Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #termos

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

24 treff

Disse termosene holder turdrikken din varm

En god tur blir alltid enda bedre med varm drikke på termosen til pausene underveis. Men hvilken av termosene er best i test?

Les saken

#termos #thermos #lifeventure #stanley #eagle-production #gresvig #coop #jula #modern-house #hammarplast #asaklitt #biltema #mckinley #ikea #primus #nille #emsa

Termos som varmer

En god termos kan være din beste venn når du er på tur i vær og vind, men hvilken termos kan du egentlig stole på?

Les saken

#termos #thermos #lifeventure #stanley #eagle-production #gresvig #primus

Thermos Work

Thermos Work er suveren på å bevare varmen og koppen er praktisk og god å drikke av. Termosen får trekk i testene for pris og tung vekt.

Vekt: 825 g
Størrelse kopp: 2 dl

Les saken

#termos #thermos

Thermos Light&Compact

Thermos Light&Compact holder godt på temperaturen, er solid, brukervennlig og veier lite. Noen opplever at termosen kan lekke litt om ikke koppen er på, og den trekkes litt for prisen.

Vekt: 529 g
Størrelse kopp: 1,5 dl

Les saken

#termos #thermos

Thermos Lifestyle

Thermos sin rimelige modell Lifestyle har lokk og topp som er enkle å ta av, og scorer godt på vekt og robusthet, men trekkes noe ned av tynn hellestråle.

Vekt: 546 g
Størrelse kopp: 1,65 dl

Les saken

#termos #thermos

Thermocafe by Thermos

Thermos sin Thermocafe har fem års garanti, men holder dessverre dårlig på varmen. Pluss for at den virker tight og er behagelig å helle av. Villmarksliv synes den gir god valuta for pengene, men DinSide er ikke enig.

Vekt: 567 gram
Størrelse kopp: 1,75 dl

Les saken

#termos #thermos

Stanley Outdoor

Stanley Outdoor er en solid termos som holder bra på varmen, men får trekk for størrelsen, vekten og prisen.

Vekt: 740 g
Størrelse kopp: 1,7 dl og 1,5 dl

Les saken

#termos #stanley

Stanley Classic

Stanely leverer et klassisk termosdesign med en praktisk kopp. Flere mener den har god isolasjosevne, mens andre gir den minuspoeng for at den ikke holder godt nok på varmen. Trekkes noe for vekten og størrelsen, og noen mener håndtaket er upraktisk.

Vekt: 841 g
Størrelse kopp: 1,7 dl

Les saken

#termos #stanley

Stanley Adventure

Stanley Adventure har gode temperaturegenskaper, og det noe nostalgiske designet trekkes frem som et pluss. Villmarksliv gir best karakterer for robusthet og brukervennlighet, og DinSide synes hellestrålen er helt perfekt, mens Opdag Verden trekker en del for brukervennlighet. Termosen burde vært lettere ifølge Villmarksliv og Opdag Verden.

Vekt: 635 gram
Størrelse kopp: 1,75 dl

Les saken

#termos #stanley

Rast Ståltermos

Rast er en god ståltermos som holder bra på varmen. Den er billig og gir deg valuta for pengene. Termosen får godkjent når det gjelder størrelse og vekt, men kunne hatt en litt større drikkekopp.

Vekt: 566 g
Størrelse kopp: 1,45 dl

Les saken

#termos #gresvig

Primus TrailBreak EX

Primus TrailBreak EX har ikke særilg god varmeisolerende evne og har mye å gå på når det gjelder brukervennlighet. Testfakta skulle ønske det var lettere å holde rundt den, samt enklere å se om korken er åpnet eller lukket. Den trekkes også for resultatene i falltesten Testfakta gjennomførte.

Vekt: 734 gram
Størrelse kopp: Ikke oppgitt

Les saken

#termos #primus

Primus C&H Vacuum Bottle

Primus C&H Vacuum Bottle er en god termos på de fleste områder, men Testfakta opplevde lekkasjer etter en falltest i 2011 og Stiftung Warentest trekker mye for skadestoffer i testen fra 2008.

Vekt: 470 gram
Størrelse kopp: Ca. 1,5 dl

Les saken

#termos #primus

Nille Ståltermos

Nille Ståltermos holder altfor dårlig på varmen. Det er også fare for ødelagt kork og lekkasje i kaldt vær. Hellestrålen er god.

Vekt: 600 gram
Størrelse kopp: Ca. 1,5 dl

Les saken

#termos #nille

Modern House Termos

Ståltermosen med skrukork fra Modern House plasserer seg midt på treet hva gjelder temperatur og isolasjonsevne. Helleskålen er imidlertid noe uberegnelig og trekker ned scoren til termosen.

Vekt: 504 g
Størrelse kopp: 1,8 dl

Les saken

#termos #modern-house

McKINLEY Vacuum Flask

McKINLEY Vacuum Flask er altfor dårlig når det gjelder å holde på varmen, men den er ganske solid. Stiftung Warentest trekker også mye for brukervennlighet, mens Villmarksliv synes den er OK.

Vekt: 480 gram
Størrelse kopp: Ikke oppgitt

Les saken

#termos #mckinley

Lifeventure TiV Vacuum

Lifeventure TiV Vacuum får plusspoeng for praktisk og pent design med god kork. Den er god å holde i, holder brukbart på varmen, men det er fare for noe lekkasje og skader i kork etter fall.

Vekt: 540 g
Størrelse kopp: 1,25 dl

Les saken

#termos #lifeventure

Kayoba Termos

Termosen i rustfritt stål fra Jula kommer også i en flott blåfarge, men en håpløs kork og svært dårlig isolasjonsevne gjør at testerne mener at man kan finne en bedre termos til samme pris.

Vekt: 574 g
Størrelse kopp: 2 dl

Les saken

#termos #jula

Ikea Volym

Ikea Volym har fine helleegenskaper og kan vaskes i oppvaskmaskin. I 2011 opplever Testfakta at termosen lekker så mye at den ikke kan brukes etter falltest. I 2017-testen utført av Testfakta får den også en del trekk for resultatene i falltesten, og den har nest mest lekkasje av alle termosene i testen, men den fungerer likevel etterpå. Flere eldre tester melder om at den holder dårlig på varmen, men i 2017-testen hevder Testfakta at den holder godt på varmen.

Vekt: 505 gram
Størrelse kopp: Ikke oppgitt

Les saken

#termos #ikea

ID Kitchen Termos

Coops termos er billig, men dårlig isolasjonsevne og en kork som ikke er spesielt samarbeidsvillig i følge en av testene trekker ned inntrykket.

Vekt: 554 gram
Størrelse kopp: 1,4 dl

Les saken

#termos #coop

Hammarplast Sarek

Hammarplast Sarek har hele ti års garanti og skal ha en lekkasjesikker kork, men Testfakta opplevde noe lekkasje i deres test i 2011, og koppen ble også ødelagt. I 2017-testen til Testfakta får den også en del trekk i falltesten, og den lekker en del. DinSide opplever at koppen blir veldig varm, mens andre kilder trekker frem at termosens gode evne til å holde på varmen gjør den til et godt valg. De fleste kildene mener dette er en OK termos.

Vekt: 639 g
Størrelse kopp: 2,6 dl

Les saken

#termos #hammarplast

Emsa Senator

Emsa Senator får god score for isolerende evner fra Stiftung Warentest, men Villmarksliv er ikke like tilfredse. Termosen er ellers OK når det gjelder alt fra vekt, størrelse og brukervennlighet, men det kan være vanskelig å vaske den godt nok. Den er forholdsvis robust.

Vekt: 660 gram
Størrelse kopp: Ca. 2 dl

Les saken

#termos #emsa

Eagle Products Ståltermos

Ståltermosen fra Eagle Products har god isolasjonsevne. Termosen er brukervennlig, særlig fordi den har en stor kopp og god kork. Kan være hakket for stor og tung for noen.

Vekt: 770 g
Størrelse kopp: Ca 3 dl

Les saken

#termos #eagle-production

Biltema Termos

Testene trekker frem at denne både er billig og brukervennlig – Biltema imponerer med sin robusthet til tross for den lave prisen.

Vekt: 470 g
Størrelse kopp: 1,3 dl

Les saken

#termos #biltema

Asaklitt Termos

Asaklitt termos får gode skussmål når det gjelder temperatur og hellestråle, men flere trekker for små problemer ved designet. Testfakta trekker for flere lekkasjer i testen fra 2011, og i 2017 lekker den også mest av alle termosene i testen utført av Testfakta. I 2012 skriver Villmarksliv om fare for lekkasjer, mens 1 av 6 testere opplevde lekkasje i testen utført av Foreldre & Barn i 2013. De andre kildene melder ikke om lekkasje. DinSide, Villmarksliv og Foreldre & Barn mener Asaklitt termos gir mye for pengene.

Vekt: 516 g
Størrelse kopp: 2,3 dl

Les saken

#termos #asaklitt