Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #atomic

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Her er felleskiene som er best i test

Populariteten til felleskiene har ikke falt siden i fjor. De smørefrie skiene er i vinden som aldri før, og vi har oppdatert testen vår med flere modeller.

Les saken

#felleski #rossignol #atomic #madshus #salomon #fischer #skitrab #peltonen

Atomic Redster C9 Skintec

For proffene. Atomic Redster C9 Skintec er i skrivende stund Atomics dyreste felleski, og hos DNs testpanel ble denne felleskien best i test. De mener skien egner seg like godt for ivrige mosjonister som for eliteløpere, og synes glid og feste er suverent. Dagbladet mener derimot dette er en ski for profesjonelle skiløpere. Utemagasinet mener dette er en veldig god ski, men gir noe trekk for subbing ved staking. Ellers oppleves festet som sikkert. Dagbladet skriver skiene skiller seg ut ved at skiløperen kan bytte fell etter behov, for eksempel etter føre. Vanligvis bytter man fell når de er slitte.

Les saken

#felleski #atomic

Atomic Pro C3 Skintec

Atomic Pro C3 Skintec oppleves som en felleski som gir godt feste på mange fører, men dette går noe utover gliden, mener Dagbladets ekspertpanel. Derfor får ikke skiene full pott i deres test.

Les saken

#felleski #atomic

Redster C9 Carbon Skintec

Redster C9 Carbon Skintec Gode ski: DNs testpanel mener også disse skiene er gode felleski, og det er marginale forskjeller som skiller dem fra skiene som fikk høyere poengscore. Her trekker de fram at skiene med fell føles noe mindre stabile i høy fart og sving enn de andre modellene i testen, og dette kommer ekstra godt fram på løst underlag utenfor sporet. Her mener testerne at man mister noe av den lekne følelsen et par ski kan gi. Panelet trekker også fram at dette er en ski som krever mer av løperen for å gi optimalt feste. På flatere terreng der løperen kan gå med full fres framover mener de også at fellen kommer ned i underlaget og bremser.

Les saken

#felleski #atomic

Atomic Redster C7

Atomic Redster C7 er nest best i testen til TV2 når det gjelder feste. På 100 meter slak bakke gled skiene på 63,4 sekunder, som var best av alle i testen. Når det gjelder føring er disse skiene verken spesielt gode eller dårlige. DN mener skiene føles svært lette på føttene, men at det blir noe vingling i diagonalgangen. Man må bruke en litt annen teknikk som det tar tid å venne seg til. De legger til at denne skien ikke passer for turgåere, men mer erfarne skiløpere.

Les saken

#felleski #atomic