Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #suv

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Motor2017

Mazda CX 5 II: En ny bestselger på vei?

Siden 2012 har Mazda CX 5 gang på gang vært en av Norges og Mazdas mest solgte biler. I år kom andre generasjon av CX 5 på markedet. Hvordan holder den seg opp mot den gamle utgaven? Og kan den hamle opp med konkurrentene?

Les saken

#suv #mazda #cx #bil
Motor2015

Hvilken luksus-SUV er den råeste?

SUV er en av de mest populære bilklassene i Norge. Det er mange gode luksus-SUV-er å velge mellom, men én er likevel bedre enn alle de andre - særlig på norske veier.

Les saken

#suv #bil #audi #volvo #mercedes #mercedes-benz #bmw #land-rover #porsche #jeep #cherokee #cayenne

Volvo XC90 D5

Volvo XC 90 D5 har en kraftig dieselmotor og har plass til opptil sju seter. Selv med alle seter i bruk er det fortsatt ganske god bagasjeplass. Den for poeng for sikkerhet, kjøreegenskaper og komfort. Designet får skryt for å være stilfullt og praktisk. Trekkes for høy pris og noen få mangler ved brukervennlighet.

Les saken

#suv #bil #volvo

Range Rover Sport SDV6

Range Rover Sport SDV6 er en stor sjuseter med luksuriøst interiør. Denne modellen veier mindre enn de foregående, til tross for at den er noe større. Den er komfortabel og har gode egenskaper på veien, bortsett fra på vinterføre. Prisen er høy.

Les saken

#suv #bil #land-rover

Porsche Cayenne Turbo S

Porsche Cayenne Turbo S leverer en SUV med meget gode kjøreegenskaper på landevei. Den er imponerende rask og har god sittekomfort. Designet tilfredsstiller ikke helt og prisen er svært høy.

Les saken

#suv #bil #porsche #cayenne

Porsche Cayenne GTS V6

Porsche Cayenne GTS V6 leverer en SUV med en meget bra motor. Den får skryt for kjøregleden den gir, men prisen er veldig høy.

Les saken

#suv #bil #porsche

Mercedes GLE 350 D 4Matic

Mercedes GLE 350 D 4Matic er god i flere situasjoner. Den har en offroadpakke som gjør at den kan kjøres enkelt i terrenget, samtidig som den er behagelig på vanlig vei. Denne modellen bruker relativt lite drivstoff, men prisen trekker noe ned.

Les saken

#suv #bil #mercedes #mercedes-benz

Mercedes Benz ML 350 BlueTEC

Mercedes Benz ML 350 BlueTEC er en komfortabel SUV med gode kjøreegenskaper. På vinterføre gjør den høye vekten at bilen ikke har like godt grep. Den har høyt forbruk av diesel, og prisen er høy, men den støyer lite.

Les saken

#suv #bil #mercedes #mercedes-benz

Mercedes Benz GL 350 BlueTEC 4Matic

Mercedes Benz GL 350 BlueTEC 4Matic er en komfortbale SUV med kraftig motor, firehjulstrekk og god plass. Den oppleves som luksuriøs, men den trekkes noe for prisen og drivstofforbruket.

Les saken

#suv #bil #mercedes #mercedes-benz

Mazda CX 5 (2017)

I år ruller en ny og oppdaterte versjonen av CX 5 ut på norske veier. Selv om anmelderne forteller at endringene har vært moderate, har bilen som helhet blitt oppdatert til 2017-standarden. Dette er ikke så underlig ettersom bilen har gjort det såpass godt siden sin lansering.

Les saken

#suv #mazda #cx #bil

Mazda CX 5 (2012)

Den første generasjonen av Mazda CX 5 ble svært populær på grunn av god kvalitet og relativ lav pris til å være SUV. I de første årene etter lanseringen var den blant bestselgerne på det skandinaviske markedet. I senere tid har den fått sterk konkurranse av både Toyota Rav4 og Nissan Qashqai.

Les saken

#suv #mazda #cx #bil

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Summit

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Summit leveres med fire motoralternativer og åttetrinns automatgirkasse. Den er spesielt egnet til terreng og er komfortabel selv på langturer. Bilen er noe bred, men den støyer ikke mye og har bedre og penere interiør enn tidligere modeller.

Les saken

#suv #bil #jeep #cherokee

BMW X5 xDrive 30d

BMW X5 xDrive 30d kommer både som fem- og sjusetersmodell. SUVen støyer lite. Flere mener den er romslig, men noen mener bagasjerommet og plassen i baksetene burde vært større. Motoren en rask. Bilen bruker greit med drivstoff og har gode kjøreegenskaper, men ikke like god i terrenget som noen av konkurrentene.

Les saken

#suv #bil #bmw

Audi Q7 3.0 TDI 272 HK V6 Quattro

Audi Q7 3.0 TDI 272 HK V6 Quattro er en romslig familie-SUV med opptil sju sitteplasser og firehjulstrekk. Den støyer svært lite og er generelt komfortabel. Denne modellen er både lettere og mindre enn forgjengerne. Den trekkes for høy pris og egenskaper på vinterføre.

Les saken

#suv #bil #audi