Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #zenpad

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Kan et nettbrett erstatte PCen din?

Til tross for utallige dødsdommer og minkende salgstall, dekker nettbrettene flere bruksområder enn noensinne.

Les saken

#nettbrett #apple #ipad #ipadpro #samsung #galaxy #tab #huawei #mediapad #pro #lenovo #hybrid #2-i-1 #yoga #miix #asus #zenpad #zenbook #flip #chromebook

Kongen av nettbrett

Det aller første nettbrettet så dagens lys i april 2010, og siden den gang har markedet eksplodert. Hvilket nettbrett troner på toppen i dag?

Les saken

#nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #apple #ipad #ipad-mini #nvidia #shield #galaxy-note #ipad-pro

Asus ZenPad 3S 10

Asus ZenPad 3S 10 er utstyrt med en skarp skjerm og kraftige høyttalere (for nettbrett) i en lett pakka. Det er imidlertid mye gjenskinn i skjermen og batteritiden imponerer ikke. For prisen får man imidlertid mye for pengene ifølge PCMag.

Selv om nettbrettet ikke er noen som helst form for arbeidshest er det relativ kraftig, selv om enkelte kommenterer på at den lugger litt i den daglige bruken. Kameraet i bakkant er også svært dårlig og det blir kommentert på dårlig byggekvaliteten. I tillegg er den fylt med en del bloatware.

Techradar kalte skjermen på denne modellen en av de beste de hadde sett på et Android nettbrett da den ble sluppet. Dermed vil modellen være godt egnet til å se film og spille enkle spill på, også i dag. Man må dog huske på at modellen begynner å bli noe gammel, så har du planer om å gjøre mer enn å konsumere media vil det nok være lurt å se etter nyere alternativer.

Produktspesifikasjoner: (Asus ZenPad 3s 10 Z500M 64GB)
Type: Nettbrett
Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
Mål (hbd): 240 x 163 x 5,8 mm
Vekt: 430 g
Skjerm: 9,7”, 4:3, 2048 x 1536 px, 224 PPI
Prosessor: MediaTek MT8176 (1,7 GHz)
RAM: 4 GB
Lagringsplass: 64 GB
Ekstern lagring: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 8 megapiksler (hovedkamera) og 5 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 5900 mAh - 10 timer
Lanseringsår: 2016

Les saken

#nettbrett #asus #zenpad

Asus ZenPad 10 Z300CL

Asus ZenPad 10 Z300cl er et rimelig nettbrett med god lyd, men det har for dårlig ytelse og er tungt. Det er delte meninger om kvaliteten på skjermen og hvorvidt dette er et godt kjøp eller ikke.

Les saken

#nettbrett #asus #zenpad