Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #mercedes-benz

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Motor2016

Finn elbilen som passer deg

Elbilmarkedet i Norge er godt, og det kommer stadig nye modeller og produsenter på banen. Her får du oversikten over de beste elbilene på markedet.

Les saken

#elbil #bil #bmw #nissan #mercedes #mercedes-benz #volkswagen #vw #kia #tesla-motors #tesla #renault #mitsubishi #peugeot #citroen #hyundai
Motor2015

Hvilken luksus-SUV er den råeste?

SUV er en av de mest populære bilklassene i Norge. Det er mange gode luksus-SUV-er å velge mellom, men én er likevel bedre enn alle de andre - særlig på norske veier.

Les saken

#suv #bil #audi #volvo #mercedes #mercedes-benz #bmw #land-rover #porsche #jeep #cherokee #cayenne

Mercedes Benz B Electric Drive

Mercedes Benz B Electric Drive har ca. 200 kilometer rekkevidde, og en standard batterikapasitet på 28 kWh, men med tilleggsutstyr kan den komme opp i 32 kWh. Den har god bagasjeplass, er behagelig å kjøre og noen mener den gir valuta for pengene. Den kan ikke hurtiglades, og den har høyt forbruk, særlig når det er kaldt ute.

Les saken

#elbil #bil #mercedes #mercedes-benz

Mercedes GLE 350 D 4Matic

Mercedes GLE 350 D 4Matic er god i flere situasjoner. Den har en offroadpakke som gjør at den kan kjøres enkelt i terrenget, samtidig som den er behagelig på vanlig vei. Denne modellen bruker relativt lite drivstoff, men prisen trekker noe ned.

Les saken

#suv #bil #mercedes #mercedes-benz

Mercedes Benz ML 350 BlueTEC

Mercedes Benz ML 350 BlueTEC er en komfortabel SUV med gode kjøreegenskaper. På vinterføre gjør den høye vekten at bilen ikke har like godt grep. Den har høyt forbruk av diesel, og prisen er høy, men den støyer lite.

Les saken

#suv #bil #mercedes #mercedes-benz

Mercedes Benz GL 350 BlueTEC 4Matic

Mercedes Benz GL 350 BlueTEC 4Matic er en komfortbale SUV med kraftig motor, firehjulstrekk og god plass. Den oppleves som luksuriøs, men den trekkes noe for prisen og drivstofforbruket.

Les saken

#suv #bil #mercedes #mercedes-benz
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.