Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #arcteryx

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

De beste ryggsekkene for flere dagers vandring i fjellet

Enten du elsker å leve nøkternt på telttur i fantastiske omgivelser, eller du liker litt mer luksus og oppvartning på DNT-hyttene, skal du kunne finne en god tursekk i denne samletesten.

Les saken

#tursekk #ryggsekk #osprey #gregory #bergans #lowe-alpine #thule #arcteryx #fjällräven #mountain-hardwear #mystery-ranch #marmot

Arc'teryx Bora Mid GTX

Bora Mid 2 fra Arc'teryx er et par lette fjellsko med innovativt design. Skoen består av en sokk i Gore-Tex, som befinner seg i en lett yttersko laget i syntetisk materiale. Den ytterste skoen har ingen sømmer, og skal derfor være svært slitesterk. Live for the Outdoors stiller likevel spørsmål ved innersokkens kvalitet, og lurer på om den er like slitesterk som ytterskoen. De mener blant annet at vann kan komme mellom utsiden og sokken, noe som kan bidra til slitasje. Likevel får skoene skryt for å være lette og stabile. Vibram-sålen gir i tillegg godt grep mot underlaget.

Detaljer

Type: Fjellsko
Passform: Litt smal
Vekt på damemodell: 250 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 500 g (Str. 40)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #arcteryx

Arc'teryx Bora AR 63

Arc'teryx Bora AR 63 har et veldig komfortabelt bæresystem, samt fine funksjoner og detaljer. Den har ikke regntrekk, men har bra værtett materiale. Den er også spesielt slitesterk. Sekken får trekk for høy pris, og det kunne gjerne vært noen flere fester for ting utenpå sekken. Den har massevis av innstillingsmuligheter, men dameversjonen får minuspoeng for at den kan være litt vanskelig å justere. Vi har inkludert tester av Bora AR 50 og dameversjonen Bora AR 61, siden disse er tilnærmet identiske med Bora AR 63.

Spesifikasjoner

Volum: 63 liter (herremodell)
Andre størrelser: 50 liter (herremodell), 49 og 61 liter (damemodeller)
Justerbar rygglengde: Ja
Åpninger: I toppen og i siden
Lommer: I topplokk, innerlomme med glidelås under topplokk og i hovedrom, 1 stor foran, sidelommer med plass til 1-liters-flasker eller gåstaver, 2 nettinglommer på hoftebelte
Andre funksjoner: Avtagbart topplokk, regulerbare skulderremmer i bredden, roterende hoftebelte (side-til-side og opp-og-ned), værtett stoff på utsatte områder, økseholder, kompresjonsremmer, plass til drikkesystem
Vekt: 2,27 kg

Les saken

#tursekk #ryggsekk #arcteryx

Arc'teryx Bora2 Mid GTX

Bora2 Mid GTX fra Arc'teryx bygger videre på den første innovative skoen fra Arc'teryx – Bora Mid GTX. Slik som forgjengeren består Bora2 Mid GTX av to deler: en innersokk i Gore-Tex-materiale og en yttersko i et tykkere materiale. Innersokken finnes i ulike versjoner til ulike klima, og man kan derfor tilpasse skoen til ulike turer. Hele skoen beskrives som passe stiv og komfortabel, men den bør ikke brukes i det aller tøffeste terrenget.

Klikk.no gir Arc'teryx Bora2 Mid GTX terningkast seks og mener det er en meget god tursko til skog og fjell, som passer godt som en allrounder. Flere av de andre testerne mener imidlertid at innersokken er for tett og bidrar til svette føtter, noe som igjen kan føre til gnagsår og annet ubehag. Oppad konkluderer for eksempel med at denne skoen passer best til kalde og våte forhold. Siden dette er vanlig i Norge, er kanskje det noe av grunnen til at Klikk.no gir skoen bedre score enn de andre testerne.

Detaljer

Type: Vanlig fjellsko
Passform: Litt liten, gå opp en størrelse
Vekt på damemodell: Ikke oppgitt
Vekt på herremodell: 560 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #arcteryx