Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #madshus

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Her er felleskiene som er best i test

Populariteten til felleskiene har ikke falt siden i fjor. De smørefrie skiene er i vinden som aldri før, og vi har oppdatert testen vår med flere modeller.

Les saken

#felleski #rossignol #atomic #madshus #salomon #fischer #skitrab #peltonen

Madshus Terrasonic Intelligrip

Madshus Terrasonic Intelligrip er en ski som egner seg for den typiske turgåeren ifølge Klikk, som mener at skien ikke krever noe særlig av løperen. Skiene fikk minuspoeng for å subbe ved staking, og lite spenn. Dagbladets testpanel bestående av amatører og eksperter er enige om at skien er stabil og lett å manøvre, den gir stort sett bra feste og glir fint i nedoverbakker.

Les saken

#felleski #madshus

Madshus Redline Carbon Classic IntelliGrip

For proffene. Madshus Redline Carbon Classic IntelliGrip er ski som testpanelet fra Dagbladet mener er blant de beste i klassen. De vektlegger imidlertid at man må være en god teknisk skiløper for å få utbytte av disse skiene. Da fungerer de godt til staking og oppoverbakker, og skiene glir også godt. Skiene er myke og lette å føre, men det er vanskelig å få ordentlig feste.

Les saken

#felleski #madshus

Madshus Redline 2.0 Intelligrip

Gode i fart: Madshus Redline 2.0 Intelligrip får skryt av DNs testpanel for å fungere svært godt i høy hastighet. Den fungerer best på jevnt underlag, men er lette å styre. Tidvis syntes deltakerne det var vanskelig å få feste i motbakke, men dette bedret seg med justering av bindingene. Sånn sett stille skiene mer krav til ferdigheter enn de andre skiene på toppen i DNs test.

Les saken

#felleski #madshus

Madshus Nordic Pro Intelligrip

Dyre ski: Madshus Nordic pro IntelliGrip får ikke mye skryt at Dagbladets testpanel som mener de glipper i oppoverbakke, lugger og er tunge. Men ekspertene i panelet framhever at ved god tyngdeoverføring yter skiene bra, så dette kan være en ok ski for deg som har teknikken inne. Justering av bindingene hjalp noe, men ingen i testpanelet syntes gliden var fantastisk. Skiene oppleves stabile i skisporet, men ikke fullt så stødige utenfor.

Les saken

#felleski #madshus

Madshus Nanosonic Carbon Classic IntelliGrip

Madshus Nanosonic Carbon Classic IntelliGrip faller ikke helt i smak hos Utemagasinet som hadde forventet mer av klassiske ski fra Madshus. I tillegg til at skien subber, fikk den også noe trekk for dårlig feste og slipp. DNs 2017-test var litt mildere i sin dom, og mener skiene gir godt feste, og egner seg for hvermannsen, men gliden kan ikke måle seg mot de beste skiene i deres test. Skiene opplevdes som tunge å stake på. Flytting av bindingene ga ikke så mye uttelling som de kunne ønsket seg. I 2018-testen skriver DN at skiene er jevnt over gode og gir godt feste selv når teknikken er sliten etter mange meter i løypa. Igjen trekkes det fram at skiene subber noe når det stakes hardt, og den gode skifølelsen uteblir.

Les saken

#felleski #madshus