Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #coop

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

22 treff

Én juleribbe får slakt

Det er store kvalitetsforskjeller blant årets svineribber. Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest.

Les saken

#juleribbe #ask #ribbe #first-price #kolonihagen #julens-klassikere #coop #gilde #prima #folkets-tynnribbe #henriettes-juleribbe #finsbråten #prima-jæren #grøstad-går

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Disse termosene holder turdrikken din varm

En god tur blir alltid enda bedre med varm drikke på termosen til pausene underveis. Men hvilken av termosene er best i test?

Les saken

#termos #thermos #lifeventure #stanley #eagle-production #gresvig #coop #jula #modern-house #hammarplast #asaklitt #biltema #mckinley #ikea #primus #nille #emsa

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Årets beste "hjemmebakte" knekkebrød

Det har kommet mange knekkebrød i butikkhyllene som skal minne om ekte hjemmebakte knekkebrød. Se hvilke du bør velge, enten du er mest opptatt av smak eller ernæring.

Les saken

#knekkebrød #helios #sigdal-bakeri #coop #mesterbakeren #synnøve #norgesbakeriet

X-tra Pinnekjøtt av lam 2016

X-tra Pinnekjøtt av lam mangler litt smak og har noe ujevn kvalitet i posen.

Les saken

#pinnekjøtt #xtra #coop

Xtra Pinnekjøtt 2018

VG lurer på om pinnekjøttet fra Xtra har vært fryst, da smaken er både harsk og metallisk. De er heller ikke fornøyd med utvalget av stykker i pakken, som blant annet består av sidestykker og bog. Årets pakke fra Xtra får samme kritikk som i fjor.

Les saken

#pinnekjøtt #xtra #coop

Xtra Pinnekjøtt 2017

Xtra Pinnekjøtt har stykker kuttet i feil retning og pakken på testbordet til VG inneholder mye bog. I tillegg er kjøttet for salt, og smaker harskt.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Extra.

Les saken

#pinnekjøtt #xtra #coop

ID Kitchen Termos

Coops termos er billig, men dårlig isolasjonsevne og en kork som ikke er spesielt samarbeidsvillig i følge en av testene trekker ned inntrykket.

Vekt: 554 gram
Størrelse kopp: 1,4 dl

Les saken

#termos #coop

Coop X-tra Pinnekjøtt av Lam – Urøkt

Anmelderne er ikke helt enige om Coop X-tra urøkt pinnekjøtt av lam. Dagbladet kårer det til "Julas budsjettkupp". De mener blant annet at smaken er kraftig og god, med litt stram fettsmak. DN synes på sin side det smaker veldig lite av lam, samt at produsentens anbefaling om utvanningstid gir for salt kjøtt. Samtidig mener de kjøttet er forholdsvis mørt.

Pris: 169,90 (DN) / 159 (Dagbladet) kr/kg
Produsent: Fatland
Utvanning (produsentens anbefaling): 24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #coop #fatland

Coop Tynnribbe Hampshire Fryst

Coop Tynnribbe Hampshire Fryst scorer middels, med en firer av VGs testpanel. Kjøttet er saftig og mørt, til tross for at det ser tørt ut. Ribba får trekk for slurvete skjæring og lite smak. Bare halvparten av ribba var rutet.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Tynnribbe Hampshire Fersk

Coop Tynnribbe Hampshire Fersk får en firer av VG. Til tross for at den kommer ferdig rutet er den vanskelig å skjære opp da den har skråkuttet bein, skriver VG. Smaken er grei, og kjøttet er mørt og saftig. Ribba får minuspoeng for å ha en «fettlomme» nederst.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Tynnribbe Fryst

Coop Tynnribbe Fryst er en helt grei ribbe ifølge VG. Fargen er fin, kjøttet er saftig og mørt. Det trekkes imidlertid for ujevnt rutet svor, som også er seig. Ribba popper dårlig da den har for lite fett. Det trekkes også for lite smak.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Tynnribbe Fersk

Coop Tynnribbe Fersk splitter testkildene, da den kun får en ener av VG, men en femmer i Dagbladet. Testpanelet i VG skriver at svoren popper bra, men at både svor og fett smaker elendig. Kjøttet lukter en antydning til surt mener de også. I Dagbladet er de derimot svært fornøyde med ribbas utseende, og den milde, søte duften. Svoren er fint poppa. Kjøttet er mørt og saftig. Den er mild og god på smak mener Dagbladet. TV 2 havner midt i mellom og gir ribba en treer. Testpanelet der mener den er ok, men at svoren har en rar og litt gammel smak.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Pinnekjøtt – Urøkt

DN mener Coop urøkt pinnekjøtt burde vannes ut mer enn produsentens anbefaling for å få ned saltsmaken. De synes kjøttet har god fettsmak og fint utseende, men det kunne vært saftigere. VG er enige i at kjøttet kunne vært mindre salt, men de er uenige i fettsmaken – de mener det innimellom er tendenser til harsk smak. Ellers savner de lange pinner i pakken, men kjøttsmaken er god og lukten er godkjent.

Pris: 209,90 kr/kg (DN) / 189 kr/kg (VG, kjøpt på Extra)
Produsent: Fatland
Utvanning (produsentens anbefaling): 24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #coop #fatland

Coop Pinnekjøtt Urøkt 2016

Urøkt pinnekjøtt fra Coop trekkes for smak, utseende og kjøttkvalitet, men mengden er et pluss.

Les saken

#pinnekjøtt #coop #fatland

Coop Pinnekjøtt – Røyksmak

Ifølge DN har Coop Pinnekjøtt med røyksmak – ironisk nok – veldig lite røyksmak. En vandig smak er mer framtredende. Fargen tyder også på at kjøttet ikke er røyket på tradisjonelt vis. De opplever ellers at fett legger seg som et lag i munnen etter testsmaking.

Pris: 209,90 kr/kg
Produsent: Fatland
Utvanning (produsentens anbefaling): 24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ikke oppgitt av kilden

Les saken

#pinnekjøtt #coop #fatland