Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bmw

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

6 treff

Motor2016

Finn elbilen som passer deg

Elbilmarkedet i Norge er godt, og det kommer stadig nye modeller og produsenter på banen. Her får du oversikten over de beste elbilene på markedet.

Les saken

#elbil #bil #bmw #nissan #mercedes #mercedes-benz #volkswagen #vw #kia #tesla-motors #tesla #renault #mitsubishi #peugeot #citroen #hyundai
Motor2015

Hvilken luksus-SUV er den råeste?

SUV er en av de mest populære bilklassene i Norge. Det er mange gode luksus-SUV-er å velge mellom, men én er likevel bedre enn alle de andre - særlig på norske veier.

Les saken

#suv #bil #audi #volvo #mercedes #mercedes-benz #bmw #land-rover #porsche #jeep #cherokee #cayenne

BMW X5 xDrive 30d

BMW X5 xDrive 30d kommer både som fem- og sjusetersmodell. SUVen støyer lite. Flere mener den er romslig, men noen mener bagasjerommet og plassen i baksetene burde vært større. Motoren en rask. Bilen bruker greit med drivstoff og har gode kjøreegenskaper, men ikke like god i terrenget som noen av konkurrentene.

Les saken

#suv #bil #bmw

BMW i3 94Ah

BMW i3 94Ah er den nye oppgraderingen av i3. Den har fått en maksimal rekkevidde på hele 300 km, mot 190 km for den første versjonen, på grunn av dobbel batteriytelse (fra 60 Ah til 94 Ah). BMW hevder imidlertid at gjennomsnittlig rekkevidde i løpet av et år med blandet kjøring/vær er i underkant av 200 km med den nye versjonen. Batterikapasiteten er på 33 kWh, mot 22 kWh på førsteutgaven. Med den ekstra ytelsen går det også raskere å hurtiglade, og hjemmelading kan skje på rundt 2 1/2 time ved bruk av TN-strømnett. Ellers er elbilen veldig lik forgjengeren. Komforten i bilen er god og man får følelsen av at det er en bil av fin kvalitet. Det er en 4-seter med lite bagasjeplass, men skal være morsom å kjøre. Kan lades på Combo-hurtigladere når du er på tur.

Les saken

#elbil #bil #bmw

BMW i3 22 kWh

BMW i3 22 kWh er en elbil med litt spesielt design med interiør i resirkulerte og bærekraftige materialer. Den er rask og kommer med mulighet for mange spennende ekstrafunksjoner. Har ikke de mest praktiske bakdørene, og det er en 4-seter med liten plass i baksetet. Kan hurtiglades på Combo-lader. Batterikapasiteten er på 22 kWh og rekkevidde på 190 km. Den finnes også i en nyere versjon, i3 94Ah, med doblet ytelse og lengre rekkevidde.

Les saken

#elbil #bil #bmw
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.