sovepose som har liten pakkstørrelse, og i tillegg holder den deg varm på de fleste turer om sommeren. Den er ellers komfortabel og romslig. Pakkposen burde vært mindre for å gjøre den enda mer komprimerbar. Prisen er heller ikke noe å skryte av. Finnes i str. 160, 185 og 200.

T-LIM: -2°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: Gåsedun
Personlengde: 180 cm i str. 180
Omkrets skuldre/føtter: 163/99 i str. 180
Pakkvolum: 18 x 33 i str. 180
Vekt: 680 g i str. 180
Funksjoner: Skulderkrage, vannresistent

Les saken

#sovepose #western-mountaineering

Warmpeace Viking 600

3-sesongs dunpose: Warmpeace Viking 600 er en funksjonell og brukervennlig sovepose med god kvalitet. Trekkes for at den ikke er vannavvisende nok. Den er ikke for stram rundt skuldrene, men finnes også i en Wide-utgave med bredere skuldre. Str. 170, 180 eller 195.

T-LIM: -9°C
T-COMF: -3°C
Type/fyll: 600 fill power andedun (90 % dun/10 % fjær)
Personlengde: 180 cm i str. 180
Innvendig mål skuldre/føtter: 74/46 cm i str. 180
Pakkvolum: 20 x 35 cm
Vekt: 1075 g i str. 180
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan kobles sammen til dobbeltsovepose, oppbevaringslomme, opphengsløkker innvendig og utvendig i fotende, varmeklaff over glidelås, varmekrage,

Les saken

#sovepose #warmpeace

Therm-a-Rest Mira HD

3-sesongs dunpose: Therm-a-Rest Mira HD er en lettvekter som holder deg varm om natten. Mangler noe isolasjon i ryggpartiet, fordi den er ment å festes til liggeunderlag med to stretchy stropper. Gear Institute mener den kan være for smal for noen, men får pluss for å være slitesterk og ha liten pakkstørrelse. Den trekkes for prisen, og Active Traveller synes den lager for mye støy. Mira HD er en sovepose for kvinner, og herremodellen kalles Therm-a-Rest Antares HD. De har små forskjeller i størrelse, vekt og noen designdetaljer, men ellers er de helt like. Finnes i herre- og damestr. Regular og Long.

T-LIM: -9°C
T-COMF: -3°C
Type/fyll: 750 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde: 183 cm i herrestr. Regular (168 cm i damestr. Regular)
Omkrets skuldre/føtter: 158/102 cm i herrestr. Regular (145/97 cm i damestr. Regular)
Pakkvolum: 18 x 31 cm
Vekt: 890 g i herrestr. Regular (820 g i damestr. Regular)
Funksjoner: Utvendig oppbevaringslomme, snag free glidelås, varmekrage, varmeklaff langs glidelås, vannresistent dun, hettesnøring, festes til liggeunderlag fra Therm-a-Rest, ToeAsis™ Foot warmer Pocket (kun damemodellen), feminin passform (kun damemodellen)

Les saken

#sovepose #therm-a-rest

Sea To Summit Talus Ts II

3-sesongs dunpose: Sea To Summit Talus Ts II er en komfortabel og godt pustende sovepose. Den har god isolasjonsevne, og vann preller av den. Pakkstørrelsen er liten, og glidelåsen setter seg ikke lett fast. Trekkes for prisen. Finnes i herre- og damestr. Regular og Long.

T-LIM: -10°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 750+ fill power andedun (90 % dun/1 % fjær)
Utvendig lengde: 205 cm i str. Long
Innvendig bredde skuldre/føtter: 70/46 cm i str. Long
Pakkvolum: 7,1 liter
Vekt: 1220 g i str. Long
Funksjoner: 2 opphengsløkker i fotende, innvendig oppbevaringslomme, klaff over glidelås, skulderkrage, kompresjonspose, avsmalnende fotende

Les saken

#sovepose #sea-to-summit

Sea to Summit Spark SP III

3-sesongs dunpose: Sea to Summit Spark SP III er svært varm til å være så lett og komprimerbar. Den trekkes imidlertid for prisen, og den er i smaleste laget, særlig rundt skuldrene. Gear Institute skulle ønske pusteevnen var bedre, og Ich Liebe Berge opplever at glidelåsen kan sette seg fast. BackcountrySkiiingCanada savner mer isolasjon rundt nakken og skuldrene, samt hettestramming som holder uansett hvor mye du rører på deg gjennom natten. Finnes i str. Regular og Long.

T-LIM: -4°C
T-COMF: 2°C
Type/fyll: 850+ fill power gåsedun
Personlengde: Ikke oppgitt
Innvendig bredde skuldre/føtter: Ikke oppgitt
Pakkvolum: 3,7 liter
Vekt: 625 g i str. Regular
Funksjoner: Kompresjonspose

Les saken

#sovepose #sea-to-summit

Rab Neutrino Endurance 400

3-sesongs dunpose: Rab Neutrino Endurance 400 er lett og har fin pakkstørrelse. Den får topp skussmål i alt fra isolasjonsevne, vannresistens, pusteegenskaper, komfort og kvalitet på fyllmateriale, men får et lite trekk når det gjelder verdi for pengene. Finnes i str. Standard og Extra Long.

T-LIM: -4°C
T-COMF: 1,5°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 185/70 cm i str. Standard
Pakkvolum: 18 x 27 cm
Vekt: 890 g i str. Standard
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Neutrino Endurance-soveposer, anti-snag webbing tape, angled foot box, oppbevaringslomme, skulderkrage, hettestramming, vannavvisende, vannresistent dun, vanntett kompresjonspose.

Les saken

#sovepose #rab

Rab Neutrino 600

3-sesongs dunpose: Rab Neutrino 600 har god kvalitet på fyllmaterialet, som gjør soveposen god og varm, til tross for ganske lav vekt. Den er komfortabel og har funksjonelt design, men trekkes for prisen. LZ i slutten av navnet betyr at posen har glidelåsen på venstre side. Finnes i str. Standard og Extra Long.

T-LIM: -8°C
T-COMF: -2°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 185/70 cm i str. Standard
Pakkvolum: 22 x 31 cm
Vekt: 1015 g i str. Standard
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Neutrino-soveposer, anti-snag webbing tape, angled foot box, oppbevaringslomme, vanntett kompresjonspose, skulderkrage, vannresistent dun, hettestramming.

Les saken

#sovepose #rab

Rab Neutrino 400

3-sesongs dunpose: Rab Neutrino 400 er lett, og den er kompakt når den er pakket ned. Den har god kvalitet på fyllmaterialet, noe som gir en varm sovepose. Er generelt komfortabel, men strammestropper kan gi ubehag om natten. Den trekkes ellers for prisen. Finnes i herrestr. Standard og Extra Long, samt damestr. Standard.

T-LIM: -3°C
T-COMF: 2,5°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 185/70 cm (herrestr. Standard) / 170/68 cm (damestr. Standard)
Pakkvolum: 18 x 27 cm
Vekt: 805 g (herrestr. Standard) / 790 g (damestr. Standard)
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Neutrino-soveposer, anti-snag webbing tape, angled foot box, oppbevaringslomme, skulderkrage, hettestramming, vannresistent dun, vanntett kompresjonspose

Les saken

#sovepose #rab

Rab Infinity 300

3-sesongs dunpose: Rab Infinity 300 er en varm og behagelig sovepose som likevel er lett og tar lite plass i sekken. Prisen trekker litt ned. BackcountrySkiingCanada savner også et par praktiske funksjoner, som f.eks. en oppbevaringslomme på innsiden.

T-LIM: -2°C
T-COMF: 3°C
Type/fyll: 850 fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: 190/70 cm
Pakkvolum: 18 x 27 cm
Vekt: 656 g
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, varmeklaff langs glidelås, angle footbox, anti-snag zipper webbing tape, varmekrage, vannresistent dun, hettestramming

Les saken

#sovepose #rab

Rab Ascent 700

3-sesongs dunpose: Rab Ascent 700 markedsføres som en sovepose for førstegangskjøpere. Den har ok isolasjonsevne og er ikke for trang i fotenden. Trekkes for vekten, pakkstørrelse og at den ikke er vannavvisende nok. Glidelåsen setter seg også fast innimellom. Finnes i str. Standard og Extra Long.

Sleep Limit: -8,5°C
Type/fyll: 650 fill power andedun (hydrofob, 80 % dun/20 % fjær)
Personlengde/skulderbredde: 185/75 cm i str. Standard
Pakkvolum: 16,5 x 24 cm
Vekt: 1290 g i str. Standard
Funksjoner: Venstre- eller høyreglidelås, kan festes til andre Ascent-soveposer, oppbevaringslomme på innsiden, angle footbox, kompresjonspose, anti-snag zipper webbing tape, varmekrage, varmeklaff lang glidelås, vannresistent dun, hettestramming

Les saken

#sovepose #rab

Mountain Hardwear HyperLamina Spark

3-sesongs fiberpose: Mountain Hardwear HyperLamina Spark er en svært lett, kompakt og behagelig sovepose. Den er varm med tanke på at det er en fibersovepose med liten vekt og pakkstørrelse, men OutdoorGearLab mener den isolerer litt dårligere enn produsenten hevder. BackcountrySkiingCanada liker ikke at glidelåsen er plassert på oversiden/midten, men OutdoorGearLab trekker frem dette som positivt. BackcountrySkiingCanada savner oppbevaringslomme på innsiden. Finnes i str. Regular og Long.

T-LIM: 0°C (1,6°C utenfor EU)
T-COMF: 5°C
Type/fyll: Fiber, Thermal Q 60 gram Thermic Micro
Personlengde: 198 cm i str. Regular
Skulder-/fotomkrets: 160/99 cm i str. Regular
Pakkvolum: 15 x 33 cm
Vekt: 737 g i str. Regular
Funksjoner: Hettestramming, vindresistent, vannavvisende kompresjonspose, halvlengde to-veis glidelås

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear

Mountain Hardwear HyperLamina Flame

3-sesongs fiberpose: Mountain Hardwear HyperLamina Flame får pluss for størrelse, vekt og isolasjonsevne. Gear Institute skulle ønske den hadde lufting og var litt romsligere, mens Villmarksliv savner oppbevaringslomme og opphengsløkker innvendig. Gear Institute gir pluss for hodedelen, mens Villmarksliv synes hettestrammingen sitter litt ubeleilig. Den er spesielt tilpasset sittestilling. Finnes i herrestr. Short, Regular og Long, samt damestr. Regular og Long.

T-LIM: -6°C
T-COMF: 0°C
Type/fyll: Fiber, Thermal Q 100g Thermic Micro
Personlengde: 183 cm i str. Regular, Herre
Skulder-/fotomkrets: 160/99 cm i str. Regular, Herre
Pakkvolum: 18 x 41 cm
Vekt: 1110 g i str. Regular, Herre
Funksjoner: 2 opphengsløkker utvendig, hettestramming, krage, vindresistent, halvlengde glidelås

Les saken

#sovepose #mountain-hardwear

Mountain Equipment Helium 400

3-sesongs dunpose: Mountain Equipment Helium 400 er en liten og lett sovepose, men den gir likevel god varme. Den trekkes for å være smal. Finnes i str. Regular og XL.

T-LIM: -3°C
T-COMF: 3°C
Type/fyll: 700 fill power andedun (90 % dun/10 % fjær)
Personlengde: 185 cm i str. Regular
Innside bredde skuldre/føtter: 75/50 cm
Pakkvolum: 24 x 20 x 17 cm
Vekt: 855 g i str. Regular
Funksjoner: Høyre- eller venstreglidelås, vindresistent, varmekrage, vanntett pakkpose, 4 baffle anatomically shaped and offset foot-box

Les saken

#sovepose #mountain-equipment

Marmot Sawtooth

3-sesongs dunpose: Marmot Sawtooth er en vannavvisende og behagelig sovepose med romslig plass på innsiden. Glidelåsen setter seg ikke fast. Sawtooth trekkes noe for vekten og pakkstørrelsen.

T-LIM: -9°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 650+ fill power andedun (hydrofob)
Personlengde: 198 cm
Innvendig mål skuldre/føtter: 74/48 cm
Pakkvolum: 7,9 liter
Vekt: 1150 g
Funksjoner: Skulderkrage, hettestramming, to-veis glidelås, dunklaff på innsiden av glidelås, 2 opphengsløkker i fotende, kompresjonspose, vannresistent dun, anatomisk Wrap-Around fotende

Les saken

#sovepose #marmot

Mormot Phase 20

3-sesongs dunpose: Mormot Phase 20 er en svært komfortabel sovepose med fin plass innvendig. Hode- og fotdelen er spesielt god. Den har også god isolasjonsevne, til tross for at den er både lett og har lite pakkvolum. Glidelåsen kan ha en tendens til å sette seg fast. Finnes i herrestr. Regular og Long, samt damestr. Regular.

T-LIM: -7°C
T-COMF: Ikke oppgitt
Type/fyll: 850+ fill power gåsedun (hydrofob)
Personlengde/skulderbredde: Ikke oppgitt
Pakkvolum: 6,45 liter
Vekt: 660 g (herrestr. Standard) / 820 g (damestr. Standard)
Funksjoner: Oppbevaringslomme, hettestramming, 2 opphengsløkker, vannresistent dun, antatomisk Wrap-Around fotende

Les saken

#sovepose #marmot

Mammut Sphere Down 3-Season

3-sesongs dunpose: Mammut Sphere Down 3-Season er en liten, svært lett og varm sovepose. Villmarksliv savner isolerende krage og ønsker den hadde større plass i fotenden. De opplever også at den ikke er vannavvisende nok. Finnes i str. 180 L og 195 L, men Opdag Verden savner kvinnemodell. Mammut Sphere UL 3-Season er litt lettere og har mindre pakkstørrelse, men ellers er den lik.

T-LIM: -7°C
T-COMF: -1°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (95 %) og fjær (5 %)
Personlengde: 195 cm i str. 195 L
Innvendig bredde skuldre/føtter: 70/41 cm i str. 195 L
Pakkvolum: 5,8 liter (5,5 liter for Sphere UL 3-Season)
Vekt: 850 g i str. 195 L (750 g for Sphere UL 3-Season)
Funksjoner: 2 opphengsløkker i fotende, kompresjonspose, klaff over glidelås, vindtett, vannavstøtende

Les saken

#sovepose #mammut

Mammut Nordic OTI 3-Season

3-sesongs fiberpose: Mammut Nordic OTI 3-Season er en forholdsvis rimelig sovepose, noe som gjenspeiles i kvalitetene. Den mangler en del isolasjonsevne til å være ment for 3-sesongsbruk. Den er smal, men ellers er den behagelig å ligge i. Soveposen veier mye og har ganske stor pakkstørrelse. Finnes i 180 R og 195 L.

T-LIM: 0°C
T-COMF: 5°C
Type/fyll: Fiberpose, Ajungilak® OTI™ Element
Personlengde: 180 cm i str. 180 R
Omkrets føtter: 51 cm
Pakkvolum: 23 x 43 cm
Vekt: 1260 g i str. 180 R
Funksjoner: Høyre- eller venstreglidelås, to-veis glidelås, klaff langs glidelås

Les saken

#sovepose #mammut

Mammut Kompakt MTI 3-Season

3-sesongs fiberpose: Mammut Kompakt MTI 3-Season har fin pakkstørrelse til å være fiberpose. Får pluss for formsydd design, men den burde hatt bedre isolasjon og større pakkpose. Smooth glidelås med god klaff på innsiden som isolerer, og vann preller av soveposen. MTI-versjonen er fylt med forbedret Ajungilak MTI-pro ployesterfiber. Finnes i str. 165 R, 173 R, 195 L og 215 L

T-LIM: -4°C
T-COMF: 2°C
Type/fyll: Fiber, Ajungilak MTI-pro ployesterfiber
Personlengde: 195 cm i str. 195 L
Innvendig bredde skulder/føtter: 68/46 cm i str. 195 L
Pakkvolum: Ikke oppgitt
Vekt: 1615 g i str. 195 L
Funksjoner: Innvendig lomme, opphengsløkke innside og utside i fotsende, kompresjonspose

Les saken

#sovepose #mammut

Helsport Vestfonna

3-sesongs dunpose: Helsport Vestfonna isolerer godt, har forholdsvis romslig plass på innsiden og god glidelås som ikke setter seg fast. Den er generelt behagelig og har godt design rundt hodedelen, som sørger for at du holder deg varm gjennom natten. Pakksekken kunne vært mer funksjonell. Finnes i herre- og damestr.

T-LIM: -5°C
T-COMF: 0°C
Type/fyll: 650 fill power gåsedun (90 % dun/10 % fjær)
Personlengde/skulderbredde: 190/80 cm (Herre) / 170/75 cm (Dame)
Pakkvolum: 14 x 26 cm
Vekt: 2,1 kg (Herre, str. Standard) / 2,2 kg (Dame, str. Standard) / 1,8 kg (Trollheimen LT)
Funksjoner: Vannavvisende, to-veis glidelås, selvlysende drager, oppbevaringslomme på innsiden, 2 opphengsløkker i fotende, varmekrage, varmeklaff langs glidelås, Stay Warm Collar (kun dame), Wild Zone (kun dame), Heat for Feet (kun dame)

Les saken

#sovepose #helsport

Helsport Trollheimen

3-sesongs fiberpose: Helsport Trollheimen er en funksjonell sovepose som er behagelig å ligge i og har fin friksjon. Villmarksliv trekker for pakkvolumet og vekten. Finnes i herrestørrelse Standard og Long, samt damestørrelse Standard.

T-LIM: -8°C
T-COMF: -2°C
Type/fyll: Fiber, Thermoguard 6000
Personlengde/skulderbredde: 185/80 cm (Herre, str. Standard) / 170/75 cm (Dame)
Pakkvolum: 20 x 30 cm
Vekt: 2,1 kg (Herre, str. Standard) / 2,2 kg (Dame)
Funksjoner: Antiskli, vanntett fotpose, innvendig oppbevaringslomme, putelomme, opphengsløkker i fotende, fullengde to-veis kobbelbar glidelås, utvendig klaff over glidelås

Les saken

#sovepose #helsport

Haglöfs L.I.M Down +1

3-sesongs dunpose: Haglöfs L.I.M Down +1 er en lett sovepose med liten pakkstørrelse, men har likevel god isolasjonsevne og komfort. Pluss for at man kan åpen fotenden helt, men soveposen har ikke glidelås i det hele tatt, og derfor er det vanskelig å regulere temperaturen. Trekkes for prisen.

T-LIM: 1°C
T-COMF: 6°C
Type/fyll: 800 fill power gåsedun (90 % dun/10 % fjær)
Personlengde: 195 cm
Skulder-/fotomkrets: 160/106 cm
Pakkvolum: 20 x 15 cm
Vekt: 475 g
Funksjoner: Opphengsløkker på utsiden, hettestramming, mulighet for åpen fotende

Les saken

#sovepose #haglöfs

Deuter Astro Pro 600

3-sesongs dunpose: Deuter Astro Pro 600 er en komfortabel og brukervennlig sovepose med svært god isolasjonsevne. Den har vannavvisende midtre del og er vanntett i hode- og fotdelen. Glidelåsen setter seg ikke fast. Villmarksliv trekker ikke frem noen negative aspekter.

T-LIM: -10°C
T-COMF: -5°C
Type/fyll: 800 fill power andeun (90 % dun/10 % fjær)
Personlengde: 185 cm
Innvendig bredde skuldre/føtter: 86/57
Pakkvolum: 18 x 38
Vekt: 1270 g
Funksjoner: Oppbevaringslomme på innsiden, kompresjonspose, 2 opphengsløkker i fotende, varmeklaff langs glidelås, vanntett hode- og fotdel

Les saken

#sovepose #deuter