Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lenovo

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

14 treff

Høstens beste bærbare PC-er

Bærbare PC-er er fortsatt svært populære i Norge, og salget økte i 2016. Produsentene lanserer stadig nye laptoper, og i denne testen har vi inkludert PC-er som egner seg til skole og jobb. Blant hybrider, business- og gaming-PC-er guider vi deg til de beste laptop-kjøpene.

Les saken

#pc #asus #hybrid #nettbrett #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookair #samsung #notebook #galaxy #tabpro #acer #microsoft #huawei

Finn den beste PC-en til ditt bruk

Selv om salget av bærbare PC-er har stupt de siste årene, fortsetter produsentene å lansere nye PC-er i tillegg til hybrider, og mange spår at disse vil ta over for PC-salget. Her får du en oversikt over de beste modellene i 2016.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #asus #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookpro #macbook #macbookair #samsung #notebook

Årets heftigste nettbrett

Nettbrett har blitt svært populære de siste årene, og det får mye av skylden for nedgangen i PC- salget. Her får du en oversikt over hvilke testscore ulike nettbrett har fått i både norske og utenlandske tester.

Les saken

#ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #ipad-mini #ipad-pro #nvidia #shield

Kongen av nettbrett

Det aller første nettbrettet så dagens lys i april 2010, og siden den gang har markedet eksplodert. Hvilket nettbrett troner på toppen i dag?

Les saken

#ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #ipad-mini #nvidia #shield #galaxy-note

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Lenovo Yoga Tab 3 Pro er et Android-nettbrett med innebygget projektor, bra skjerm og funksjoner. Det er et av de beste nettbrettene til film- og underholdningsbruk, men det er dyrt og tungt. Det er litt uenighet om kameraet og batterilevetiden er bra nok.

Les saken

#nettbrett #lenovo #yoga

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro har innebygget projektor, fantastisk batterilevetid og godt design, men flere mener det er for stort og tregt til å hamle opp med eliten.

Les saken

#nettbrett #lenovo #yoga

Lenovo Yoga Tablet 2 10 Windows

Lenovo Yoga Tablet 2 10 med Windows er billigere enn mange andre nettbrett, og er et fint nettbrett dersom du er glad i å bruke Windows. Det har en grei skjerm, godt batteri og et medfølgende bluetooth-tastatur og en blyant du kan skrive på tastaturet med. Kameraet, Anypen og høyttalerne kunne vært bedre.

Les saken

#nettbrett #lenovo #yoga

Lenovo Yoga Tablet 2 10 Android

Lenovo Yoga Tablet 2 10 med Android er et av de billigere alternativene som gir deg valuta for pengene. Nettbrettet yter godt, har god skjerm, batterilevetid og et smart innebygget håndtak/støtte på den ene siden. Noen synes det er for tungt og at det gir et helhetlig dårligere inntrykk enn andre og dyrere nettbrett.

Les saken

#nettbrett #lenovo #yoga

Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga 910 er en hybrid PC med solid byggekvalitet. Den er tynn og veier relativt lite, og dette merker man også i form av tynn bass og middels batteritid. Skjermen er av berøringstypen med god lysstyrke og oppløsning av særdeles høy kvalitet. Kameraet er et såkalt "nose cam", plassert nederst på skjermen, med alle ulempene og dobbelthakene dette medfører. Benytter du muligheten til å sette maskinen i nettbrettposisjon og vender den til teltmodus, fungerer kameraet ypperlig. Både tastatur og pekeplate oppleves som behagelig. Prisen er svært god med tanke på hva du får for pengene hos konkurrentene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Yoga 910
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13,9” berøringsskjerm, (3840 x 2160)
Lagring:512 GB
Minne: 16 GB RAM
Vekt: 1,37 kg
Prosessor: Intel Core i7-7500u
Grafikk: Intel HD 620
Porter: USB-C, USB 3, minijack
Operativsystem: Windows 10 Home

Les saken

#pc #lenovo

Lenovo Yoga 900

Lenovo Yoga 900 er en hybrid PC som har en skjerm som kan vendes 360 grader, og den er mer robust enn sine forgjengere. Hybriden får skryt for presis berøringsskjerm og pent design og bra batteritid. Minuspoeng gis for tykk skjermramme og for bildekvaliteten som ikke matcher prisen, støyende vifte og generelt kvalitetsinntrykk.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Yoga 900
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13,3 " berøringsskjerm (3200 x 1800)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 16 GB LP-DDR3L
Vekt: Fra 1,29 kg
Prosessor: Intel Core i7 (6th Gen) 6560U
Grafikk: Intel Iris Graphics 540
Porter: USB 3.0, USB 2, USB-C, 4-i-1 kortleser (SD, MMC, SDXC, SDHC), jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Les saken

#pc #hybrid #nettbrett #lenovo

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2017

Lenovo ThinkPad X1 Carbon er en arbeidshest med Kaby Lake prosessor og enestående batteritid. Den får skryt for superb skjerm selv om den ikke er av berøringstypen. Designet er både pent og lett for å være en arbeids-PC av sitt slag. Tastaturet er presist og pekeplaten like så. Lenovo har heller ikke denne gangen kvittet seg med den typiske lille røde styre styreknappen som er å finne på ThinkPader. Den har godt med porter, men anmelderne mener at flere konkurrenter kan tilby like gode komponenter til en rimeligere penge.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Batteritid: Opptil 15,5 timer
Skjerm: 14 ” berøringsskjerm (2560 x 1440)
Lagring: 128 GB- 1 TB
Minne: opptil 16 GB
Vekt: 1,14 kg
Prosessor: l Intel Core i7-7600U prosessor
Grafikk: Intel HD Graphics 620
Porter: USB 3.0,Thunderbolt 3, HDMI, Micro Sim og Micro SD-kortleser
Operativsystem: Windows 10 Pro

Les saken

#pc #lenovo

Lenovo Tab 2 A10-70

Lenovo Tab 2 A10-70 er et av de billigere nettbrettene. Det passer for deg som hovedsaklig ønsker å se filmer på nettbrettet, på grunn av en meget skarp HD-skjerm og lang batterilevetid. Ytelsen er ikke optimal.

Les saken

#nettbrett #lenovo

Lenovo Miix 510

Lenovo Miix 510 er en 2 i 1 hybrid PC som har en sterk prosessor og rimelig pris som sine sterkeste attributter. Designet får også skryt, og vender du skjermen til teltposisjon, har du et nettbrett. Du kan også ta av tastaturet helt og bruke kun skjermen, da den har en støtte på baksiden så den kan stå selv på eksempelvis et bord. Hadde styreflate, tastatur og batteritid levert på likt nivå, ville den gjort det betraktelig bedre. I tillegg støyer viften og berøringsskjermen har dårlig oppløsning.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Yoga 910
Batteritid: Opptil 7,5 timer
Skjerm: 12.2” Full HD+ (1920x1200 )
Lagring: 265 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,25 kg (inkl. tastatur)
Prosessor: Opptil 6. Gen Intel Core i7 processor
Grafikk: Intel HD 520
Porter: USB 3.0 Type-C, USB 3.0, Micro SIM,Audio combo jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Les saken

#pc #lenovo

Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520 er en spill-PC i en lavere prisklasse med tilhørende prestasjoner. Derfor er den fin i bruk for hobby-gamere i kombinasjon med vanlig hverdags/skolebruk. PC-en har solid byggekvalitet og veier over 2 kilo. Den har god kjøleløsning og et solid utvalg av porter. Bærbarheten begrenses noe av designet som i tillegg til vekten kan gjøre den kronglete å ta med seg. Styreflaten er god til hverdagsbruk, men ikke presis nok for gaming, så bør man ha mus. Tastaturet og lyden er noe av det som får mest skryt, skjermen og batteritiden er helt ok.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Y520
Batteritid: timer
Skjerm: 15,6 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 128-512 GB
Minne: 8-16 GB
Vekt: 2,4 kg
Prosessor: Intel Core i5 7300HQ
Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 1050
Porter: USB-C, 2 x USB 2.0, USB 3.0, HDMI, audio-jack, mikrofon-jack, kortleser: SD, SDHC, SDXC MMC
Operativsystem: Windows 10 Home

Les saken

#pc #lenovo
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.