Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #salomon

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

27 treff

Her er felleskiene som er best i test

Populariteten til felleskiene har ikke falt siden i fjor. De smørefrie skiene er i vinden som aldri før, og vi har oppdatert testen vår med flere modeller.

Les saken

#felleski #rossignol #atomic #madshus #salomon #fischer #skitrab #peltonen

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

Les saken

#treningstights #tights #casall #salomon #nike #2XU #ulvang #swix #gore #asics #craft-cover #kari-traa #under-armour #dæhlie #johaug #reebok #mizuno #the-north-face #salming #houdini

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Kan billig treningstights for damer måle seg med de dyre?

Rett utstyr har mye å si for opplevelsen og resultatet av treningsøkta. Se hvilken tights som er best i test, og hvilken du bør styre unna.

Les saken

#treningstights #tights #peak-performance #adidas #casall #salomon #nike #houdini #ronhisch #craft #2XU

Salomon X Ultra Mid 3 GTX

X Ultra Mid 3 GTX fra Salomon omtales som et par robuste og veldesignede fjellsko. Dette er nummer tre i en skoserie som har levert gang på gang, noe Outdoor Gear Lab mener merkes. Skoene fungerer godt til både røft fjellterreng og våte skogområder. De fungerer oss for de som gjerne tar seg en løpetur på fjellstier, samtidig som de gir støtte nok til at de kan sammenlignes med robuste fjellstøvler. Outdoor Gear Lab mener disse skoene gir svært mye for pengene.

Skoene finnes i flere ulike versjoner, blant annet en vid versjon for de med brede føtter.

Detaljer

Type: Fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 840 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 900 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon

Salomon X Ultra Mid 2 GTX

X Ultra Mid 2 GTX fra Salomon får skryt av Klikk.no for god passform og god demping. De beskriver skoene som komfortable, stabile, med god beskyttelse og et velfungerende snøresystem. Consumentenbond mener grepet mot underlaget kunne vært bedre, mens Outdoor Magazin savner mer ankelstøtte. Live for the Outdoors er enig i de siste påstandene, og synes skoene passer best på lette stier fremfor vanskelig fjellterreng.

Detaljer

Type: Lav fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: Ikke oppgitt
Vekt på herremodell: 530 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon

Salomon X Ultra 3 GTX

X Ultra-serien fra Salomon er godt likt av mange. X Ultra 3 er ikke noe unntak, og skoen får skryt for å gi svært god støtte til ankelen, til tross for at den er veldig lett. Den er også noe bredere enn andre sko fra Salomon, men Active Traveller mener det ikke er noe problem for de med smalere føtter, da skoen enkelt kan strammes godt uten at materialet klumper seg sammen. Alt i alt fremstår den som en god allrounder, selv om den ikke er ekspert på hardt underlag.

Salomon X Ultra 3 GTX egner seg blant annet ikke for gåing på våte steiner, da sålen ikke har kraftig nok friksjon mot underlaget. Skoen egner seg likevel godt til gåing i andre fuktige områder som ikke krever like grove såler. Den er også vanntett, og fremstår som en god allroundsko, selv om den er litt for stiv for å fungerer bra til løping eller sykling.

Detaljer

Type: Lett fjellsko
Passform: Litt bred
Vekt på damemodell: 330 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 360 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon

Salomon X Ultra 2 GTX

X Ultra 2 GTX fra Salomon er en komfortabel og stabil fjell- og tursko med flott design. Den har en tå- og hælkappe som gir god beskyttelse, og en såle som gir grei friksjon mot underlaget. De fleste testerne er skeptiske til det spesielle snøresystemet, men sier at man venner seg til det etter hvert. Testerne er uenige i om denne modellen bør brukes til å løpe med eller ikke, så det må man ta en vurdering på selv.

Detaljer

Type: Lett fjellsko
Passform: Litt bred
Vekt på damemodell: 370 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 410 g (Str. 40)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon

Salomon S/Race Skin

For proffene. Salomon S/Race Skin er lette ski med lav profil og dette gir god kontakt med snøen. Utemagasinet opplever den ekte "klassisk-følelsen", og mener skiene også egner seg som konkurranseski. Testpanelet mener skiene egner seg best for viderekomne, og det kreves litt teknikk og fraspark for å gå godt feste, til gjengjeld føler man ikke fellene ved staking. DNs testpanel er langt på vei enig med Utemagasinet, skiene oppleves som svært gode å stake på og gir god glid. De mener også skiene egner seg for skigåere med god teknikk. Dagbladet mener derimot at disse skiene har forferdelig dårlig glid, og at det stopper opp hver gang man tar et nytt staketak. Til gjengjeld er festet i oppoverbakkene utrolig godt, mener testpanelet der.

Les saken

#felleski #salomon

Salomon Speedcross 4

Terreng: Salomon Speedcross 4 er en klassisk terrengsko med kraftig såle og store knotter. Dessverre er sålen for stiv så knottene får ikke ordentlig grep og dette gir en dårlig løpeopplevelse. I tillegg er skoene relativt tunge, men dette gir også en solid byggekvalitet og stabilitet. Skoene puster ikke spesielt godt, men de har en praktisk lissestrammer. Den har en solid pute under hælen, og om man liker dette er mer en smakssak.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon Speedcross 3

Terreng: Salomon Speedcross 3 er solide, anvendelige sko som har god støtdemping og godt grep på alle underlag, unntatt glatte steiner og røtter. De sitter tett uten å stramme, men noen opplever dem som litt ukomfortable og varme. De er vanntette og har en enkel snøringsmekanisme. På grusvei kan de være litt stive.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon S-Lab Speed

Terreng: Salomon S-Lab Speed er en løpesko som får skryt for komfort og den føles lett på foten. Skoen er stabil, med god passform og en indre sokk som gir ekstra komfort og stabilitet. Skoen har meget godt grep, med unntak av på grus. Ettersom dette er en terrengsko, bør man velge en annen sko dersom man løper mye på grus og vei. Den har et polstret tåparti som gjør at man unngår store smerter om man sparker borti steiner og røtter underveis. Skoene har hurtigsnøring og egen lomme til å putte disse i.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon S-Lab Sense 5 Ultra SG

Terreng: Salomon S-Lab Sense 5 Ultra SG er en typisk terrengsko med bred lest og mye plass foran, og dette gjør skoen meget stabil. Den har solid gummibeskyttelse foran dersom du er uheldig og sparker i en rot eller stein. Kraftige gummiknotter under gjør at denne modellen egner seg lagt bedre i ulendt og vått terreng enn på grus og vei der den lett kan oppleves som tung, klumpete og hard. I tillegg til en sokk inni selve skoen som øker komforten, har den også hurtigsnøring med lomme til lissene.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon RC Skin CL

Salomon RC Skin CL har verken god glid eller godt feste, slår TV2 Hjelper deg fast. På testen av glid brukte testeren 64,6 sekunder på å komme seg ned en slak bakke på 100 meter. Når det gjelder føring av ski er den hakket bedre. DN mener dette er en stabil allround-ski, som er mer enn OK på alle områder. Skiene er riktignok ganske tunge i svingene, og gir ikke god nok framdrift etter fraspark. Dette er en ski for dem som verdsetter stabilitet framfor fart.

Les saken

#felleski #salomon

Salomon RC 8

Godt feste Dagbladets testpanel er enige om at Salomon RC 8 skiene gir best feste blant modellene i deres test, så her sitter felleskiene godt i oppoverbakke uansett tekniske ferdigheter. Skiene er noe smalere enn tidligere Salomon-modeller, og dette gjør at de lugger mindre og gir noe bedre glid, men med unntak av den letteste personen i testen synes resten av testpanelet at gliden var ganske dårlig. Fellen beskrives som aggressiv, og legger en demper på farten i nedoverbakker. Prisen framheves som gunstig.

Les saken

#felleski #salomon

Salomon Quest 4D 3 GTX

Alle testerne er svært fornøyd med disse skoene og mener Quest 4D 3 GTX fra Salomon kan brukes til nærmest alt. Skoene, som er middels høye og svært komfortable, gir god ankelstøtte og kan brukes på røft og ujevnt terreng. Outdoor Gear Lab mener skoene fungerer best på røffe stier og med mye bagasje, i middels til kjølige temperaturer.

Detaljer

Type: Vanlig fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 575 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 640 g (Str. 41)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon

Salomon Outpath Pro GTX

Outpath Pro GTX fra Salomon er en lett fjellsko med gamasjer. Det betyr at den er lett å bruke og best egnet på flate fjellstier, noe som gjør den mer til en tursko enn en ekte fjellsko. Siden den er vanntett og gir mer støtte enn det en vanlig lav fjellsko ville gitt blir den også kategorisert som en fjellsko. Testerne er likevel enige i at de ønsker seg mer støtte og en mindre myk såle enn det Outpath Pro tilby. Skoen er dermed ikke egnet for røft terreng eller for de som ønsker ekstra ankelstøtte på fjelltur, men kan nytes av de som vil ha en vanntett og lett tursko som går litt opp over ankelen.

Detaljer

Type: Lett fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 340 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 400 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon

Salomon Outpath GTX

Salomon Outpath GTX er en lett og god tursko som har godt grep om bakken og generelt gir god støtte til foten. Skoen er i svært god kvalitet, samtidig som den er lett og rask. Den passer til variert terreng, og kan også være fin på reise. Til tross for vekten føles den solid og robust. Den er noe stiv, og flere av testerne mener den er ukomfortabel. Du bør derfor prøve skoen før du går til innkjøp av den, eller drar ut på langtur.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 281 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 335 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #salomon

Salomon Outline GTX

Salomon Outline GTX er en anvendelig, lett og komfortabel tursko som kan brukes til hverdags og på tur. Skoen beskytter mot vann og gjørme, og den har en solid såle med bra grep mot underlaget som gjør at man fint kan bruke modellen i slike forhold. Den kan også brukes til å løpe med, men den passer ikke til bratt og røft terreng.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: Ikke oppgitt
Vekt på herremodell: 350 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #salomon

Salomon Equipe RC Skin

Salomon Equipe RC Skin kommer godt ut i Klikk sin test. Skiene oppleves som stabile og de gir godt feste. Gliden er litt under de beste, og skiene er litt tunge.

Les saken

#felleski #salomon

Salomon Equipe 8X

Salomon Equipe 8X får lik dom av ekspertene og amatørene hos Dagbladet: en ski med svært godt feste, som egner seg for dem som trenger litt brems i nedoverbakkene, ikke er helt stødige på tyngdeoverføring, eller turgåere generelt. Altså en ski som passer fint til nybegynnere og turgåere uten perfekt teknikk.

Les saken

#felleski #salomon

Salomon Elevate Warm Tight W

Salomon Elevate Warm Tight W får trekk for å ikke gi særlig god beskyttelse mot vind og kulde. Ellers har den gode egenskaper som at den holder seg tørr og har fleece på innsiden. Stoffet er tynt og behagelig, untatt stoffet rundt knærne som strammer unødvendig.

Les saken

#treningstights #tights #salomon

Salomon Aero 9 Skin

Salomon Aero 9 Skin kom dårligst ut i Klikk sin test av felleski. Utover at de opplevdes som stabile, fikk de minuspoeng for å være tunge, gi dårlig glid og subbe.

Les saken

#felleski #salomon