Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #makita

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

12 treff

Dette er årets beste gressklippere

Gressklipper som går på strøm, bensin eller batteri? Se hvilken gressklipper som er best i test på tvers av typene.

Les saken

#gressklipper #mcculloch #john-deere #elektrisk #batteridrevet #bosch #batteri #gardena #ryobi #husqvarna #stihl #cramer #makita #stiga

Sommerens sterkeste gressklippere

Skal du kjøpe gressklipper kan du velge mellom dem som går på batteri, strøm eller bensin. I denne samletesten får du se hvilke som er best i test, og noen tips til hva du skal tenkte på for å velge riktig gressklipper.

Les saken

#gressklipper #viking #stiga #mcculloch #honda #john-deere #elektrisk #batteridrevet #bosch #biltema #black&decker #gardena #ryobi #makita #alko #jonsered #husqvarna #klippo #toro #ariens

Drillen du bør sette på ønskelista

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.

Les saken

#drill #bosch #cotech #clas-ohlson #cocraft #aeg #dewalt #hitachi #metabo #ryobi #makita #biltema #milwaukee #skil #black-decker #stanley #worx

Få perfekt plen med riktig gressklipper

Skal du velge en som går på batteri, strøm eller bensin? Få tips til hva du bør tenke på før du går til innkjøp av ny gressklipper og se hvilke som får best testscore.

Les saken

#gressklipper #viking #stiga #mcculloch #honda #john-deere #elektrisk #batteridrevet #bosch #biltema #ryobi #black&decker #gardena #makita #alko #jonsered #husqvarna #klippo #toro

Makita PLM5600 N2 (bensin)

Oppsamler med bioklipp:Makita PLM5600N2 er bensindrevet og gjør en god innsats på plenklipping men kutter ikke kortere enn 25mm. Maskinen har solid byggekvalitet og er trygg og god å bruke. Høyt energiforbruk og sjenerende støynivå trekker imidlertid noe ned.

Produktspesifikasjoner:
Motoreffekt: 2330 W
Tank: 1 liter
Klippebredde: 54 cm
Klippehøyde: 25-70 mm, over 8 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 70 liter
Fremdrift: Selvgående
Justering av styret: Ja
Støynivå: 94 dB
Vekt: 40 kg

Les saken

#gressklipper #makita

Makita PLM5121 (bensin)

Bioklipp uten oppsamler: Makita PLM5121 er en bensindrevet gressklipper som gjør det bra på ujevnt underlag og fuktig gress. På en normal plan imponerer den imidlertid ikke like mye. Med solid byggekvalitet blir den vel tung i tillegg til at den bråker noe.

Produktspesifikasjoner:
Motoreffekt: 2330 W
Tank: 1,0 liter
Klippebredde: 51 cm
Klippehøyde: 25-70 mm, over 5 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: Nei
Fremdrift: Selvgående
Justering av styret: Ja
Støynivå: 79,2 dB
Vekt: 31 kg

Les saken

#gressklipper #makita

Makita PLM4631 (bensin)

Bioklipper med oppsamler: Makita PL4631 er en bensindrevet gressklipper. Den oppleves som relativt tung å manøvre, og den bruker lang tid for å oppnå et tilfredsstillende resultat. Når det er sagt, klipper den meget godt på kort så vel som langt gress, og den fungerer også på vått gress. Byggekvaliteten er solid, men oppsamleren kan være litt kronglete å sette på plass, og det er heller ingen indikator som viser når den er full. Marsjfarten er bekvem, og hjulene takler ujevnt underlag. Den er lett å starte, og håndtaket er behagelig, men den har relativt høyt støynivå i forhold til andre bensingressklippere. Makita PL4631 er samme modell som Makita PL4621, men sistnevnte har færre klippehøydetrinn.


Motoreffekt: 2700 W
Tank: 1 liter
Klippebredde: 46 cm
Klippehøyde: 20-75 mm i 8 trinn (20-75 mm i 5 trinn for Makita PLM4621)
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 60 liter
Fremdrift: Selvgående
Justering av styret: 3 posisjoner
Støynivå: 94,2 dB
Vekt: 34 kg

Les saken

#gressklipper #makita

Makita DLM 380 Z (batteri)

Bioklipper med oppsamler: Makita DLM 380 Z er en batteridreven gressklipper som bruker 2x18 w seriekoblede batterier. Oppsamleren er lett å ta av og på og gressklipperen har god utholdenhet. Det hjelper imidlertid lite, når den ikke klarer å klippe langt gress, verken med eller uten oppsamler. Testpanelet savner også en avleser for batteritid, og byggekvaliteten oppleves som skranglete.


Batteri: 36 V/5,0 Ah
Areal: 270 kvadratmeter
Ladetid: 2x 0,5 timer
Klippebredde: 38 cm
Klippehøyde: 25-75 mm, over 6 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 40 liter
Fremdrift: Ikke oppgitt
Justering av styret: Ja
Støynivå: 93
Vekt: 15 kg

Les saken

#gressklipper #elektrisk #batteridrevet #makita

Makita DLM431PT2 (batteri)

Oppsamler uten bioklipp: Med to 18 volts batterier og effektiv dobbeltlader har denne modellen fra Makita både kort ladetid og økt bruksområde. Batteriene kan nemlig brukes i andre produkter fra Makita. Relativt stor klippebredde på 43 cm gjør at den dekker et stort område på kort tid. Batterinivået vises på håndtaket, noe som er praktisk.

Produktspesifikasjoner:
Batteri: 36 (2 x 18) volt / 5 Ah
Ladetid: 77 minutter
Maks. areale: 377m²
Klippebredde: 43 cm
Klippehøyde: 25-75 mm, over 13 trinn
Bioklipp: Nei
Oppsamler: 50 liter
Fremdrift: Hånddrevet
Justering av styret: Ja
Støynivå: 84 dB
Vekt: 20,5 kg

Les saken

#gressklipper #makita

Makita DHP480RMJ

Slagbormaskin: Makita DHP480RMJ er sterk og hurtig, med godt grep og fin balanse. 2 stk 4,0 Ah-batterier med ladetid på kun 36 minutter. Får noe trekk for at lyset blir skygget av chucken. Den veier 1,8 kg, har 16 momenttrinn og en chuck som tar bor med maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #makita

Makita DDF480RMJ

Makita DDF480RMJ er en veldig god maskin, både med tanke på kraft og brukervennlighet, men den havner på bunn fordi den gjorde det svært dårlig i en falltest. 2 stk 4,0 Ah-batterier som skal kunne lades på bare 36 minutter. Den veier 1,7 kg, har 16 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #makita

Makita DHP453SYE

Slagbormaskin: Makita DHP453SYE får høy score i alle disipliner, og aller best er den med tanke på brukervennlighet, grep og instillinger. 2 stk 1,5 Ah-batterier som skal kunne lades på rundt 30 minutter. Den veier 1,7 kg, har 16 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #makita