Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #mckinley

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Disse termosene holder turdrikken din varm

En god tur blir alltid enda bedre med varm drikke på termosen til pausene underveis. Men hvilken av termosene er best i test?

Les saken

#termos #thermos #lifeventure #stanley #eagle-production #gresvig #coop #jula #modern-house #hammarplast #asaklitt #biltema #mckinley #ikea #primus #nille #emsa

Unngå søvnløse netter på liggeunderlag

Mange har dårlige minner fra turer i fjellet med lite søvn og verkende rygger. Her får du oversikt over hvilke oppblåsbare liggeunderlag som gir deg best søvn på fjellturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley #robens

Sov godt på det beste liggeunderlaget

Denne samletesten viser deg hvilke oppblåsbare liggeunderlag det er verdt å pakke med på teltturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley

McKinely Venture 3

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: McKinely Venture 3 er et lett telt som kun veier 2,7 kilo. Det oppleves som trangt for 3 voksne og ventilasjonen er noe begrenset. Pluggene er gode,vanntettheten er grei og teltet er vindstabilt.

Les saken

#telt #mckinley

McKINLEY Vacuum Flask

McKINLEY Vacuum Flask er altfor dårlig når det gjelder å holde på varmen, men den er ganske solid. Stiftung Warentest trekker også mye for brukervennlighet, mens Villmarksliv synes den er OK.

Vekt: 480 gram
Størrelse kopp: Ikke oppgitt

Les saken

#termos #mckinley

McKINLEY Trekker 02

McKINLEY Trekker 02 er et tykt liggeunderlag som gir mye for pengene. Det får trekk for at det er smalt og har lite friksjon mot soveposen. Pumpen som følger med er enkel å bruke.

R-verdi: 2,3
Fyllstoff: Ikke oppgitt
Lengde: 181 cm
Bredde: 48 cm
Tykkelse: 8 cm
Pakkstørrelse: Ikke oppgitt
Vekt: 515 g

Les saken

#liggeunderlag #mckinley

McKinley Family 6

Familietelt, 6 personer: Teltet har to separate sovealkover, og et midtfelt uten gulv til oppbevaring av bagasje. Testpanelet savner flere lommer inne i teltet for oppbevaring av småting. Teltet er relativt lett og veier 9 kilo. Testpanelet er i tvil om 6 personer sover komfortabelt dersom ikke barna er veldig små. Monteringen av teltet kunne vært enklere, og stengene faller lett fra hverandre under montering. Den lave prisen bør tas i betraktning når man vurderer teltet.

Les saken

#telt #mckinley

McKinley Escape 3

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: McKinley Escape 3 er et rimelig telt som veier 3,5 kilo. Takhøyden er god, men selve teltet er litt trangt for 3 voksne. Pluggene og barduene kunne vært bedre.

Les saken

#telt #mckinley