Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Witt by Kuvings B6100

SENTRIFUGEJUICER: Danske Tænk er svært lite fornøyd med juiceren fra Witt, selv om de mener at den ikke lager dårlig juice. Blant annet trekker de den for å være vanskelig å rengjøre og for at den støyer mye. Det eneste som trekker B6100 opp er at den har et stort innmatingsrør som gjør at man ikke trenger å bruke tid på å kutte opp grønnsakene før man juicer dem.

Rengjøring: Delene kan ikke tas i oppvaskmaskinen og de er i tillegg vanskelig å rengjøre, selv med den medfølgende kosten.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 240 W
Mugge: Ja
Hastighet: 1
Støynivå: Høyt

Under kan du lese mer om hvordan Witt by Kuvings B6100 er blitt tatt imot av testkildene.

56/100

Testresultat

Witt by Kuvings B6100

Resultatet er basert på 1 test

Forbrugerrådet Tænk (2015)

Hvis man skal sige noget positivt om slowjuiceren fra Witt (by Kurvings), så er det, at den har et større påfyldningsrør, end de fleste andre slowjuicere Les saken (krever medlemskap)

56
#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #obh-nordica #sentrifugejuicer

Lag hjemmelaget juice med en juicepresse

Frister det med et glass hjemmelaget juice til søndagsfrokosten? Ta en titt på topplisten for årets beste juicer. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester