Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #madshus

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

3 treff

Den største norske samletesten av felleski

For mange nordmenn er skismøring og prepping noe som gjør dørstokken ekstra høy på fine vinterdager. Smørefrie ski har tradisjonelt sett gitt begrenset skiglede, men nå har det kommet en løsning som skal gjøre livet for skiglade nordmenn lettere: felleski.

Les saken

#felleski #rossignol #atomic #madshus #salomon #fischer #peltonen

Madshus Terrasonic Intelligrip

Madshus Terrasonic Intelligrip er en ski som egner seg for den typiske turgåeren i følge Klikk, som mener at skien ikke krever noe særlig av løperen. Skiene fikk minuspoeng for å subbe ved staking, og lite spenn. Dagbladets testpanel bestående av amatører og eksperter er enige om at skien er stabil og lett å manøvre, den gir stort sett bra feste og glir fint i nedoverbakker.

Les saken

#felleski #madshus

Madshus Nanosonic Carbon Classic IntelliGrip

Madshus Nanosonic Carbon Classic IntelliGrip faller ikke helt i smak hos Utemagasinet som hadde forventet mer av klassiske ski fra Madshus. I tillegg til at skien subber, fikk den også noe trekk for dårlig feste og slipp. DN var litt mildere i sin dom, og mener skiene gir godt feste, og egner seg for hvermansen, men gliden kan ikke måle seg mot de beste skiene i deres test. Skiene opplevdes som tunge å stake på. Flytting av bindingene ga ikke så mye uttelling som de kunne ønsket seg.

Les saken

#felleski #madshus
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.