Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #fischer

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Her er felleskiene som er best i test

Populariteten til felleskiene har ikke falt siden i fjor. De smørefrie skiene er i vinden som aldri før, og vi har oppdatert testen vår med flere modeller.

Les saken

#felleski #rossignol #atomic #madshus #salomon #fischer #skitrab #peltonen

Fischer Twin Skin Performance

Dagbladets testvinner: Fischer Twin Skin Performance er en ski som fungerer godt for både proffene og dem med mindre innarbeidet teknikk. Alle testdeltakerne ga denne skien toppscore for glid, og stiller man på bindingene gir dette også gode resultater. Skiene er stabile og trygge, men noen deltakere savner en mer leken ski. Til tross for at felleskiene ikke er de dyreste i testen, gikk altså dette paret til topps.

Les saken

#felleski #fischer

Speedmax 3D Twin Skin IFP

DNs testvinner: Speedmax 3D Twin Skin IFP får høyeste score blant de testede modellene hos skitrenerne. Årsaken? Deltakerne fant ikke noe negativt å si om skiene. I tillegg til godt feste og god glid, fungerte disse også best på ulikt terreng. Det eneste som trekker ned scoren er at de oppleves som mindre stabile i nedoverbakke.

Les saken

#felleski #fischer

Fischer Twin Skin Speedmax

For proffene. Fischer Twin Skin Speedmax er en ski som krever svært god teknikk. Skiene har ikke så god glid som testpanelet skulle ønske, selv om de funger når det gjelder staking så lugger det litt i utforbakkene. De har heller ikke spesielt godt grep om bakkene oppover.

Les saken

#felleski #fischer

Fischer Twin Skin Race IFP

Fischer Twin Skin Race IFP er en ski som passer godt til klassisk konkurranse og trening, i følge Utemagasinet. Selv om skien subber noe, gir den svært god glid, og greit feste. Fischer har nok gjort noen grep, for skien opplevdes annerledes av Klikk sitt testpanel i 2015. Den gang ga skien dårlig glid på kaldt føre, og skien opplevdes som tung å føre. DNs test fra 2018 har disse skiene som testvinner. Testpanelet skriver at disse skiene gir en god følelse og er lette å skape framdrift med, og skiene kunne føres forover uten at fellene berørte underlaget. Det eneste negative DN trekker fram er at man må være påpasselig med å få skiene tilpasset løperens vekt og teknikk, og at skiene heller ikke er de mest stabile. Likevel mener de alle de andre gode egenskapene gjør opp for dette.

Les saken

#felleski #fischer

Fischer Twin Skin Pro

Fischer Twin Skin Pro er en rimeligere variant fra produsenten, og Dagbladet kårer denne til sin testvinner. Både ekspertene og amatørene er enige, her får du mye ski for pengene. De mener skien er svært allsidig, og gir godt feste i oppoverbakke og flat mark og god glid. Skiene oppleves som lette, stabile og gode å svinge med.

Les saken

#felleski #fischer

Fischer Twin Skin Carbon IFP

Fischer Twin Skin Carbon IFP ble testet av DNs ekspertpanel og der var det bred enighet om at disse skiene egner seg best til konkurranseløpere. Har du god teknikk får du mye ut av disse skiene, som da vil gi godt feste og super glid.

Les saken

#felleski #fischer