Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #obh-nordica

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

24 treff

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#stavmikser #bamix #braun #wilfa #electrolux #bosch #obh-nordica #kenwood

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Hvilket vaffeljern steker de beste vaflene?

Vafler er en folkekjær favoritt, men det er mer enn god røre som skal til for å steke den perfekte platen.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica #sage #biltema #clas-ohlson

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Årets beste vaffeljern

I snitt spiser nordmenn vafler hver tredje uke, da gir det mening å investere i et godt vaffeljern.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica

Kaffemaskinene som er best i test

Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste kapselmaskinen? I denne samletesten får du oversikten over maskinene på markedet nå.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #philips #kaffetrakter #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin

Witt by Kuvings B6100

SENTRIFUGEJUICER: Danske Tænk er svært lite fornøyd med juiceren fra Witt, selv om de mener at den ikke lager dårlig juice. Blant annet trekker de den for å være vanskelig å rengjøre og for at den støyer mye. Det eneste som trekker B6100 opp er at den har et stort innmatingsrør som gjør at man ikke trenger å bruke tid på å kutte opp grønnsakene før man juicer dem.

Rengjøring: Delene kan ikke tas i oppvaskmaskinen og de er i tillegg vanskelig å rengjøre, selv med den medfølgende kosten.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 240 W
Mugge: Ja
Hastighet: 1
Støynivå: Høyt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #obh-nordica #sentrifugejuicer

OBH Nordica Ultimate Blend 7766

OBH Nordica Ultimate Blend 7766 har en motor på 1500W og en Tritankanne på 2,0L. Den knuser is på kun 30 sekunder, men bråker veldig mener de fleste testkildene. Smoothie- og suppetesten gir jevnt og glatt resultat. Parmesanosten smuldres lett på noen få sekunder, pestoen blir mikset dårlig, men det er enkelt å skrape ut rester fra kanna og blande sammen alt i etterkant. Smoothien blir glatt og finkornete, suppa likeså. Den er lett å vaske for hånd, alle delene tåler oppvask. Alt i alt er blenderen for den som vil ofre høyt støynivå, men likevel få mye for pengene.

Les saken

#blender #obh-nordica

OBH Nordica Smartmix

OBH Nordica Smartmix 501 er testvinner hos Aftonbladet. Panelet sier at den verken er «flashig», størst eller sterkest. Likevel får den en god score fordi den er liten og lett å bruke, med en veldig fin pris. Den klarer også å lage pesto, suppe og smoothies raskt og enkelt, uten søl. I tillegg er den lett å rengjøre. Klikk.no har testet en annen versjon av samme stavmikser – OBH Nordica Smartmix 503. Den eneste forskjellen mellom 501 og 503 er tilbehøret, og vi ser derfor også nærmere på 503, som Klikk.no ikke ga like god score som Aftonbladet. Panelet hos Klikk.no er enig i at Smartmix er en liten og grei stavmikser. De gir den likevel trekk for at motoren er svak og at mikseren jobber for hardt for å gjennomføre de ulike jobbene.

Les saken

#stavmikser #obh-nordica

OBH Nordica Prestige 6749

SENTRIFUGEJUICER: 6749 Prestige fra OBH Nordica leverer mye kraft, men er likevel ikke veldig god til å presse mye frukt på én gang. I tillegg gir den ikke mye juice per grønnsak. Alt i alt er Expressen lite fornøyd med pressen.

Rengjøring: Denne juiceren er noe vanskelig å vaske da kun et par av delene kan tas i oppvaskmaskin. Kommer med egen rengjøringskost.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 800 W
Mugge: ?
Hastighet: 1
Støynivå: Høyt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #obh-nordica #sentrifugejuicer

OBH Nordica Legacy 2403

Kaffetrakter: OBH Nordica Legacy 2403 brygger kaffen på ca. sju minutter. Kaffen er god, med fin syrlighet. Maskinen er lett å håndtere og skrur seg automatisk av etter 40 minutter. Den får minus for å ikke tåle oppvaskmaskin.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #obh-nordica

OBH Nordica King of Coffee

Kaffetrakter: OBH Nordica King of Coffee er en kaffetrakter som leverer utmerket kaffe, men får trekk for høy pris.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #obh-nordica

OBH Nordica Infiny Juice ZO255

SLOWJUICER: OBH Nordica Infiny Juice er en gjennomsnittlig juicer med et lite innmatingsrør. Tek er lite fornøyd med mengden juice ZO255BSO fra OBH Nordica klarer å presse ut. Særlig er det mye frukt og blader som setter seg fast i systemet som gjør at maskinen både presser juice dårlig og er vanskelig å rengjøre. Til gjengjeld er juicen myk og god når den først kommer ut av maskinen. Aftonbladet mener dette er en juicer som gir mye for pengene, så lenge du klarer å montere den.

Rengjøring: Komplisert å rengjøre fordi det setter seg fast mye fruktkjøtt under juicing. De løse delene kan tas i oppvaskmaskin.

Mengde fruktkjøtt: Uten fruktkjøtt

Motor: 200 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Lavt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #obh-nordica

OBH Nordica Hercules

OBH Nordica Hercules har bra ytelse, den søler noe, men gir god verdi for pengene. Kjøkkenmaskinen får minuspoeng for brukervennlighet og støynivå. Har en effekt på 1200 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #obh-nordica

OBH Nordica Coffee Maker Gravity

Kaffetrakter: OBH Nordica Coffee Maker Gravity gjør det bra på brukervennlighet, men scorer dårligere på smakstesten. Den støyer også litt. Den holder imidlertid høy temperatur på kaffen lenge.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #obh-nordica

OBH Nordica Chilli 6707

OBH Nordica Chilli 6707 er en enkel og billig stavmikser, av god kvalitet. Den egner seg bra til både suppe og smoothies, men den kan ikke brukes til å lage majones. I tillegg har den et høyt støynivå og ikke et like godt grep som i de mer ergonomiske modellene. Stavmikseren har kun to hastigheter å velge mellom. Til tross for flere trekk fremstår OBH Nordica Chilli 6707 som et godt budsjettalternativ, for de som ønsker seg en helt grei stavmikser.

Les saken

#stavmikser #obh-nordica

OBH Nordica Blender Pro Mix 6638

OBH Nordica Blender Pro Mix 6638 har en motor på 1000W og en glasskolbe som rommer 1,75L. Den er enkel å bruke og beveger seg ikke på benken under bruk, men den støyer mye. Den er jobber tregt og blenderegenskapene er generelt ikke gode nok.

Les saken

#blender #obh-nordica

OBH Nordica 6956

Dobbeltjern: OBH Nordica 6956 gir fine og jevne vafler. Men de er for tunge og mangler luft, og blir heller ikke sprø nok. Håndtaket blir veldig varmt.

Les saken

#vaffeljern #obh-nordica

OBH Nordica 6953

Enkeltjern: OBH Nordica 6953 er et enkelt vaffeljern med pent design som steker greit. Det oppleves som upraktisk å rengjøre. Fin størrelse på platene, steker jevnt, og vaflene blir luftige.

Les saken

#vaffeljern #obh-nordica

OBH Nordica 6952

Enkeltjern: OBH Nordica 6952 steker ujevnt på de første platene, men blir bedre etterhvert. Det er lett å rengjøre, og en lysindikator slukker når vaffelen er ferdig.

Les saken

#vaffeljern #obh-nordica