Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #rossignol

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Her er felleskiene som er best i test

Populariteten til felleskiene har ikke falt siden i fjor. De smørefrie skiene er i vinden som aldri før, og vi har oppdatert testen vår med flere modeller.

Les saken

#felleski #rossignol #atomic #madshus #salomon #fischer #skitrab #peltonen

Rossignol R-Skin Ultra

Imponerer: Rossignol R-Skin Ultra imponerer testpanelet som synes de scorer godt på både feste og glid. Grunnen til at felleskiene ikke fikk høyeste score, var at de tidvis mistet festet i oppoverbakkene, og at de lugget noe. Ellers mente Dagbladets testpanel at skiene er stødige og stabile, men at de kanskje egner seg best for litt tyngre skigåere.

Les saken

#felleski #rossignol

Rossignol R-skin Sport

Rossignol R-skin Sport kommer dårligst ut i Dagbladets test. Både amatørpanelet og Skiforeningen synes skiene er tunge å manøvre, og dårlig feste og glid påvirker resultatet.

Les saken

#felleski #rossignol

Rossignol R-skin Race

Rossignol R-skin Race får ros i DNs testpanel for å gi godt feste på alle typer føre. Hvis du verdsetter god glid fremfor feste, kan du kanskje få mer glede av andre felleski i testen. Hos Klikk deler testpanelet DNs opplevelse av skiene, og mener de både er gode å føre, gir bra feste og har grei glid, men litt lugging gir trekk i poengsummen.

Les saken

#felleski #rossignol

Rossignol R-Skin Premium IFP

For proffene. Rossignol R-Skin Premium IFP er en god ski ifølge testpanelet til Dagbladet, men det er uenighet innad om nøyaktig hvor gode skiene er. Skiene har god glid og festet er heller ikke dårlig. Én i panelet har disse som sin favoritt, mens en annen påpeker at gliden ikke er den beste, men at festet derimot er godt. Det trekkes fram at skiene var vanskelige å føre og gikk litt i rykk og napp. Hos DNs testpanel falt disse skiene i smak, og de havnet rett bak testvinneren. Grunnen til det var at de opplevde at fellen kom i kontakt med bakken dersom de ville gå bortover med høy hastighet, og dette påvirket hastigheten negativt. Samtidig kunne det være litt vanskelig å få feste i oppoverbakkene. Utover dette ga skiene et solid førsteinntrykk, fungerte utmerket i alle terrengtyper og super glid.

Les saken

#felleski #rossignol

Rossignol R-Skin IFP

Rossignol R-Skin IFP er testvinner hos TV2 Hjelper deg. Blant skiene som ble testet var disse de eneste som kom helt opp hele bakken, med klart best feste. Gliden gikk det derimot dårligere med, da skiene gled ned en 100 meters strekning på 65,1 sekunder, saktest av alle i testen fra TV2. Når det gjelder hvor enkle skiene er å føre får de midt på treet. DN skriver at disse er gode allround-ski med mange gode kvaliteter. Skiene subber litt når det tråkkes framover, men til gjengjeld er det enklere å få feste. Skiene er stabile og fine å føre, men det er viktig at de er tilpasset løperens vekt og teknikk.

Les saken

#felleski #rossignol