Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #thule

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

De beste ryggsekkene for flere dagers vandring i fjellet

Enten du elsker å leve nøkternt på telttur i fantastiske omgivelser, eller du liker litt mer luksus og oppvartning på DNT-hyttene, skal du kunne finne en god tursekk i denne samletesten.

Les saken

#tursekk #ryggsekk #osprey #gregory #bergans #lowe-alpine #thule #arcteryx #fjällräven #mountain-hardwear #mystery-ranch #marmot

Thule Versant 70L

Thule Versant 70L får skryt for å være komfortabel, men Op Pad mener den ikke er komfortabel nok ved vekt over 20 kg. OutdoorGearLab understreker at dameversjonen kanskje ikke gir nok støtte til alle, og synes herremodellen ikke har de mest behagelige skulderremmene. Sekken er enkel å justere og har noen fine funksjoner, f.eks. vanntett bunn og U-åpning foran som gir enkel tilgang til tingene dine. De fleste kildene mener sekken har lav produktvekt. Vi har inkludert tester av Versant 60L i både herre- og damemodell, ettersom disse er nesten identiske med Versant 70L.

Spesifikasjoner

Volum: 70 liter (herremodell)
Andre størrelser: 50 og 60 liter (herremodeller) og 50, 60 og 70 (damemodeller)
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen og stor U-åpning foran
Lommer: 1 utvendig og 1 innvendig lomme i topplokket, 2 sidelommer, 1 stor frontlomme, 2 på hoftebeltet (én med glidelås og én avtakbar og vanntett lomme for smarttelefon o.l.)
Andre funksjoner: Avtakbart topplokk som kan brukes til dagstursekk, regntrekk, vanntett i bunn av sekken, justerbart hoftebelte, økseholder/gåstavholder
Vekt: 1,9 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #thule

Thule Guidepost 75

Thule Guidepost 75 fører til stor splittelse i juryen. Fjell og Vidde gir sekken den laveste mulige vurderingen og trekker mye for generell bærekomfort og det roterende hoftebeltet. Opdag Verden er derimot strålende fornøyde med alt fra bærekomfort til justeringsmuligheter og funksjoner, og det ender med toppkarakter. Op Pad synes den er komfortabel og brukervennlig, men trekker for produktvekt. Outdoor Magazin liker bæresystemet og flere av funksjonene, men trekker for hoftebeltet. Gear Institute synes sekken er stabil, komfortabel og har fine funksjoner og justeringsmuligheter, men gir minuspoeng for pris og produktvekt. De synes det roterende hoftebeltet er et pluss på Guidepost 75, men mener det er unødvendig på Guidepost 65. Vi har inkludert tester av størrelsen Guidepost 65, da denne er tilnærmet identisk med Guidepost 75.

Spesifikasjoner

Volum: 75 liter (herremodell)
Andre størrelser: 65 og 85 liter (herremodeller), 65 og 75 (damemodeller)
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen og stor J-åpning i siden
Lommer: 1 utvendig og 1 innvendig lomme i topplokket, 2 stretch-sidelommer, frontlomme med glidelås, 2 på hoftebeltet (én med glidelås og én avtakbar og vanntett lomme for smarttelefon o.l.)
Andre funksjoner: Hevbart topplokk som kan brukes til dagstursekk (28 liter), regntrekk, breddejustering på skulderstropper, roterbart og justerbart hoftebelte, økseholder/gåstavholder, plass til drikkesystem
Vekt: 2,59 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #thule

Thule Capstone 50L

Thule Capstone 50L har et komfortabelt bæresystem med god ventilasjon og vektfordeling, og den har fine lommer og åpninger som gir enkel tilgang til utstyret. Får pluss for justeringsmulighetene. Opdag Verden mener for øvrig at bæresystemet ikke tåler så tung oppakning. Op Pad savner en innvendig lomme under topplokket, og Opdag Verden trekker for at lokket ikke kan tas av. De kunne også tenkt seg at regntrekket satt enda bedre fast rundt sekken. Vi har inkludert tester av Capstone 40L, siden denne er svært lik Capstone 50L. Capstone 40L mangler imidlertid sideåpning.

Spesifikasjoner

Volum: 50 liter (herremodell)
Andre størrelser: 50 liter (damemodell) og 40 liter (dame- og herremodell)
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen, i bunnen og J-åpning i siden
Lommer: I topplokket, 1 stor i front, 2 sidelommer i stretch, 1 lomme med glidelås på hoftebeltet
Andre funksjoner: Justerbar brystlengde, justerbart hoftebelte som er kompatibelt med VersaClick-tilleggsutstyr, regntrekk, klargjort for drikkesystem, festepunkter til vandrestaver/isøkser
Vekt: 1,39 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #thule